ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кировец » 27 юли 2013 16:04

[offtopic]
Кашчей написа:
Кировец написа:
гражданин от село написа:Викам,ако Реал М. не се договорят за Бейл,да го вземем ние. :roll:

Не знам... Йоканович го гласи за заместник на Старокин - пуснал е връзките си в Челси - Абрамович му е обещал финансова подкрепа...Едва ли имаме шанс.

На вас ще ви дадат Неймар, под наем, докато се обиграе в Европа 8-)

Предпочитам да ни дадат Гари Родригес или Жоазиньо. :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 27 юли 2013 16:05

Кашчей написа:
Кировец написа:
гражданин от село написа:Викам,ако Реал М. не се договорят за Бейл,да го вземем ние. :roll:

Не знам... Йоканович го гласи за заместник на Старокин - пуснал е връзките си в Челси - Абрамович му е обещал финансова подкрепа...Едва ли имаме шанс.

Няма смисъл, стилът на нашият футбол е като този в Бразилия.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 юли 2013 16:08

[offtopic]
Янис Зику написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Та и кафето ни е от Нова Бразилия...[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2013 16:14

Янис Зику написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Тъкмо Неймар ще ви пасне-все пак е бразилец :mrgreen: Може и да го задържите, ако на Барселона не им хареса как играе в Европа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 юли 2013 16:19

Може да го трампим с Дюлгеров и да ни дадат някой лев отгоре.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2013 16:22

гражданин от село написа:Може да го трампим с Дюлгеров и да ни дадат някой лев отгоре.

Може! Лупи е гений в компесаторните сделки.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 юли 2013 17:42

Кашчей написа:
Янис Зику написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

Тъкмо Неймар ще ви пасне-все пак е бразилец :mrgreen: Може и да го задържите, ако на Барселона не им хареса как играе в Европа.

Какъв е тоя Неймар??!! :lol: ,ние изпуснахме такъв футболист като Станко "машината",сега некви неймаровци ще гоним. :o :shock: :lol:
Виж Меси ,може донякъде да замести Станко, ако не(ако не се справи), ще го пускаме резерва на македонеца. :idea: :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2013 18:12

На пресконференцията преди мача срещу Берое, наставникът на „червените“ разкри:„До момента селекцията в ЦСКА струва „зеро“ (zero - нула) лева. Ние до този момент нямаме разходи, при нас нещата са кристално ясни и чисти. Комисионни на мениджърите не се дават, и това е едно от условията за преминаване в ЦСКА.“

Много ми се иска да видя кой ще е този мениджър на футболист, който ще се съгласи да получи нищо, в замяна на предложен от него играч (нека да е представляван). Сигурно в цял свят мениджърите на отделните футболисти си мечтаят техните хора да бъдат поканени от ЦСКА София, да си платят престоя и накрая да получат по един среден пръст във финансово отношение.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2013 18:32

Кашчей написа:
На пресконференцията преди мача срещу Берое, наставникът на „червените“ разкри:„До момента селекцията в ЦСКА струва „зеро“ (zero - нула) лева. Ние до този момент нямаме разходи, при нас нещата са кристално ясни и чисти. Комисионни на мениджърите не се дават, и това е едно от условията за преминаване в ЦСКА.“

Много ми се иска да видя кой ще е този мениджър на футболист, който ще се съгласи да получи нищо, в замяна на предложен от него играч (нека да е представляван). Сигурно в цял свят мениджърите на отделните футболисти си мечтаят техните хора да бъдат поканени от ЦСКА София, да си платят престоя и накрая да получат по един среден пръст във финансово отношение.

Все си мисля, че поне 90% от играчите са предлагани именно от мениджърите, а не са търсени целенасочено от клубовете. При това положение, ако клубът одобри някое предложение, вероятно отговорът е - "Да дойде на проби, но не за наша сметка". Никой не идва насила, а по желание. Това се отнася само за играчите, които минават проби. На практика над 99% от играчите, които самите клубове канят е с цел подписване на договор, а не проба и в такъв случай е нормално клубът да плати поне самолетния билет.
Комисионните не знам на какъв принцип се определят какви са и от какво зависи плащането им, но също предполагам, че могат да зависят от сума ти неща. Например - ако играча е свободен агент и подпише, при последващ трансфер на мениджъра се полага процент от трансферната сума. Или пък ако по принцип му се полагат 10%, при трансфер ще му се полагат 15%. Абсолютно съм убеден, че има поне още 10 начина за уреждане на въпроса с комисионните. Изобщо не се сещам защо е нужно пак да изпадаме в такива подробности, ама карай, знам че си падаш по тези неща...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2013 18:33

Хейтъра пак намери за какво да плюе по Стойчо Младенов.Интересно,защо храчи по хора като Л.Пенев,Стоичков и Младенов,но дума не е обелил против Гьоре или Дочев?Въпроса ми е риторически!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”