Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот sokkoban » 13 юли 2013 14:51

NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри :mrgreen:

Според теб дали ще държим?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 14:52

аз не разбирам какъв е проблема, ако Стгоилов и Ботев не искат, той няма да иде в Левски това са си нормални отношения икомуникации, ненормално е като се правят далавери и се преговаря зад гърба на отбора, така че автора на темата да ходи да се прегледа

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 13 юли 2013 14:52

Сираков,по добре не стъпвай на Колежа!!!Ще ти се види тесен града!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 14:53

sokkoban написа:
NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри :mrgreen:

Според теб дали ще държим?

кой ви знае не мисля че Мърчо ви е първа любов нито ви е клубна легенда за какво ще държите ако отбора не бие не ми е ясно

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 13 юли 2013 14:54

stg333 написа:аз не разбирам какъв е проблема, ако Стгоилов и Ботев не искат, той няма да иде в Левски това са си нормални отношения икомуникации, ненормално е като се правят далавери и се преговаря зад гърба на отбора, така че автора на темата да ходи да се прегледа

Въпроса тук е, че това не е феърплей, когато имаш мач в Европа и следващия ти мач е именно срещу отбора с който играеш

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 13 юли 2013 14:54

stpehenhunt11 написа:
Parmalat написа:Преди минути първите думи на НАско Сираков бяха,че Левски ще преговаря със Станимир Стоилов да им стане треньор.Да видим сега какво ще направи Ботев Пловдив!

Наско за пореден път се доказва като пумияр . Левскар съм и напълно не подкрепям боклуци като Наско Сираков ,които се подиграват и злорадстват като не бяха в Левски и като дойдоха се осраха

Браво за мнението!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 14:55

sokoban написа:Сираков,по добре не стъпвай на Колежа!!!Ще ти се види тесен града!

Говеда,вие нормални ли сте?Кой ще дойде във вашето смешно отборче?

след една седмица може да ти напомня за жалките и нежалки отборчета и пак питам къв е проблема че някой иска нещо по легален и нормален открит път

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 13 юли 2013 14:56

Eminem написа:Какво стане бе, канари ? Нали беше Мърльо, г-н правилен футбол, каун....а сега не искате да го давате..............
:lol: :lol: :lol:

След края на първенството го взимайте/ако той пожелае, разбира се/. Но в момента вие играете пълна "куровачка". Искате го 5 дни преди мача с босненци и 8 дни преди мача с вас. И ако това не е "курвенски" номер здраве му кажи.Трудно ще го навиете, защото в момента води най- добрия български отбор. Вие не можете да му дадете това което получава в Ботев. Първо и най -важно е оставен на спокойствие да работи без никой да му се меси за нищо. 2.Получава всичко което той поиска. 3.Никой не му реди състава.4.Никой няма да го укори ако отпадне от ЛЕ. 5 Никой не му е поставил за цел непременно да стане шампион и носител на купата на България.И най -важното има най- добрите фенове в България. Той трябва да е най- големия глупак на света за да остави Ботев./е,... да не забравяме все пак че е говедо/.Така че,пригответе се на 21.07. за една "петарка" за да ви честитим наближаващия ви 100 годишен юбилей!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2013 14:56

run1973 написа:

Абсолютно си прав :mrgreen: Само дето тогава ще е свободен да се върне в говеждата яма :mrgreen: и да ви е честит :mrgreen: представям си какви слухове ще тръгнат тогава,че е легнал нарочно на босненците,само и само да се върне да лиже на насо дупето :mrgreen:
Нека цирка продължи с пълна сила СЕГА :mrgreen:

Все някога ще отпаднем от турнира, следователно рано или къно ще разберем... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 13 юли 2013 14:57

Никой не прави разликата - при Ботев на всяко домакинство има минимум 5 хиляди фена - играчите тичат и се раздават за ФЕНОВЕТЕ и после за заплатите си, а треньора обира лаврите, защото е избрал правилната 11, която се е раздавала на тренировките.
При Левски на Гереня след резила с Иртъиш ще ходят по 500 човека и ще плюят играчите, ще плюят хора от ръководството.
Мъри, може да е всякакъв, ама в Ботевъ човека отваря нова страница в кариерната си автобиография. С Цанко и Кривия вършат добра работа.
Сираков доказа какво долно копеленце е. Задава се мач Ботев-Левски и той публично бърка с пръстче в дупето на Мъри.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Върни се в “Архив”