100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Фиорентина е вторият вариант за юбилея на Левски

Мнениеот milen.hristov » 08 апр 2014 22:09

tzvetan_tee написа:Аз съм там всеки мач, водя малкия ми брат. Другите не ме интересуват. Който е от провинцията да помага по друг начин! 1 лв. струва един DMS. За месец март са събрани 8,000 лв! 8,000 ли са левскарите? Тити ходи при Слави, при Карбовски... в интернет се спами всеки ден и какво - 8,000 лв... Да не говорим, че това не са 8,000 души, а 1,000, изпратили по 8 смс-а. Засрамете се!

Е да но някои трябва и да работим, на мен ми се налага някога да работя понякога, събота или неделя. На миналите ми работни места пък съм работил всяка събота и неделя, а почивните ми дни бяха през седмицата. Не трябва да започвам работа някъде заради Левски ли?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 22:39

Флоренция дълго за тях ще си спомня,
За Гунди не дал им покой!
На внуците даже със страх ще разказват,
За страшния български бой.
А Гунди,усмихнат,завърна се в София,
Донесъл ни два гола в дар,
Показал на всички във стара Европа,
Какъв е играчът-"левскар".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 08 апр 2014 23:05

milen.hristov написа:
tzvetan_tee написа:Аз съм там всеки мач, водя малкия ми брат. Другите не ме интересуват. Който е от провинцията да помага по друг начин! 1 лв. струва един DMS. За месец март са събрани 8,000 лв! 8,000 ли са левскарите? Тити ходи при Слави, при Карбовски... в интернет се спами всеки ден и какво - 8,000 лв... Да не говорим, че това не са 8,000 души, а 1,000, изпратили по 8 смс-а. Засрамете се!

Е да но някои трябва и да работим, на мен ми се налага някога да работя понякога, събота или неделя. На миналите ми работни места пък съм работил всяка събота и неделя, а почивните ми дни бяха през седмицата. Не трябва да започвам работа някъде заради Левски ли?

Пич, уча "право" в СУ и работя на две места. Това не ми пречи да съм на 99% от мачовете на "Левски". Има ли желание, има и начин! Казах, всеки да помага с каквото може... С акъл във форума не се помага на "Левски" или някой мисли обратното? Не може само да изискваш, а да не даваш нущо на нещо, което уж обичаш толкова много. Моите уважения към сина на Георги Аспарухов, но ако трябва да сме честни, това че е син на наистина най-великият левскар, не го прави автоматично велик привържаник. Бих се радвал да е всеки мач на стадиона, успех му пожелавам, но ако наистина си левскар ще изживяваш загубите и победите, ще помагаш с каквото можеш - било то, с подкрепа на стадиона или финансово, а в неговия случай дори и с личността си.
Всички искате "Левски европейски" нали? - Ама на запад си купуват абонаментни карти, билети, че даже и артикули. В България левскарите не дават 1 лв за юбилея.
Всички искате Батков да се махне нали? - Е да, ама във форума не ви чува никой ;)
Знам икономическата ситуация в България, но е смешно да се говори, че защото хората нямат пари не са на стадиона или не пращат смс-и. За Бога, 1 лев е!
В никакъв случай не искам да обиждам левскарите, ние всички сме едно семейство, но за жалост една голяма част е заспала, от вече, доста време. Надявам се това да се промени, но изгледи също няма...

П.С. Парите от дарения не отиват за Батков! Отиват, за рождения ден на ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ! Не празнува Батков! Празнуваме всички ние!
Който иска да си вземе бележка от думите ми, който не иска - живи и здрави. САМО ЛЕВСКИ!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 08 апр 2014 23:14

А вие сигурни ли сте, че се дава достатъчно гласност на тази кампания? Вероятно има хора, които биха могли да помогнат, но не са чували за нея... :? По мое мнение не е достатъчно разпространена... :roll:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 апр 2014 23:24

tzvetan_tee написа:
milen.hristov написа:

Пич, уча "право" в СУ и работя на две места. Това не ми пречи да съм на 99% от мачовете на "Левски". Има ли желание, има и начин! Казах, всеки да помага с каквото може... С акъл във форума не се помага на "Левски" или някой мисли обратното? Не може само да изискваш, а да не даваш нущо на нещо, което уж обичаш толкова много. Моите уважения към сина на Георги Аспарухов, но ако трябва да сме честни, това че е син на наистина най-великият левскар, не го прави автоматично велик привържаник. Бих се радвал да е всеки мач на стадиона, успех му пожелавам, но ако наистина си левскар ще изживяваш загубите и победите, ще помагаш с каквото можеш - било то, с подкрепа на стадиона или финансово, а в неговия случай дори и с личността си.
Всички искате "Левски европейски" нали? - Ама на запад си купуват абонаментни карти, билети, че даже и артикули. В България левскарите не дават 1 лв за юбилея.
Всички искате Батков да се махне нали? - Е да, ама във форума не ви чува никой ;)
Знам икономическата ситуация в България, но е смешно да се говори, че защото хората нямат пари не са на стадиона или не пращат смс-и. За Бога, 1 лев е!
В никакъв случай не искам да обиждам левскарите, ние всички сме едно семейство, но за жалост една голяма част е заспала, от вече, доста време. Надявам се това да се промени, но изгледи също няма...

П.С. Парите от дарения не отиват за Батков! Отиват, за рождения ден на ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ! Не празнува Батков! Празнуваме всички ние!
Който иска да си вземе бележка от думите ми, който не иска - живи и здрави. САМО ЛЕВСКИ!

Със сигурност има начин, при мен също е така не мога да го отрека, но Левски отдавна не ми е приоритет Н1( на предишните ми работи нямах малкият шанс който имам сега). Имам сезонна карта, макар да не ходя на всички мачове. САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 апр 2014 05:50

Фиорентина са добър вариант . Доволен съм .

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 апр 2014 07:04

TottenhamFC написа:
milen.hristov написа:Честно искаше ми се да е Милан като фен на отбора, но съм доволен и на Фиорентина, определено отбор който ми е по-приятен от Лацио

И аз бих съгласен на Милан ама сигурно искат много пари ;)

Сигурно и ще дойдат само с резерви,все почти всички от играчите им са национали.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 апр 2014 09:30

Стартирала на 15 Април 2013 г.
Кампания "100 години Левски София" на "Национален клуб на привържениците на ПФК Левски"
Март 2014- 8021
Февр 2014- 1330
Януари 2014- 3982
Дек 2013 - 380
Ноемвр 2013 - 133
Октомври 2013 - 446
Септ 2013 - 1 :mrgreen:
Август 2013 - 4 :mrgreen:
Юли 2013 - 2 :mrgreen:
Юни 2013 - 2 :mrgreen:
Май 2013 - 17 :o
Април 2013 - 25 :shock:

angelofdeath
Контакти:

Re: Въпросът е кой стои зад Тити Папазов?

Мнениеот angelofdeath » 09 апр 2014 11:16

Тити от спортен треньор се превърна в шоумен. Пускам телевизора и той говори за всичко: политика, баскетбол, футбол, а сега и за организацията на празниците за 100 годишнината. Всестранно развита личност! Сега стана защитник и на Батков и хората съвсем ще го задраска. Не разбирам, какво иска и към, какво се стреми. Не е ли по-добре да си гледа баскетбола и да спре с медийните изяви? Неразбираемия му говор и плюнките, които хвърля върху журналистите вече омръзнаха на всички. Кой го е опълномощил да говори от името на левскарите? Или все пак зад това неистово желание за справедливост стои някой, който го спонсорира! А каузата му ще излезе наяве съвсем скоро ако изведнъж власта на Герена се смени. Тогава ще разберем, кой е предоставял трибуна за брътвежите на Тити.

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 апр 2014 12:14

Лацио и Фиорентина знаят ли , че са поканени ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Архив”