ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Re: Няма да предават АИК - Левски

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 17 авг 2010 04:27

Призовавам потребителите които имат обикновено радио, да слушат мача по него , а не чрез сайта на gong.bg , за да не се претоварят мАшините на Т.Русев и компания :) :!: :!: :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2010 10:06

Не псувайте шведите !
Хората не са виновни .... все пак, си имат приоритети !
Решили са да не дават мача ( което мен лично ме съмнява ) .... но, ако наистина никоя местна ТВ не предава мача ..... какво да им се сърдим на хората ? !
Нашите телевизии са за .........................................................
Колко ще струва наема на един шведски ТВ екип с 4-5 камери ?
Някои казват > 2 000 евро ....... и 5 000 да са ! !
Още 10 бона за транслацията на сигнала да речем ( или там както му се вика ) ..... ето >
15 хилки ......... и 20 да са ! ? !
20 000 Евро за мача на Левски .... при все, че е "публична" тайна, че 30 секунден рекламен клип, в големите телевизии ( БТВ, НОВА, Диема, ПРО ) ... върви между > 3 000 и 5 000 евро ! ! !
Айде да сметнем .... минимум 5-6 минути ( вероятно ще са двойно повече, но аз слагам минимума ) ... реклама преди, на почивката и след мача .... колко ще донесе на телевизията която би предавала мача ?
Няма ли да е на печалба ?
А рейтинга, който със сигурност ще е феноменален ?
Само, че подобно нещо се прави дни преди мача .... за да може, 3-4 дена преди мача, на всеки половин час .... да върви реклама на мача.
Така, ще се надъхват фенове, зрители ... дори и неутрални !
От там - повече рекламодатели ..... което значи - кинти !
Ама .... аз и преди миналите мачове на нашите отбори го писах :
Нали, за да се предава мач - гостуване, който не се предава от местна ТВ, трябва нашите да се размърдат .... да уредят нещата с горе-посочените от мен действия ? ! ?
Това обаче, означава работа !
А българина ( за съжеление ) .... най обича, без да си мръдва пръста ( задника ) ... да получава ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 17 авг 2010 10:11

Klaatu написа:Тва се едно Ринга да каже, няма да предаваме АИК-Левски, а Брестник-Добруджа. Хич не ми се връзва, втората им дивизия на шведите да е по-популярна от евроучастията на водещите им отбори. Айде, да речеш, че нещо хокей има, или концерт и т.н., ама това...

Що да не ти се вързва? Просто хората виждат формата на АИК и преценят, че е по- добре да не дават резила(дай боже) на шампионите им? Пък има ли информация от ТВ+, че няма да се излъчва мача? От къде да се знае- може пък и да изпратят екип...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 17 авг 2010 10:18

Iuliqno Ronaldo написа:Призовавам потребителите които имат обикновено радио, да слушат мача по него , а не чрез сайта на gong.bg , за да не се претоварят мАшините на Т.Русев и компания :) :!: :!: :roll:

Булсатком има Дарик радио :mrgreen:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

THE G.A.M.E

Re: ЛЕ плейоф: 19.08.|20:00ч. АИК-ЛЕВСКИ

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 авг 2010 10:25

И на мен малко ми се охлади ентусиазма .... след бургаското крушение, край Черно море.
Важното е, да вземем добър резултат !
Да, клише е ..... ама за момента е много точно !
Не вярвам да загубим .... трудно ще е и да спечелим.
АИК са в серия от 3 мача без загуба ( 2 победи ) .... а нашата, беше прекъсната.
Надявам се, да възстановим нашият победен ход .... прекъсвайки тяхното "събуждане" ! :lol: ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 17 авг 2010 10:36

sl321 написа:
Булсатком има Дарик радио :mrgreen:

То ясно,ама в кой век живееме.Що не вземат и по Морзовата да го предават,че да спестят и от радио честота някой лев.Това,че шведите няма да излъчват не е проблем булсатите да си платят за камери и трасе и да си го предават.Ама като искат само да лапат-това е дереджето...
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

Image

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 авг 2010 10:37

Ма те нещо от тая година ми се струва , че и чуждите телевизии спряха излачванията.Преди бяхме свикнали чукундурите от БНТ или от Ринг да не дават мачовете на този етап.Обаче можеше да се търси по нета нещо.Сегаа вече няма нищо никаде.И то защото Унгарци,Словаци,Шведи не предават мачовете. :shock:
Те не предавали и Жилина с Литекс ако не се лажа... а това си е мач за шампионската лига.Само дето сичко изглежда много смехотворно.Днес и Утре ще гледаме мачове от европа на кои ли не.Сигорно наа Партизаните , Брага, онези швеицарци срещу Тотнъм...А в четвъртък няма да гледаме футбол.Като смешното е, че в четвъртък играят наши отбори... и моите уважения към спортната телевизия на българия - амаа това са наи-важните мачове за тия клубове през целия сезон.Ама то не върви да даваш само коментарни студия.И да изтипосаш 2-3ма коментатори да ми говорат глупости.Тяхното е всеедно да ми сервират слата, гарнитура но не и кебапчетата и скарата....После обаче като кажат - ще предаваме мачове от Аржентина или Академик - Локо София и ми иде да си разбия главата с чук...
За БНТ няма какво да говоря, те са си смешни по подразбиране.Важно е да дават странни филми.Смениха си програмния директор маа кога ще има резултат...един господ знае. :roll: :?

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 авг 2010 10:48

Добре де те са по едно и също време мачовете на Ловеч и Левски амаа няма ли по нета да намерим нещо? Гледаиспорт няма ли да извади нещо/Или боикота е пълен? Нито един мач в ефира?
Наще медии говорят като Северна Корея не предава световното, ама да обелят и една дума за това което правят те.....няма! БТВ и Нова Телевизия за6то абдикираха и не предават нищо? Преди даваха мачовете на Левски с БАТЕ и преди това с Шалке.Сегаа нищо.То там маи Боби Борисов определя програмата относно спорт и невижда смисал да излъчва.
Иначе успех и дано вземем приличен резултат.Някое голово равенство няма да е зле.Според мен е важно да им вкараме.Дори и като с Оксер да се развие мача мисля , че няма да е зле. 2-1 там 1-0 тука и готово. :geek:

satansho
Контакти:

Мнениеот satansho » 17 авг 2010 10:52

sl321 написа:.. но сега се дразня защо не излезнат със някакво официално становище ами се крият като мишоци!!!Да напиашат 5 изречения и да обяснят какво се случва!!

много просто очаквали са, че като обявят че са закупили правата за тези мачове ще им придойдат 10хил. нови абонати и ще ударят кьоравото.Сега обаче се рабра че са привлекли многократно по малко от очакваното, и са ударили коравото с лудата антиреклама която си направиха .Не виждат смисъл заради няколкостонин баламурника повече да плащат хиляди за трасе и за всичко останало.
Разбира се това няма да го напишат ,тъй като не са ни длъжни изобщо само защото сме им абонати.Казано накратко сбъркан маркетинг сбъркана стратегия но какво от туй,неколко хиляди футболни фенове ще попсуват попсуват и толкоз.
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 авг 2010 11:02

Няма защо да се заблуждаваме. Чакат ни два тежки мача с шведите. Последните имат две победи в последните два мача, но те са срещу отбори от втората половина на таблицата и са доста измъчени.Но не може да се съмняваме, че АИК ще даде всичко от себе си в мачовете срещу нас. Те ще бъдат доста различни от този с Черноморец. Не трябва да нападаме така безрасъдно, трябва да укрепим защитата и внимателно да чакаме да ни се открие шанс. И ако се открие, да не го пропускаме. Ако подценим АИК дори и в най малка степен, тогава сме загубени.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Архив”