Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Avenger » 16 юни 2011 23:50

Batkoto написа:а на Goal.com какво пише,ти се радвай,че и толкова сте взели,щото иначе след някой и друг месец пак в Анадолата за жълти стотинки :lol:

е вярно не е като в Чечня
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 17 юни 2011 08:28

http://sportline.bg/news/78787/
излъгал е Мустака,повече от пет милиона е взел :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 08:36

Batkoto написа:http://sportline.bg/news/78787/
излъгал е Мустака,повече от пет милиона е взел :lol:

Ама ти най-хубавите сайтове цитираш!Спиртал,Спортлайно...Нещо от Спирт1?
Всъщност истината е,че Дембеле нищо не е подписвал и все още е играч на Левски!Батков е излъгал с ...Ти знаеш!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2011 08:43

Мале колко са долни тия медии. Абсолютно никъде не пише цената на Гара... Ама тука едни свободни съчинения се почнаха... 1 милион 2 милиона...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 17 юни 2011 09:04

всъщност няма голямо значение колко е взел Мустака,така или иначе обикновения фен няма да намаже .. но ми е много смешен като почне да се изхвърля и да лъже като циганка :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 юни 2011 09:15

Batkoto написа:а на Goal.com какво пише,ти се радвай,че и толкова сте взели,щото иначе след някой и друг месец пак в Анадолата за жълти стотинки :lol:

Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юни 2011 09:27

wilge написа:

Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.

Като "селянин" и "колибар" се прояваш ти, при положение, че обиждаш играчи на противниковия отбор. "Никому неизвестният Александър Тонев" е единствения светъл лъч в младежката селекция на националният ни отбор в момента, и по-важното - българин е! Същото се отнася и за Спас.
Дембеле е добър футболист, даже много добър, но да обиждаш българи и да възхваляваш африканци - това е доста по "селско" и "колибарско", от това да идеш на дискотека!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 09:39

mistreated написа:
wilge написа:Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.

Като "селянин" и "колибар" се прояваш ти, при положение, че обиждаш играчи на противниковия отбор. "Никому неизвестният Александър Тонев" е единствения светъл лъч в младежката селекция на националният ни отбор в момента, и по-важното - българин е! Същото се отнася и за Спас.
Дембеле е добър футболист, даже много добър, но да обиждаш българи и да възхваляваш африканци - това е доста по "селско" и "колибарско", от това да идеш на дискотека!

Ако Тонев ни е "светлия лъч"-леле-мале!Затова ли във вашия форум вдигнахте банкет,че се отървахте от него?Впрочем,във вашия форум за българчета ли говорите в момента или за "взривения трансферен прозорец"? :o
Сега УЕФА и за прозорци пари трябва да вади...
ПП.Когато българите вкарат поне 20 гола на сезон и тях ще възхваляваме...Спи спокоен за "честта българска"!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юни 2011 09:44

Ами колкото и да ти е тежко ДА - Тонев е единствения лъч сред младежите. Ако имаш поне малко наблюдение върху тях, би трябвало да знаеш, че е така!
Прозорци, врати и не знам какво - мен не ме интересува кой какво е взривил. Както виждаш аз не съм обидил вашите играчи, както прави твоят съмишленик малко по-горе.
Неговата работа е "селянинът вика дръжте селянина", ако мога така да перифразирам.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юни 2011 09:45

blue avalanche написа:
mistreated написа:
wilge написа:Аз пък защо си мисля, че говорим за най- добре представилия се африкански футболист Гарра Дембеле, а не за никому неизвестния Александър Тонев. Това по повод жълтите стотинки. А за Анадолата си има човек- Спаско Зелев от Ключ махала. И то при положение, че този колибар не се пропие. От както стана "столичанин"( в повече разбира се), май дискотеките са му приоритет. Виждам богат снимков матириал по медиите с негово присъствие. С манекенки не се занимава, защото им е до чатала и както е свинал с главата напред...А ти, Batkoto, си стой във форума.

Ако Тонев ни е "светлия лъч"-леле-мале!Затова ли във вашия форум вдигнахте банкет,че се отървахте от него?Впрочем,във вашия форум за българчета ли говорите в момента или за "взривения трансферен прозорец"? :o
Сега УЕФА и за прозорци пари трябва да вади...
ПП.Когато българите вкарат поне 20 гола на сезон и тях ще възхваляваме...Спи спокоен за "честта българска"!

Не съм забелязал да си започнал да възхваляваш Димитър Бербатов например. Дотолкова с вашите "възхвалявания".

Върни се в “Архив”