Buck32 написа:А ти защо все това си повтаряш? Какво общо има сега?
Дай пример за глупост, която съм писал ?! А го повтарям, понеже е показателно за доста неща. Та, чакам...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Buck32 написа:А ти защо все това си повтаряш? Какво общо има сега?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Buck32 написа:А ти защо все това си повтаряш? Какво общо има сега?
Дай пример за глупост, която съм писал ?! А го повтарям, понеже е показателно за доста неща. Та, чакам...
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Buck32 написа:А ти защо все това си повтаряш? Какво общо има сега?
Ами примерно постоянното използване на "ония" за единствено число.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа: новата звезда на езерняците...
Buck32 написа:Drunken_Master написа: новата звезда на езерняците...
На такива места съм гледал да пишат "ахахахаха". Сега трябва ли на всеки твой пост аз да пиша "бе, какво му обръщате внимание, според него Джереми Лин е бил звезда на Лейкърс"? Според мен - не, но това е което ти правиш. Както и да е, извинявам се, че ти направих забележка, че при всяка критика към човек припомняш едно и също изказване. Вие ще си се разберете.
Drunken_Master написа:Бъки ? Коментар ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Drunken_Master написа:Бъки ? Коментар ?
Нека аз. Лин не е бил звезда абсолютно, ама абсолютно никога в тая лига. Имаше един много силен месец с Никс и общо взето това беше. Никога не е подписвал договор като за звезда, никога никой не е имал очаквания към него да е лидер на борещ се за нещо състав.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта