Иначе по темата. На Жо му спадна малко формата след контузията,но това е нормално.Има кой да го замени.Дано след срещата с Миньор да сме шампиони.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:ntodorov написа:Ние на Велик ден ядем агнета и пием бири. Не сме баш такива ахмаци като вас да гледаме "супер" мачове от супер първенството ни и то на Велик ден. Как пък не. Вие ако искате си дерете гърлата, давайте пари и си хабете времето с глупави мачове и чакайте после Йовов, Тиберканин, и останалите да ви сложат трапезата. Ахмаци в Бургас вече няма. При хубаво време пък ядем цаца и пием бира на плажа - вие пляскайте на оня дето духа и чакайте от умрял писмо. Та какво викаш: Голям мач сте направили със Спартак ? Бреей. Велики сте бе. Кои песнички пяхте? Вие сте ошашавили света. Що не се цаните да ви вземат за финала на КЕШ да викате за Ман или Барса. Ще се ослушате и като се върнете в София съм сигурен, че на мач в БГ - няма да стъпите. Впрочем бях в Истанбул за финала на КЕШ между Ливерпул и Милан. От тогава всичко по БГ стадионите ми е жалка и смешна картинка - еле, като чувам как си харесвате публиката от "умопомрачителните" 10 000 калпака. Смяяяяяяяяяяях и срам
Мноо са ми смешни чуждопоклонниците. Ми що не ходиш да врътнеш една на мангалдо например.
ПП И къде точно ядете цацата бе, измежду мазутените петна или около некой танкер? Поне не може да се отрече спокойствието, нема гръмнат човек наоколо
smash_the_reds написа:И аз съм на същотото мнение-Велев вън!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта