А лизбийските медии яхнаха "провала" ( кавичките са уместни ) ... И се опитават ... И те незнаят какво.

А тая държава е пълна с кретени.
В това число и сред феновете и сред "журналята" ... Е, то е същото де.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
+1 Ма пък, нали знаеш, че трябва да си посмърдим малко.Ква стана тя ... Заради един равен на терена на силен домакин ( един от най-силните в групата ) ... Някои са готови да обесят човека, който освен всичко друго, не е пряко виновен.
А лизбийските медии яхнаха "провала" ( кавичките са уместни ) ... И се опитават ... И те незнаят какво.
А тая държава е пълна с кретени.
В това число и сред феновете и сред "журналята" ... Е, то е същото де.
Rivaldo10 написа:Нека не звучи като оправдание, но Локо Пд не са загубили нито една точка като домакин в първенството.
grasiani написа: Левски продължава да изглежда беззъбо,вяло,неадекватно на терена.
Не знам но днес направо ме преспаха,все едно гледах някакви ветерани на терена,ако вашите критерии са Монтана, Черно море,Локо и Ботев значи критериите ни за добра игра са различни и няма какво да влизам в спорове,щом тази умряла игра ви харесва-радвайте се.Синьо сърце написа:grasiani написа: Левски продължава да изглежда беззъбо,вяло,неадекватно на терена.
Три много неприятни мача-три победи с голова разлика 7-1...Ако изглеждаме зъбо, адекватно и невяло, 21-1 ли трябва да е разликата? Това е несериозно!![]()
![]()
flo написа:Между другото, докато гледах интервюто на Костов след мача ми направи впечатление ,че тази игра от 1 полувреме е била част от тактиката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта