ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 19:17

Morgause написа:
crap написа:Стяуа са супер смешници, трябва да ги отстраним, нямаме друг избор!

Трябва, дано футболистите ни дадат всичко от себе си, имаме своите шансове. Просто ако вкараме първи гол, и не допуснем след това, вярвам, че ще вкараме мача най-малко в продължения!

А, ако го вкарате този първи гол в 90+2 минута, при 3 минути продължение на мача?Не е ли в първият половин час.... трудно ще бъде нататък.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 авг 2011 19:21

Шансовете да продължим са минимални, но да не забравяме, че имахме такъв случай с Бешикташ. Първо ни биха в Турция 2:0, а в София ние поведихме с 2:0 и отпаднахме в продълженията. Ако не се лъжа головете вкараха Вальо Илиев и Сашо Тунчев. Проблема е че сега ни липсват именно тези двамата :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2011 19:22

Кашчей написа:
Morgause написа:
crap написа:Стяуа са супер смешници, трябва да ги отстраним, нямаме друг избор!

Трябва, дано футболистите ни дадат всичко от себе си, имаме своите шансове. Просто ако вкараме първи гол, и не допуснем след това, вярвам, че ще вкараме мача най-малко в продължения!

А, ако го вкарате този първи гол в 90+2 минута, при 3 минути продължение на мача?Не е ли в първият половин час.... трудно ще бъде нататък.

Как ти дава сърце да си толкова умишлено обстоятелствен, просто не знам... :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 19:22

Истината е, че вчера след 60мин. си играхме с човек по-малко понеже Янчев тотално издъхна на терена!Не може ти да държиш 36 годишен играч на терена близо 100мин и да се надяваш на нещо.Изключително бавен с тази дребна крачка играчите на Стяуа всеки път го минаваха като тролей.Уважавам го много затова, което е дал на ЦСКА, но за такива важни мачове от ЛЕ си личи, че няма нужните качества и не мога да си обясня защо Радуканов продължава упорито да го налага като титуляр и да го държи нон-стоп на терена.Може би е талисманът на отбора или нещо такова.Другият проблем се видя, че дойде от защитата, но това е нормално като се има предвид, че Халилович игра на пожар.Много ме яд за положението на Зику, защото от 2-0 до 2-1 разликата е огромна.Все пак надеждата умира последна и дано следващия двубой имаме повече късмет!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2011 19:26

RedeviL написа:Истината е, че вчера след 60мин. си играхме с човек по-малко понеже Янчев тотално издъхна на терена!Не може ти да държиш 36 годишен играч на терена близо 100мин и да се надяваш на нещо.Изключително бавен с тази дребна крачка играчите на Стяуа всеки път го минаваха като тролей.Уважавам го много затова, което е дал на ЦСКА, но за такива важни мачове от ЛЕ си личи, че няма нужните качества и не мога да си обясня защо Радуканов продължава да упорито да го налага като титуляр и да го държи нон-стоп на терена.Може би е талисманът на отбора или нещо такова.Другият проблем се видя, че дойде от защитата, но това е нормално като се има предвид, че Халилович игра на пожар.Много ме яд за положението на Зику, защото от 2-0 до 2-1 разликата е огромна.Все пак надеждата умира последна и дано следващия двубой имаме повече късмет!

Аз от година и половина говоря, че Янчев издъхва. Селекцията трябваше да е насочена първо към поне двама класни опорни халфа, централни защитници и чак тогава нападатели. Но това е друга тема...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 19:37

vaskonti написа:
RedeviL написа:Истината е, че вчера след 60мин. си играхме с човек по-малко понеже Янчев тотално издъхна на терена!Не може ти да държиш 36 годишен играч на терена близо 100мин и да се надяваш на нещо.Изключително бавен с тази дребна крачка играчите на Стяуа всеки път го минаваха като тролей.Уважавам го много затова, което е дал на ЦСКА, но за такива важни мачове от ЛЕ си личи, че няма нужните качества и не мога да си обясня защо Радуканов продължава да упорито да го налага като титуляр и да го държи нон-стоп на терена.Може би е талисманът на отбора или нещо такова.Другият проблем се видя, че дойде от защитата, но това е нормално като се има предвид, че Халилович игра на пожар.Много ме яд за положението на Зику, защото от 2-0 до 2-1 разликата е огромна.Все пак надеждата умира последна и дано следващия двубой имаме повече късмет!

Аз от година и половина говоря, че Янчев издъхва. Селекцията трябваше да е насочена първо към поне двама класни опорни халфа, централни защитници и чак тогава нападатели. Но това е друга тема...

Значи те,най-вероятно,са търсили опорни халфове,но просто не са намерили и затова са си останали само с нападателите и защитниците(+ М'боли),които взеха...
Едва ли Радуканов не е наясно,че първо се почва със защита и след това с атака!Просто не се се урЕдили с добри,поне аз така мисля...
Но като цяло в този мач,тактиката на Радуканов се оказа неуспешна,т.е. част от проблема(но не и главната част) дойде от него!Да не забравяме,че контузията на Попов беше,меко казано,УЖАС,защото в такива турнирни мачове ако нямаш стабилна защита КРАЙ!В А група за първото място имаш право на 6,7 грешки,но в Европа имаш право само на една(един реванш все пак!И то този реванш до голяма степен зависи от първия мач,защото ако там е 4-5 :0...) :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 19:38

vaskonti написа:

Там ни е най-слабото място, а лошата новина е, че след продажбата на Маркиньос нямаме никаква алтернатива на този пост.Много ме яд, защото с по-слаб отбор на Стяуа надали ще ни се случи да играем.Единствената ми надежда за реванша е евентуално да вкараме гол първото полувреме(следователно без да допускаме) и това със сигурност ще ни окрили и ще започнат да се редят атака след атака, а играчите на Стяуа ще започнат да правят грешки под силния натиск.Всичко това е на теория обаче. :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2011 19:45

delqnski47 написа:
vaskonti написа:

Значи те,най-вероятно,са търсили опорни халфове,но просто не са намерили и затова са си останали само с нападателите и защитниците(+ М'боли),които взеха...
Едва ли Радуканов не е наясно,че първо се почва със защита и след това с атака!Просто не се се урЕдили с добри,поне аз така мисля...
Но като цяло в този мач,тактиката на Радуканов се оказа неуспешна,т.е. част от проблема(но не и главната част) дойде от него!Да не забравяме,че контузията на Попов беше,меко казано,УЖАС,защото в такива турнирни мачове ако нямаш стабилна защита КРАЙ!В А група за първото място имаш право на 6,7 грешки,но в Европа имаш право само на една(един реванш все пак!И то този реванш до голяма степен зависи от първия мач,защото ако там е 4-5 :0...) :roll:

Аз си имам една теория за селекцията на ЦСКА. Нападателите по принцип са потенциално най-скъпите при продажба играчи и взимането на свободни агенти като Зику, Мораеш, Костов и Карачанаков е по-скоро с цел продажбата им с доста добра печалба, а изграждането на отбор е втората цел. За мен например Мораеш вече не е наш играч. Убеден съм, че ще отиде в Стяуа, въпреки, че не ми се иска. Повече съм сигурен за него, от колкото че ще продадем Делев, ако отпаднем...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2011 19:51

Аз си имам една теория за селекцията на ЦСКА. Нападателите по принцип са потенциално най-скъпите при продажба играчи и взимането на свободни агенти като Зику, Мораеш, Костов и Карачанаков е по-скоро с цел продажбата им с доста добра печалба, а изграждането на отбор е втората цел. За мен например Мораеш вече не е наш играч. Убеден съм, че ще отиде в Стяуа, въпреки, че не ми се иска. Повече съм сигурен за него, от колкото че ще продадем Делев, ако отпаднем...

И аз имам чувството,че Мораеш няма да играе в ЦСКА!Някак си не го чувствам като част от отбора!Може би защото не е изиграл една официална минута за нас,а може би защото имам странното чувство,че ще се озове много скоро в Румъния!Дано греша де...
Но имам усещането,че имаме повече нападатели отколкото трябва!Поне аз така мисля!Делев,Платини,Мораеш,Зику(който чинки трябва халф да го играе,ама го играе нападател повече),Нелсън....все нападатели!Халфове....Галчев и Янчев?!Не става само с тях!Може би ако Адемар играе някъде при тях...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2011 19:55

delqnski47 написа:

И аз имам чувството,че Мораеш няма да играе в ЦСКА!Някак си не го чувствам като част от отбора!Може би защото не е изиграл една официална минута за нас,а може би защото имам странното чувство,че ще се озове много скоро в Румъния!Дано греша де...
Но имам усещането,че имаме повече нападатели отколкото трябва!Поне аз така мисля!Делев,Платини,Мораеш,Зику(който чинки трябва халф да го играе,ама го играе нападател повече),Нелсън....все нападатели!Халфове....Галчев и Янчев?!Не става само с тях!Може би ако Адемар играе някъде при тях...

Четох за мениджъра му да казва, че ако Стяуа продължи в ЛЕ Мораеш отивал при тях, но колко е истина един господ знае..

Върни се в “Архив”