Ето колко струва победата на Левски в Монтана!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Ето колко струва победата на Левски в Монтана!

Мнениеот AN71 » 12 мар 2012 22:55

Да прав си извинявай просто съм взел цитата от грешния човек в бързината а става въпрос за автора на темата ;) :(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Оста "Стойчо Младенов - ПФК Левски"

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2012 22:58

не, не Тройчо просто няма намерение да се спре!! :evil:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Оста "Стойчо Младенов - ПФК Левски"

Мнениеот ehh » 12 мар 2012 22:59

Пак ще попитам. Някой може ли да забърше тази тема, че цапа форумът на Левски? Гледам днес се пръкна още една. Искам като влизам във форума на Левски да се забавлявам, а не да се чудя, кой да напсувам първо.

Ако ви е трудно да забърсвате подобни теми, мога отново да си предложа кандидатурата за модератор във форума на Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 мар 2012 23:00

Синьо сърце написа:
donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години 8-) ...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера... :roll:

Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!

Сега хем ми отговаряш,хем не съвсем.ТИ МИСЛИШ ЛИ,ЧЕ ЛЕВСКИ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ШАМПИОН С ИГРАТА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ 2 КРЪГА :?: ,защото аз не ви пожелавам турнирни мачове с подобна игра........защото ми писна да се срамувам от подобни "великани" :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 мар 2012 23:01

ти пък кво се срамуваш от Левски ?!
Нали не си фен на отбора, остави нас да се гордеем или срамуваме от него... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 мар 2012 23:06

Unscrewed написа:
ralka_levskarka написа:
Unscrewed написа:аз да не съм им фен бе ралке нещо май ги бъркаш понятията ;)

Знам ли, па и то като те кефят едни си те кефят до края бе Александърчо :P

ми ти как си се кефила на 30 за 2 години бе :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Първо не мисля, че това има общо с темата ;) , така като дори не става дума за футбол ;)
Второ не са две години, а три.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 мар 2012 23:09

donDiego написа:
Синьо сърце написа:
donDiego написа:По тази тема не мога да взема отношение,защото ми звучи нормално,когато водещ отбор победи новак.Оставете дребните заяжданки настрана.Интересно ми е какво мислят левскарите за играта на отбора в изминалите два кръга ? Достатъчно добра ли е за шампионска титла и с тази игра,дали имате шансове в квалификациите в ШЛ или ЛЕ. Всички ли сте заслепени от приказката за милионите,не виждате ли ,че нямате резервна скамейка,а и някои набедени за звезди започнаха да дават фира рано-рано.Играта на отбора ви е безидейна,а вие си говорите във форума,сякаш не сте излизали от групите на ШЛ от 5 години 8-) ...не е смешно,жалко е.Преди нямаше толкова заблудени фенове и в двата лагера... :roll:

Ми на този етап играта е, каквато може да се очаква. Но безидейна не бих казал. Каквото ни липсва ще го добавим лятоска, а за титла е още далече, за ЕКТ още повече!

Сега хем ми отговаряш,хем не съвсем.ТИ МИСЛИШ ЛИ,ЧЕ ЛЕВСКИ ЗАСЛУЖАВА ДА Е ШАМПИОН С ИГРАТА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ 2 КРЪГА :?: ,защото аз не ви пожелавам турнирни мачове с подобна игра........защото ми писна да се срамувам от подобни "великани" :!:

А с играта от изминалите два кръга кой заслужава да стане шампион?Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 мар 2012 23:10

valiooooo написа:... Нека си припомним как падна третото „овърското“ попадение в Монтана – номер 6 от Монтана Трифонов от границата на своя пеналт подава (?!) топката към дъгата, където играч на Монтана „закъсня“ да пресече паса и от там Иван Цветков я прати във вратата на Яначков.

Колеги, кажете къде да повърна :(

Червени братко, я сподели сега, преди да лешнеш тази статия...гледа ли мача или повторенията :?: Къде е номер 6, и как този номер 6 подава топката към пеналта :P
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 мар 2012 23:15

JackPackage написа:ти пък кво се срамуваш от Левски ?!
Нали не си фен на отбора, остави нас да се гордеем или срамуваме от него... :roll:

Ми щото съм българин бе :!: Не е нужно да съм фен на отбора ти,за да се срамувам като българин от евроизлагациите му :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 мар 2012 00:20

Моннтана били в зоната на изпадащите, ахахахахахахахахахахха

Върни се в “Архив”