Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот insaneboy1 » 24 дек 2020 16:00

JackPackage написа:
insaneboy1 написа:
JackPackage написа:ПСЖ сакнали Тухел за Коледа... сигурно е бил вместо Лампард уволнен :mrgreen:

Почетино е почети сигурния нов треньор, Барса може и да съберат куфарите рано-рано в ШЛ :roll:

Почетино с нулата трофеи в кариерата си. Ще го видим как ще менажира ония звезди в съблекалнята.

То и Хер Глик имате нула тр8феи ама... :mrgreen: :mrgreen:

Флик е бил помощник на Льов в Германия и по всичко изглежда успехът на немците е бил основно заради него, не заради Почеши-Помириши.

Тухел донесе менталити на тоя отбор, който беше станал посмешище в Европа предните години, сега очаквам Почетино да пренесе малко Тотнъм DNA в ПСЖ. :mrgreen:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 дек 2020 16:01

Те си имат достатъчно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Fbf

Мнениеот Fbf » 24 дек 2020 17:56

Глазгоу Рейнджърс пак газят.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 дек 2020 18:08

Не знам какво менталити е донесъл Тухел на ПСЖ, но най-запомнящият се момент от периода му във френския отбор беше отпадането от Юнайтед у дома, след като бяха победили с 0-2 в Англия. :lol: Трофеите му във Франция абсолютно нищо не значат, защото там просто конкуренцията е такава, че и баба ми да сложат наставник на ПСЖ, и тя ще спечели почти всичко възможно. Да не говорим, че през 2018/19 с него не успяха да вземат нито една от двете Купи. През този сезон също не са особено убедителни в първенството и дори в момента не са на първо място, въпреки че очевидно имат най-силния състав.
Почетино пък не знам да е водил някога отбор, който да е бил фаворит за нещо, че да му се подиграва човек, че нямал трофей като треньор. Еспаньол ли са били някога основен фаворит за нещо, Саутхемптън ли или пък Тотнъм? Аз съм последният човек, който ще защитава "шпорите", ама тяхната конкуренция в Англия абсолютно няма сравнение с тази на ПСЖ във Франция. Точно Почетино има огромна заслуга Тотнъм да се засилят в последните сезони и да бъдат един от най-добрите отбори в Англия.
Тухел закара ПСЖ на финал в ШЛ, но Почетино направи същото с Тотнъм. При това без отборът да е харчил безумни пари като парижани. Така че е абсолютно нелепо на база само на вътрешните трофеи да се прави сравнение между тези двама треньори, без да се отчете в какви условия като конкуренция са се борили техните тимове. Надали Тухел щеше да е спечелил трофеи, ако беше треньор на някой от водените от Почетино отбори. Почетино пък едва ли щеше да е спечелил по-малко трофеи от Тухел с ПСЖ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 24 дек 2020 18:36

Разликата е че Тотнъм отиде на късмет до финала(бяха пребити като кучета от повечето отбори),а ПСЖ си го заслужи.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 24 дек 2020 18:41

Bernaleo написа:Разликата е че Тотнъм отиде на късмет до финала(бяха пребити като кучета от повечето отбори),а ПСЖ си го заслужи.

Значи Тухел > Почетино :roll:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 дек 2020 18:47

За титлите във Франция на ПСЖ се говори като за титлите на Байерн в Германия или на Ювентус в Италия, ама си спомням, че предишният наставник на ПСЖ Унай Емери в първата си година във Франция не можа да я спечели :lol: Спечели я Монако на Жардим и Мбапе ;) , така че титлите са си на сметката на Тухел, който е страхотен треньор, но тежък характер :idea: За мен беше очевадно още в момента на назначаването на Леонардо (също тежък характер) за спортен директор, че сблъсъкът между двамата е неизбежен.. А при такава ситуация треньорът винаги го отнася..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 24 дек 2020 19:00

Да и след злополучният осминафинал с Ман Ю събрал отбора и им казал, че ще се отърве от тоя психически товар и на следващия сезон направиха обрат срещу Реал в групите, за да са първи в групата, обрат срещу Борусия Дортмунд и обрат срещу Аталанта.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 дек 2020 19:09

[offtopic]Обратът (частичен) на ПСЖ срещу Реал в групите не оказа никакво влияние върху първото място - и при загуба ПСЖ щяха да са първи. Колкото до тези срещу Борусия и Аталанта, то този на Тотнъм с Аякс беше не по-малко впечатляващ.

Не знам дали са били пребити като кучета Тотнъм, ама на 1/8-финал си удариха Дортмунд като пичове с 2 победи и 4-0 общ резултат. В същата фаза ПСЖ елиминираха същия съперник с разменени победи и гол разлика. След това Тотнъм според мен имаха по-труден път до финала. Както и да е, това изобщо не доказва кой от двамата е по-добър треньор.[/offtopic]

Аз не смятам, че Тухел е лош треньор, но смятам, че е нелепо да се подценява Почетино. Във Франция единият има няколко трофея в условията на никаква конкуренция, водейки категорично най-силния отбор. Другият в Англия няма трофеи в условията на жестока конкуренция, без да води най-добрия отбор. Айде, да съм съвсем обективен, Тухел има и една Купа на Германия с Борусия, но и там конкуренцията не е като тази в Англия. Да сравняваш двамата, при положение че са били в абсолютно различни условия, е точно толкова смислено, колкото да сравняваш чушки с домати.
Последна промяна от Udoji90 на 24 дек 2020 19:26, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 дек 2020 19:14

В две от фазите, когато ПСЖ стигна финал всичко се решаваше в една среща, това доста променя нещата и нагласата за двубоя.

Върни се в “Архив”