THE G.A.M.E написа:Скоро започват преговори за продължаването на договора на Костов ...
Вече са започнали тези преговори и те са по-приоритетни дори от преговорите с Грийн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Скоро започват преговори за продължаването на договора на Костов ...
THE G.A.M.E написа:Гледам, няколко човека апострофират "Смитсън" ...![]()
Та незнам, как не се усеща, че е почти сам ( има още 1-2 изключение в тоя форум ) ... в "каузата"- Костов вън от Левски.
Thsmith написа:Хах... ама ти настина ли реши, че ме интересува какво мисли пешо от долно нанагорнище и дали ме апострофира или не?
Thsmith написа:И да Левски играе слабо. Играе ужасно, крещящо слабо и грозно. Никога не е играл толкова слабо.
Thsmith написа:И пак казвам мнозинството фенове? Фенове са тия които ходят на мачове, които имат карти и тн. А не тия които ми философстват глупости от 300 км разстояние или просто от апартаментчето си близо до стадиона.
Thsmith написа:Естествено масата ще се сети да ревне чак когато канчето се обърне
Thsmith написа:Фенове са тия които ходят на мачове, които имат карти и тн. А не тия които ми философстват глупости от 300 км разстояние или просто от апартаментчето си близо до стадиона.
drvasko98 написа:Със сигурност Костов не е най-добрия треньор, но е по-добър от тези, които ни водиха в последните три години. Независимо дали за някой играем слабо или "неправилно", аз виждам начина, по който Левски се опитва да победи съперника. На това му викат стил. Тепърва наистина ще го видим и срещу по-класни противници. Да, определено имаме нужда от много по-стабилна игра в дефанса (нямам предвид само защитниците, но играта на целия отбор). За мен моментът е преходен. Трябва да се освободим от редица играчи, но това няма как да стане изведнъж
bono написа:А като искаш какво си готов да дадеш? Поне едно безплатно търпение се иска и малко по-добро зрение, за да се вижда футбола. И на мен не ми харесва играта понякога, спрямо очакванията които имам, но това си е мой и ваш проблем, на този етап отбора е на това ниво с изгледи и сериозна перспектива да се развие доста в положителна посока. Не знам дали ще му стигне времето на Костов, защото очевидно бързите резултати се поставиха като основна цел отново.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта