Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Заслужава ли Зику да играе???

Мнениеот blue avalanche » 01 авг 2011 08:21

MONK1TO написа:Зико на мача показа че мисли в играта има и техника направи добри пасове милен ще му изкара всичко хубаво както направи. С платини беше само с 1 гол срещу фулъм а сега килограмите нямат проблен. Трябва му време ви е от първия мач от както го видяхте почнахте с хранилката защо мислите че той би дузпата да му се даде малко самочувствие да знае че се разчита на него има само едно пред него тренировки и мачове. И съм сигурен че няма да ни разочарова :)

"Зико на мача показа..."
ПП.Ти за собствени имена и главни букви да си чувал?Изобщо,на училище да си ходил?Или,викаш,за какво ти е училище,като си имаш Сектор Г?

Подбирай си по-внимателно думите, ако обичаш.

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 01 авг 2011 08:25

danko_sot написа:Извинявам се за темата. Сега се връщам от работа, не съм чел цялостните коментари за мача. Нямам и намерение да го правя. Надявам се да не ми изтриете темата поне този път. Та така искам да чуя вашите мнения за играта на Зику вчера. И заслужава ли той да играе като титуляр, ако го прави, както вчера.
Сега ще ви кажа и моето мнение, разбира се. Отговорът ми е -не. Румънецът въобще не се справи с функциите си, всъщност той дори не се опита да го направи. Нито се стараше да се връща по-назад, нито бягаше, а по-скоро потичваше, нито малкото пасове, които опита се получиха. Единственото положително от играта му вчера е отбелязаната дузпа. Друго няма за съжаление. Моето мнение е, че до голяма степен играта на ЦСКА не се получаваше много добре, особено първото полувреме и заради това, че Зику беше статист. Та ние с Маркиньос седяхме 5 пъти по-добре на терена. Взех да се замислям дали това няма да се окаже грешен трансфер. Дали Зику изобщо може да играе като плеймейкър. Ако е така, то той трябва да се връща и доста по-назад на терена. Нещо, което него го мързи да прави за момента. Разбира се, има и основателни причини за това, като да речем 10 см-сланина пред него. Е не искам да съм много брутален, но румънецът в крайна сметка взима към 50 бона сигурно. Мисля, че за тези пари трябва доста по-сериозно да си размърда задника. Иначе Радуканов няма да го търпи, независимо дали е Зико или Марадона. Дали е играл в Парма или в Реал Мадрид. Станислав Костов например след като влезна веднага пусна един чудесен пас в ляво, като преди това елеминира противник. Ето това трябва да прави Зику. Защо да се спира развитието на такъв талант като Костов, когато румънецът го мързи да се движи по терена. И защо Радукана не щракне с пръст и го накара да свали тези излишни кила. Вече отборът направи една цяла подготовка. Йовановски, ако четеш, стягай се, защото те чака доста работа. Мисля, че и Мораес може да е алтернатива на Зику занапред. Да не говорим, че Мишел Платини играе страхотно изтеглен по-назад. Та така, това е моето скромно мнение за играта на Зику снощи.

Като започнеш да му плащаш заплата тогава ще решаваш дали да играе или не. За това има треньорско ръководство, а не форумни драскачи.
Освен това след един мач даден футболист няма как да пасне добре на отбора. Но той загатна,че има желание да се впише в колектива. Така, че след 2-3 мача ще играе по-добре. А и тези приказки за нанормено тегло за пълни глупости. :) Данко, ти да не си някое просто говедо?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 01 авг 2011 08:46

Аз като Левскар искам да ви кажа, че след 5-тия мач ще ви паднат всички съмнения. Всеки нов играч трябва да свикне с играта на отбора, играта в първенството и т.н., прост пример: Ф.Торес..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 09:35

Я ми припомни колко време чакахме един Платини, например? Аз лично и до сега съм убеден, че ако Шеридън беше получил шанса и времето на Платини щеше също да покаже високо ниво, но...ние както обикновенно сме големи специалисти и след 2-3 мача произнасяме присъдата. При това 2-3 мача ако проявим търпение...
п.п. Някой забелязал ли е, че Шеридън притежаваше може би най-силният шут с левия крак в А група? Никой, нали? Да, той много рядко го използваше да шутира, но по принцип играчи с добър ляв крак в България не знам дали има и двама, като цяло. Както и да е, това е друга тема.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 авг 2011 09:47

vaskonti написа:Я ми припомни колко време чакахме един Платини, например? Аз лично и до сега съм убеден, че ако Шеридън беше получил шанса и времето на Платини щеше също да покаже високо ниво, но...ние както обикновенно сме големи специалисти и след 2-3 мача произнасяме присъдата. При това 2-3 мача ако проявим търпение...
п.п. Някой забелязал ли е, че Шеридън притежаваше може би най-силният шут с левия крак в А група? Никой, нали? Да, той много рядко го използваше да шутира, но по принцип играчи с добър ляв крак в България не знам дали има и двама, като цяло. Както и да е, това е друга тема.

Глупости! Шеридън е дърво и това се вижда от самолет. Освен това е бездушен и явно дойде в Б-я на ваканция, но не му излезнаха сметките. Пак казвам- това не е присъда за Зику, тази тема е с цел румънецът да се стегне и да разбере къде се намира. Всеки си има различно мислене и виждане на нещата. Моето е, че румънецът е най-скъпоплатеният ни играч и се води звездата на отбора. И е недопустимо да е с наднормено тегло и да играе без достатъчно желание и то в мач за суперкупата. Щом искате един дебелак, който да си играе, когато му скимне и да не се напряга много в мачовете- добре.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Янис Зику- перла в короната на ЦСКА !

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 09:52

Естествено, че не искаме да не се старае! Виж, въпросът, който задаваш в тая тема е абсурден по дифолт. Естествено, че който не се старае не заслужава да играе, нужно ли е да го обсъждаме? Но, в края на краищата има кой да преценява тези неща, а Зику най-малкото заслужава шанс, при това не в 2/3 от не съвсем официален мач, а в поне няколко мача. ОФициални.
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 авг 2011 10:01

Има кой да решава, има кой да решава. Много ясно, че има кой да решава. Не бях ли аз един от хората тук, който най-ревностно защитаваше Радуканов и винаги съм твърдял, че това е най-ценният трансфер на клуба миналия сезон. няколко пъти съм го казвал и то още в началото, когато дойде, а не след победата над Левски и взетата купа на Б-я. Има кой да решава, но и аз и всички тука имаме право на мнение. А че заглавието на темата не е формулирана много добре, може би е вярно, но беше късно снощи, бях уморен и не съм мислил много. Можеби щеше да е по-добре да е "Харесахте ли играта на Зику снощи" или нещо такова
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2011 10:17

Никой не ти оспорва правото на мнение. Но нужно ли е след всеки мач да питаме хареса ли ви тоя или оня? Това е отборна игра, в края на краищата.
Обърна ли внимание на начина, по който Зику изпълни дузпата? Ми аз не помня в ЦСКА от кога не е имало играч, който да бъде толкова уверен при изпълнение на дузпа. Марко като ги биеше бях все на тръни защото ги бие леко и е очевидно, че го тресе шубето да не изпусне. Наистина, не се връща в защита, но нека приемем, че това е само за този мач и радуканов ще вземе мерки. А и да не забравяме, че внай-скоро време ще може да играе и Мораеш, който е точно на поста на Зику. Добави и Костов на този пост, така че ще не ще, румънеца ще трябва да се старае.
С две думи - този въпрос може да се обсъжда след 1-2 месеца, но не и след няма и 1 мач. Това е моето мнение.
[/center]

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 01 авг 2011 14:17

Факт е,че Янис Зику е научен играч,не е стар,но не е и във форма.Сигурен съм,че тази година ще видим доста голове и асистенции от негова страна и ще опровергае критиците.Този път трябва да имаме доверие на привлечените играчи,селекцията е както трябва.За Зику пишат и в чужбина,голмайстор на Румъния,а тяхното първенство е една идея по добро от нашето,нямаме право да го заклеймяваме след първия мач,защото по този начин се показваме като упорите дебили,които по типично бг маниер правят прибързани заключения и бързат да плюят,показвайки колко много Не разбират от футбол.До края на август тоя човек ще е във топ форма и ще е готов за мачове на високо ниво.А на него това му трябва.Подобряване на кондиционното състояние,техническата грамотност,опитът и класата той ги има.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 авг 2011 00:29

Roger_Federer написа:Факт е,че Янис Зику е научен играч,не е стар,но не е и във форма.Сигурен съм,че тази година ще видим доста голове и асистенции от негова страна и ще опровергае критиците.Този път трябва да имаме доверие на привлечените играчи,селекцията е както трябва.За Зику пишат и в чужбина,голмайстор на Румъния,а тяхното първенство е една идея по добро от нашето,нямаме право да го заклеймяваме след първия мач,защото по този начин се показваме като упорите дебили,които по типично бг маниер правят прибързани заключения и бързат да плюят,показвайки колко много Не разбират от футбол.До края на август тоя човек ще е във топ форма и ще е готов за мачове на високо ниво.А на него това му трябва.Подобряване на кондиционното състояние,техническата грамотност,опитът и класата той ги има.

Прав си, само има още един фактор - дали ще пасне в отбора и дали въобще ще му хареса тук. Но като цяло от едно полувреме да се правят изводи е безумно. Иначе до автора - естествено, че ако продължава така няма да заслужава да играе. Но я ми кажи кой пък игра толкова добре в този първи мач? Освен това представянето му не беше безобразно, а беше добро - иска се малко повече и ще бъде много полезен на отбора.

Върни се в “Архив”