ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Доктор Хаус
Контакти:

Re: Кои ще са евентуланите противници на ЦСКА в плейофите на ЛE

Мнениеот Доктор Хаус » 30 юли 2011 16:22

А,ако е непоставен,то почти няма празно,който и да се падне-до тук.Не че и за ЦСКА не е същото.Просто няма как да кажеш"от целия кош с ..... ,баш ... набарахме този път"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юли 2011 16:49

Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...
Тази година и "Левски", и ЦСКА, и Локото (Литекс ги разкриха бързо-бързо) трябва да трупат точки, че другата година още по-малко дерт да имаме... И хиксове да са все е нещо.

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 31 юли 2011 09:26

metodito написа:Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...
Тази година и "Левски", и ЦСКА, и Локото (Литекс ги разкриха бързо-бързо) трябва да трупат точки, че другата година още по-малко дерт да имаме... И хиксове да са все е нещо.

Левски отпада още следващия мач момче, дори и плейофф-ите няма да стигнете...
България значи ЦСКА!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 юли 2011 17:22

WeAreCSKASofia написа:
metodito написа:Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...

Левски отпада още следващия мач момче, дори и плейофф-ите няма да стигнете...

+1 Ако вземете да отпаднете от Словаците не знам кой ще е разкрития :lol: Литекс може да са ги разкрили ама са сигурни за плейофите на ЛЕ ако не ти е ясно, а Левски :?:

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот CSKA ME » 04 авг 2011 01:36

Според мен, преодолимите поставени съперници на ЦСКА, могат да са:
Metalist Kharkiv ,Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC Salzburg, Rosenborg BK (отпадат от хървати от ШЛ), Birmingham City, Rapid Bucuresti и може би Спарта Прага, но за повече не бива да мислим.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 авг 2011 02:21

CSKA ME написа:Според мен, преодолимите поставени съперници на ЦСКА, могат да са:
Metalist Kharkiv ,Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC Salzburg, Rosenborg BK (отпадат от хървати от ШЛ), Birmingham City, Rapid Bucuresti и може би Спарта Прага, но за повече не бива да мислим.

Абе, Металист и Залцбург хич не са толкова преодолими според мен. Розенборг ми изглеждат най-лесни от тези и само да те поправя, че отпаднаха от чехи (Виктория Пилзен), а не от хървати.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 04 авг 2011 02:54

Вярно, аз вероятно съдията съм погледнал в сайта на Уефа. Дано имаме шанс.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 04 авг 2011 09:40

Момчета непоставени сме, адски малко е вероятно да изтеглим отбор на нашето ниво, затова да не се заблуждаваме ще е трудно. Да се стягаме да дадем нашата подкрепа, пък каквото стане ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2011 11:20

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Момчета непоставени сме, адски малко е вероятно да изтеглим отбор на нашето ниво, затова да не се заблуждаваме ще е трудно. Да се стягаме да дадем нашата подкрепа, пък каквото стане ;)

Да речем, че приемливите отбори (тези, срещу които имаме някакъв шанс) са около 30-35% от всички поставени. Не е чак толкова малко, но пък и не е много :)
Каквото дойде, тва е.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 04 авг 2011 12:06

Пожелавам си "Спортинг" (Брага)! Те не са толкова добри, колкото миналия сезон, предполагам, а имат коефициент, с който при отстраняване сме поставени в 1-а урна при разпределянето за групите!

Върни се в “Архив”