Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот Foreigner » 18 юли 2013 20:38

SAMP написа:HT Irtysh Pavlodar 2 - 0 Siroki Brijeg

Май не са пък чак толкова слаби ;)

3-2 краен резултат.
Аз още след жребия бях казал, че срещу Иртиш ще е по-трудно и ако го бием, няма да имаме проблеми с Широки Брег.
...

ShooterMan
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00

Мнениеот ShooterMan » 20 юли 2013 23:07

ralka_levskarka написа:
Foreigner написа:
ShooterMan написа:
ShooterMan написа:Щом шабленския е готов нямам съмнения - 2:0 за Иртиш :)

КОГАТО ВИ КАЗВАМ,ЩЕ СЛУШКАТЕ...НЕ СТИГА,ЧЕ ВИ ПОЗНАХ РЕЗУЛТАТА,АМИ ПОЗНАХ И ЧОВЕКА,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРОВАЛИ!!!

Ти не си познал, ти си ни проклел! :lol:

Аз имам чувството, че този е психично болен. Като започне да пише за Левски и ЦСКА с едни главни букви и си го представям в тях как щрака умело, и чак пяна му излиза от устата. :|

Не можеш да проумееш,че ми е кеф да ви дразня и да се забавлявам с резилите ви и особено с реакциите на мегаломанските ви фенове :lol: .Иначе проклех мухльото Димов,вярно е,предаде родния си Черно Море за 30 сребърника в Подуене!Тука от дете беше мразещ Левски и ЦСКА,псуваше ги,кълнеше ги....а като помириса парички повече и обещания за туй-онуй забрави всичките си приказки и си свали гащите.Както виждаме беше основния виновник и в Търнава,и в Павлодар,и на Финала с Берое и така ще е....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юли 2013 23:34

Димов си тръгва, проклетник :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юли 2013 01:18

Така става с всички продажници,които си продават душиците според интереса си.Ако беше курназ мъж да не си криви душата може би нямаше да си провали така кариерата,а той отиде в най-омразния си отбор(заедно с този на ЦСКА),за да извлича някакви ползи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 юли 2013 01:26

Само не се сещам с какво е провалил финала с Берое?
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 юли 2013 01:29

siniq_fen написа:Само не се сещам с какво е провалил финала с Берое?

То и аз се опитвам да си спомня, ама не мога. Тогава за един от головете беше виновен Ели.. :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юли 2013 01:30

Аз ли му бях придружител на Елио Мартинс???Я виж какви голове направи и кой тичаше след него като ученичка,наш Димов Шабленски,героя от Търнава и от Павлодар,новия Иво Иванов :mrgreen:....Ели беше виновен за гола на Андонов,май не сте гледали финала си :oops:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 юли 2013 01:33

ShooterMan написа:Аз ли му бях придружител на Елио Мартинс???Я виж какви голове направи и кой тичаше след него като ученичка,наш Димов Шабленски,героя от Търнава и от Павлодар,новия Иво Иванов :mrgreen:....Ели беше виновен за гола на Андонов,май не сте гледали финала си :oops:

Еми за първия гол добре, при втория изцяло вината е на Йовов, Ели е виновен за третия. Йовов заработи малоумен ЧК, а при дузпите всички се осраха. И защо Димов да е главния виновник :?
Само Левски!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 юли 2013 10:10

1:0 променя руслото на мача,от там всичко са подробности,а в Търнава и Павлодар беше дори едиснтвения виновник.Просто ренденце,което си помисли,че след като Черно Море го направи футболист и човек може и сам...всичките му успехи бяха плод на съотборниците и най-вече,НАЙ-ВЕЧЕ на феновете,които натискахме треньорите да играе и го изкарвахме много по-голям играч отколкото е.Разбира се той забрави това и Бог го наказа и ще го наказва :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 юли 2013 12:40

ShooterMan написа:1:0 променя руслото на мача,от там всичко са подробности,а в Търнава и Павлодар беше дори едиснтвения виновник.Просто ренденце,което си помисли,че след като Черно Море го направи футболист и човек може и сам...всичките му успехи бяха плод на съотборниците и най-вече,НАЙ-ВЕЧЕ на феновете,които натискахме треньорите да играе и го изкарвахме много по-голям играч отколкото е.Разбира се той забрави това и Бог го наказа и ще го наказва :idea:

Точно така, браво, напълно си прав. (facepalm)

Върни се в “Архив”