Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот 1982 » 10 дек 2016 22:18

Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
Ай за Грузия да си траеш, а?! За Афганистан няма за нито едните, нито за другите, обаче Корея май е първа в списъка. Чек са сетя кога Русия (ссср) е нападнал държава, съюзник на САЩ или пък неутрална. Говорим за неща след ВСВ, нали?!

В корейската война, агресорът е съюзникът на СССР - Северна Корея, ще има да вземаш. :lol: :lol: :lol: Както и във Виетнам - съветското протеже напада американското и САЩ отиват да си бранят съюзника.

Мдаааааааааааааа... в Корея се бият под егидата на ООН..американци, канадци, австралийци..все искрено заинтересовани от нещата там..както и китайци, на страната на Ким.
Опитвам се да се сетя дали ООН прати обединени войски във Виетнам срещу Франция, или срещу САЩ, но ми е трудно да се сетя, все пак Виетнам си защитаваше суверенитета, а не беше агресор :roll:
Да ти напомням ли и февруари 1945-а и Дрезден?! Да унищожиш най-красивият град на Германия, който не е имал стратегическо значение, само защото ще остане под съветски контрол....как се сетиха да го бомбардират дни, преди да бъде взет от Червената армия :roll:

Не ми разтягай локуми, и в Корея, и във Виетнам комунистите запалиха войната, тоест - протежетата на СССР. Накрая пак САЩ били виновни ..... ама СССР снабдяваше с оръжия Северна Корея и Виетнам, нали, дори в корейската война и пилоти праща .....

Боли ме патката за Дрезден - Хитлер и немците колко красиви европейски градове опустошиха, за тях що не скърбиш ??! Като русофил, малко е нелепо да жалиш немците, при положение какви злини причиняват в Русия по време на войната ..... не, че ме учудвате де. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 дек 2016 22:22

язе написа:Второ, правителството в България законно ли е? А ти случайно да си го избирал?

Да, законно е, избрано е чрез избори, не с преврат, на избори печели този, който събере най-много гласове.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 22:27

1982 написа:
язе написа:Второ, правителството в България законно ли е? А ти случайно да си го избирал?

Да, законно е, избрано е чрез избори, не с преврат, на избори печели този, който събере най-много гласове.

Подсети ме кой си скъса отношенията с Украйна след преврата преди две години там..или с Португалия през 1975-а, или с Гърция през 1967-а, или с Турция в началото на 80-те.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 дек 2016 22:36

Това не разбирам какво общо има с темата, че ти наричаш "законно правителство" някакви диктатури, дошли на власт с преврати, насилие и кръв ?? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 дек 2016 22:40

1982 написа:Това не разбирам какво общо има с темата, че ти наричаш "законно правителство" някакви диктатури, дошли на власт с преврати, насилие и кръв ?? :lol: :lol: :lol:

Какво значение има как е дошла на власт, щом властта е международно призната и държава членува в ООН и днес? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 22:42

1982 написа:Това не разбирам какво общо има с темата, че ти наричаш "законно правителство" някакви диктатури, дошли на власт с преврати, насилие и кръв ?? :lol: :lol: :lol:

Ако не са ги имали за законни нали знаеш какво се прави? Та в Украйна законно ли беше правителството след Майдана? Не след проведените избори, а между Майдана и изборите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 дек 2016 23:02

HoUs4oOL написа:

Какво значение има как е дошла на власт, щом властта е международно призната и държава членува в ООН и днес? :lol: :lol: :lol:

Ами и Батиста беше международно признат, защо оня капут Кастро го сваля, това не е ли престъпление ??! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 дек 2016 23:04

Кашчей написа:

Ако не са ги имали за законни нали знаеш какво се прави? Та в Украйна законно ли беше правителството след Майдана? Не след проведените избори, а между Майдана и изборите.

Как успя да стигнеш до Украйна и Майдана, като видя, че те хванах на тясно, само ти си знаеш. :mrgreen: :mrgreen: Аз за Украйна нямам спомени да съм давал оценки коя власт е законна и коя не, ти използва тази терминология, затова и те попитах колко законна може да е власт, дошла не след избори, а с преврати, кръв и насилие ??! 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 дек 2016 23:16

1982 написа:
Кашчей написа:

Как успя да стигнеш до Украйна и Майдана, като видя, че те хванах на тясно, само ти си знаеш. :mrgreen: :mrgreen: Аз за Украйна нямам спомени да съм давал оценки коя власт е законна и коя не, ти използва тази терминология, затова и те попитах колко законна може да е власт, дошла не след избори, а с преврати, кръв и насилие ??! 8-)

Украйна беше на първо място в предния ми пост, та сам си отговори как съм стигнал до нея, при това в темата за Украйна!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 дек 2016 23:17

1982 написа:Ами и Батиста беше международно признат, защо оня капут Кастро го сваля, това не е ли престъпление ??! :mrgreen: :mrgreen:

Е, де да знам защо, просто ти казвам, че сирийската власт е международно призната, на никой не му пукаше как е дошъл на власт Асад старши. :mrgreen:
Всъщност то и сега не им пука, никой не е обявил Асад за нелегитимен, макар че имаше такива идеи, но ''бунтовниците'' не успяха да създадат алтернативно правителство, ако бяха овладели Алепо, може би щяха да ги признаят като алтернативен орган и Асад да стане ''нередовен'', все пак Алепо беше по-голямо от София, но не им се получи в началото на войната.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”