venomcho написа:fen4ica написа:Ти колко добре познаваш историята на Лудогорец? Явно не я познаваш? ФК Лудогорец съществува от 1945 г.Клуба го е имало и преди Домусчиев но при него нещата тръгнаха нагоре. Както сам казваш поради липса на средства отбора ви е в Б група и оцелявате. Е, ние оцелявахме доста дълго време и сега е нашия шанс. Глупаво е да правиш прогнози от рода на "след Домусчиев". То по твоята логика ако го гръмнат трябва и заводите му да затворят. Ако не е Кирил ще е Георги и все е Домусчиев. "А" отбора може да не е все на върха, което е нормално, но детската школа ще я има, защото там в момента се обучават 180 деца. Така, че и да се върнем в миманса което не го вярвам, има с какво да ни помнят. Долавям доза песимизъм с привкус на завист. Направихме име, постигнахме резултати и това ви дразни. Ако трябва да мислим кой колко и кога....то тогава да закриват всички клубове защото всеки клуб е зависим от някой собственик и спонсор, който може да се гътне и да не успее да напише историята и традициите на дадения клуб. Прекалено драматизираш нещата приятел. Само с история, спомени и име нещата не стават!
пич, вземи спри с писанията, защото ще развалиш иначе наистина добрите мнения и симпатиите от повечето от нас към клуба ви![]()
не знам какво сте направили, ама определено не ни дразни, а напротив - ние се радваме на всеки дръзнал да разруши синьо-червената мъгла, подобно на нас, но повтарям - само подобно![]()
защото колкото победи имаме и срещу двата хартиени тигъра, още бая трябва да се постараете, така че вярвай ми - не ви завиждаме за абсолютно нищо, по-скоро на нас все още над 90% от отборите в Б-я имат за какво да ни завиждат, та ако ще и да сме в областните групи![]()
продължавам да желая успех на Лудогорец в първенството, въпреки дребните ти заяждания...
Или аз не се изразих добре, или ти не ме разбра!

[/center]