Hahaha1 написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Laetitia написа:Като всеки интелигентен човек ще гласувам за ДСБ и Единство.
Това е наистина интелигентен избор, но не всички интелигентни човеци ще го направят, по ред причини!
А тия,които гласуваме за ГЕРБ какви сме ? Питам,съвсем сериозно,без да се заяждам,интересно ми е каква квалификация би ми лепнал
Бокофили,пожарникари,последователи на Буда,мутри,овчари.
Моят дядо е овчар и да ти кажа,честно казано,няма нищо лошо в тази професия,даже напротив.Пожарникар не бих искал да бъда,но преди си мечтаех да стана полицай
 Не съм и вярващ,нито в Буда,нито в Господ или Алах,но все пак мерси за мнението
 Не съм и вярващ,нито в Буда,нито в Господ или Алах,но все пак мерси за мнението 

Аз ли съм в женски род,ти или синчец ? Аз не гласувам от страх за ГЕРБ,защото ако не са те ще гласувам за Сините,така че имам алтернатива,но иначе,има наистина много хора,които гласуват точно,защото не искат ДПС и БСП в което не виждам нищо погрешно.
  Аз ли съм в женски род,ти или синчец ? Аз не гласувам от страх за ГЕРБ,защото ако не са те ще гласувам за Сините,така че имам алтернатива,но иначе,има наистина много хора,които гласуват точно,защото не искат ДПС и БСП в което не виждам нищо погрешно.

[/offtopic]
[/offtopic]