Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец 18.04, 20:00

Мнениеот КироВарна » 16 май 2013 08:10

Стана супер мач!Аз съм страничен наблюдател и за първи път от много време гледах футбол доставящ удоволствие.Такава игра и такива мачове ще върнат публиката по стадионите.Но защо не говорим за съдията?ЦВЕТАН КРЪСТЕВ и неговите помощници бяха абсолютни професионалисти,свириха всичко,както го видяха и дори в такъв драматичен и натопорчен мач,останаха незабележими.Не се навираха в центъра на събитията,оставиха свободна игра и не се стараеха да се харесат на някого.Имаха огромна заслуга за спектакъла,който гледахме.Винаги обсъждаме съдиите и техните грешки.Обвиняваме ги за плачевното състояние на нашия футбол.Много държа,след като доживях да видя принципно съдийство в България,да го отбележа и да поздравя бригадата на ЦВЕТАН КРЪСТЕВ!Честитя купата на Стара Загора!Мисля,че този мач беше по-полезен за Левски от измислените и подарени съдийски победи.Вдигнете се,играйте истински и срещу Лудогорец.....и дори да загубите,няма да свърши светът.Напротив!Така се каляват футболистите и ако играете истински мачове в шампионата,няма да се излагате после в Европа.Крайно време е това да бъде осъзнато от ръководителите на набедените родни "грандове".А за пръдльовцете,които ходят на мач,за да чупят и да създават проблеми не знам какво да кажа.Нали сте фенове?Нали искате да има футбол и публика?Защото футбола е за хората.Ставаш фен,ако свикнеш да ходиш на стадиона от малък.Дайте шанс на децата да ходят безопасно на мач,за да има публика и в бъдеще.А вие ако имате излишна енергия,стойте си в къщи и блъскайте чекии,защото за друго не ставате!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 май 2013 08:26

КироВарна написа:Стана супер мач!Аз съм страничен наблюдател и за първи път от много време гледах футбол доставящ удоволствие.Такава игра и такива мачове ще върнат публиката по стадионите.Но защо не говорим за съдията?ЦВЕТАН КРЪСТЕВ и неговите помощници бяха абсолютни професионалисти,свириха всичко,както го видяха и дори в такъв драматичен и натопорчен мач,останаха незабележими.Не се навираха в центъра на събитията,оставиха свободна игра и не се стараеха да се харесат на някого.Имаха огромна заслуга за спектакъла,който гледахме.Винаги обсъждаме съдиите и техните грешки.Обвиняваме ги за плачевното състояние на нашия футбол.Много държа,след като доживях да видя принципно съдийство в България,да го отбележа и да поздравя бригадата на ЦВЕТАН КРЪСТЕВ!Честитя купата на Стара Загора!Мисля,че този мач беше по-полезен за Левски от измислените и подарени съдийски победи.Вдигнете се,играйте истински и срещу Лудогорец.....и дори да загубите,няма да свърши светът.Напротив!Така се каляват футболистите и ако играете истински мачове в шампионата,няма да се излагате после в Европа.Крайно време е това да бъде осъзнато от ръководителите на набедените родни "грандове".А за пръдльовцете,които ходят на мач,за да чупят и да създават проблеми не знам какво да кажа.Нали сте фенове?Нали искате да има футбол и публика?Защото футбола е за хората.Ставаш фен,ако свикнеш да ходиш на стадиона от малък.Дайте шанс на децата да ходят безопасно на мач,за да има публика и в бъдеще.А вие ако имате излишна енергия,стойте си в къщи и блъскайте чекии,защото за друго не ставате!

Много точно евала !

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 16 май 2013 09:08

devildriver написа:
Без име написа:
devildriver написа:До автора на темата - Би ли променил заглавието на темата на : Цирковата трупа на Иво Тонев - ЖСК "Спартак" София - Лудогорец 18.04, 20:00 ,с участието на платената агитка от СЕК Б ТОР .Предварително ти благодаря .

А бих ли променил статуса ти на БАНИРАН, след като те докладвам? Благодаря и аз.

Ако това много ще те зарадва - банирай ме , много поздрави на Гугутката ,Младежа,Исуса,Перчема Тонев и т.н. , само че докато не се вслушате в гласа на истински левскари като мен , още много смешни загуби като днешната ще преживеем.

Какъв ти е гласът, няма отбор който само да бие. С човек по-малко стигнах до 3 на 3, е загубиха, но какво от това - показаха желание.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2013 09:14

terata написа:
Viktor4o_Rs написа:Освен ако гербаджията не задейства другите си начини, не виждам как Левски може да бие Лудогорец

Viktor4o_Rs написа:Вижда се, че когато иска, Левски може да играе хубав футбол и да се бори докрай и съдии просто не са му нужни

Некои индивиди толкова вече се омотаха в злобата си, че не знаят какви ги дрънкат. Викторчо, мое ли в едно мнение така да си противоречиш бе момче :?: Ти вместо да ръсиш мозък, що не ходиш да си гледаш добрата стара Славия, а? Цъфнали сте и вързали другите клубченца та се огледахте в Левски.

Аз никакво противоречие не виждам! Ще обясниш ли в какво се състои то?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2013 09:26

tzvetan_tee написа:Добре, че Левски има форум, че да има къде да пишат мнения феновете на другите отбори. Въпреки всичко, аз съм доволен от показаното днес! Въпреки глупостта, която направи Йовов нашите стигнаха до 3:3, след като изглеждаше невъзможно. В двете продължения имахме шанс да спечелим, уви съдбата си взе това, което ни даде с Миньор и цска, а дузпите са лотария. Няма какво да им се сърдим. Не трябваше Силва да бие първата, но това е положението. Момчетата показаха, че са отбор, а и изстрадаха загубата. УСПЕХ В СЪБОТА! Ние пак ще сме на стадиона, както бяхме и днес. :!: :!: :!:

Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Да, имахте шанс дори да спечелите, но я кажи колко гола пък пропуснаха Берое в първите 80 минути, че и в продълженията, когато Илиев ви спаси с едно излизане и улавянето на топката в краката на Джоман.
Дори оправданието за човек по-малко не върви, защото преди да изгонят Йовов изглеждахте още по-жалко.
Показахте характер, няма спор, но всеки път само с характер не може да се печели. Трябва и игра.
Всички ваши ръководители говореха глупост след глупост, когато биехте с кански мъки Враца и Миньор. Вчера пък заявиха, че няма проблем и ще се видгне отбора за съботния мач. Само че сега ще види Митов какво е напрежение от загуба и дали напрежението е само в електрическата мрежа. Защото голяма вина за загубата ви снощи има и той, ама няма достатъчно мозък в главата, за да го осъзнае. Много пъти в последните мачове ви покриваше късмета, но вселената търси баланс. Ненормално е с такава игра да вземете дубъл. Ненормално е да победите Лудогорец.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2013 09:26

tsonpen написа:
terata написа:
Viktor4o_Rs написа:Освен ако гербаджията не задейства другите си начини, не виждам как Левски може да бие Лудогорец

Viktor4o_Rs написа:Вижда се, че когато иска, Левски може да играе хубав футбол и да се бори докрай и съдии просто не са му нужни

Некои индивиди толкова вече се омотаха в злобата си, че не знаят какви ги дрънкат. Викторчо, мое ли в едно мнение така да си противоречиш бе момче :?: Ти вместо да ръсиш мозък, що не ходиш да си гледаш добрата стара Славия, а? Цъфнали сте и вързали другите клубченца та се огледахте в Левски.

Значи хем няма начин без съдии и други начини да бием, хем се видяло че можем да играем и без съдии и други начини? Хем сме нямали футболни аргументи да ви бием, хем сме имали. Как да го разбирам тва? Явно обаче малоумниците говорят общ език, та се разбирате.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2013 09:30

mistreated написа:Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.
Да, имахте шанс дори да спечелите, но я кажи колко гола пък пропуснаха Берое в първите 80 минути, че и в продълженията, когато Илиев ви спаси с едно излизане и улавянето на топката в краката на Джоман.
Дори оправданието за човек по-малко не върви, защото преди да изгонят Йовов изглеждахте още по-жалко.
Показахте характер, няма спор, но всеки път само с характер не може да се печели. Трябва и игра.
Всички ваши ръководители говореха глупост след глупост, когато биехте с кански мъки Враца и Миньор. Вчера пък заявиха, че няма проблем и ще се видгне отбора за съботния мач. Само че сега ще види Митов какво е напрежение от загуба и дали напрежението е само в електрическата мрежа. Защото голяма вина за загубата ви снощи има и той, ама няма достатъчно мозък в главата, за да го осъзнае. Много пъти в последните мачове ви покриваше късмета, но вселената търси баланс. Ненормално е с такава игра да вземете дубъл. Ненормално е да победите Лудогорец.

Не че нещо ама в редовното време 60 минути с човек по-малко и гол пасив, а след това и 2 гола... така че няма отбор, който да не се радва че е успял да изравни до края на мача. ;) А иначе поредното комплексарско мнение :mrgreen: Значи сега Берое не е страшилище, но когато ги бием за първенството и то на Герена, е нещо нечувано и невиждано и се случва само ако мача е уговорен. :mrgreen: Вашето е болестно състояние.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2013 09:36

terata написа:
mistreated написа:Не, че нещо, ама все пак не играхте срещу футболното страшилище на Европа. Левски да се радва, че е стигнал до 3:3 в редовното време срещу Берое ми се струва леко смешно.

Не че нещо ама в редовното време 60 минути с човек по-малко и гол пасив, а след това и 2 гола... така че няма отбор, който да не се радва че е успял да изравни до края на мача. ;) А иначе поредното комплексарско мнение :mrgreen: Значи сега Берое не е страшилище, но когато ги бием за първенството и то на Герена, е нещо нечувано и невиждано и се случва само ако мача е уговорен. :mrgreen: Вашето е болестно състояние.

Момче, радвайте се ако искате и на победи над отбори от В група! Аз казвам, че не е нормално за Левски. Ако толкова ви е паднало нивото, халал да ви е изравняването.
Дали ми е комплексарско мнението няма никакво значение. Берое не е страшилище щом се намира на 8-мо място в първенството ни, но това само доказва тезата ми колко слаб отбор е Левски.
И да, Берое не искаха да ви вкарват голове на Герена. Мисля, че разликата в проведените им контри вчера и проведените им контри на Герена сам можеш да ги видиш (ако свалиш очилата де).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2013 09:45

terata написа:
tsonpen написа:
terata написа:

Значи хем няма начин без съдии и други начини да бием, хем се видяло че можем да играем и без съдии и други начини? Хем сме нямали футболни аргументи да ви бием, хем сме имали. Как да го разбирам тва? Явно обаче малоумниците говорят общ език, та се разбирате.

А да ти идва на ум, че "Левски" и да играе хубав футбол и да се бори докрай, това може да не е достатъчно да бие Лудогорец? С две думи, игра като вчерашната може въобще да не ви помогне.
А вчера, че стана хубав мач - стана. Но не бихте. А явно сте играли. С малка намеса на съдията щеше да е друго. Както и с повече късмет. Но Берое заслужават заради дързостта да ви се опълчат и да играят наистина силно.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”