Какво се случва във форум Ботев????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Какво се случва във форум Ботев????

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 21:40

vaskonti написа:Понеже и аз вече съм модератор тук, имам към вас един прост въпрос - какво всъщност питате в тая тема - какво се е случвало до сега в тоя форум или какво ще се случва? До сега харесваше ли ви форума? Ако да, защо недоволствате от досегашното му модериране? Ако не, защо сте недоволни от тази "нетипична" промяна в модерирането му? Не виждам логика да съдите бъдещето, гледайки миналото!
Какво значение има за вас кой точно е Модератор Ботев Пд? Ще си позволя да издам нещо за него, въпреки, че не трябва - човекът е от години във форума и е един от най-уважаваните и точни хора. Дайте му шанс, както и на мен - в края на краищата нали самите вие искате промяна?

Леле, майкооооо... Човек, моля те, изтрий си мнението и моето, защото ТОВА е въпиющ пример за тотално безхаберие, честно.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:41

Muscarin написа:
vaskonti написа:Понеже и аз вече съм модератор тук, имам към вас един прост въпрос - какво всъщност питате в тая тема - какво се е случвало до сега в тоя форум или какво ще се случва? До сега харесваше ли ви форума? Ако да, защо недоволствате от досегашното му модериране? Ако не, защо сте недоволни от тази "нетипична" промяна в модерирането му? Не виждам логика да съдите бъдещето, гледайки миналото!
Какво значение има за вас кой точно е Модератор Ботев Пд? Ще си позволя да издам нещо за него, въпреки, че не трябва - човекът е от години във форума и е един от най-уважаваните и точни хора. Дайте му шанс, както и на мен - в края на краищата нали самите вие искате промяна?

Искаме, когато някой обижда феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ, да си получи наказанието, както феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ пишещи тук, биват наказвани за същото.Искаме Модератор Локо ПД да не влиза с втория си никнейм-White Snake с цел провокации!Искаме еднакъв аршин за всички! В момента не е така! Има и много други неща, но това ако стане пак ще е добре! Така ясно ли е?

Не съм го видял снейка да обижда, не съм го резнал.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:41

Шврнц Тпрунков написа:

Леле, майкооооо... Човек, моля те, изтрий си мнението и моето, защото ТОВА е въпиющ пример за тотално безхаберие, честно.

Честно, нещо по-конкретно да кажеш, освен общите приказки?
[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 21:42

Защо получих БАН, след сигнал за този потребител?

Ванко_Ултраса написа:Хахахахаха нямало ток - това ли ви е оправданието...много е плоско!
Хи-хи страшна работа сте тва жълтите, майна :mrgreen:
Все едно, че до 11-ия кръг ще можете да скриете нещо...но на жълтите толкова им стига акъла хаха.
Дайте да ви видим де нали се биехте по перата с тази многомилионна селекция от какво ви е страх?
Като думкахте трансферите бяхте много смели, но сега се покрихте, като мишоци...на вас жълтите цялата работа ви е такава хаха!

А въпросният СМЕШНИК продължава да си пише на воля глупости!

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 14 юли 2012 21:42

А бе хора как така проблема е все в нашите локални модератари ме мама му стара ?

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 14 юли 2012 21:43

Каспър ->http://prikachi.com/images/46/5015046N.jpg.
Питай го лично,ако е мъж ще си каже.Или направо да каже пред всички.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 юли 2012 21:43

vaskonti написа:
Muscarin написа:

Искаме, когато някой обижда феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ, да си получи наказанието, както феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ пишещи тук, биват наказвани за същото.Искаме Модератор Локо ПД да не влиза с втория си никнейм-White Snake с цел провокации!Искаме еднакъв аршин за всички! В момента не е така! Има и много други неща, но това ако стане пак ще е добре! Така ясно ли е?

Готов съм да ти дам извадки.Искаш ли? Само, че ефектът ще е ЗИРО, защото въпросната бяла змия е Модератор Локо ПД, тоест ЗЕЛЕН! Сещаш ли се?
Последна промяна от Muscarin на 14 юли 2012 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 14 юли 2012 21:44

каква е тази тема :) , за какво се борите, като не ви харесва спирате да пишете в гонг и това е, имаме си независим форум, никой не ви задължава да пишете тук. повечето фенове на Ботев спряха да пишат тук, няма смисъл, както в цялата държава и тук е двоен аршин. пишете си в нашия форум, а тук модератора да си модерира сам

ще ползвам случая да си постна един от моите банове, написан на Български език, правилно при това, и без обиди, а с констатация за цензура, и получих 1 месец :) смешно е :)

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2012 21:45

Muscarin написа:
vaskonti написа:
Muscarin написа:Искаме, когато някой обижда феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ, да си получи наказанието, както феновете на БОТЕВ ПЛОВДИВ пишещи тук, биват наказвани за същото.Искаме Модератор Локо ПД да не влиза с втория си никнейм-White Snake с цел провокации!Искаме еднакъв аршин за всички! В момента не е така! Има и много други неща, но това ако стане пак ще е добре! Така ясно ли е?

Готов съм да ти дам извадки.Искаш ли?

До сега защо не си ги извадил? Нали има тема за модераторска помощ?
Дай да ги видим, стига да са в тоя подфорум!
[/center]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 юли 2012 21:45

@Casper: Попитай Славия защо бях премахнат като мод. Бях "виновен" за това, че реагирах срещу негово своеволно действие във форума, който към онзи момент ми беше поверен? И при това реагирах СЛЕД като го предупредих по Скайп, че прави глупости, и че не желая да се меси във форума, камо ли пък обединява теми на парче и на едро, без дори да се опита да разбере какво прави и защо го прави. Алтернатив защо се махна? След десетки провокации и плюнки по него в "Заседание" от страна на "Света Троица от ВСИ"? Защо беше оставена тема, закачена, написана от тогавашния мод "пловдив19*6", въпреки че в нея ни наричаше селяни, докарани с каруците и прочее обиди? Защо бе оставен, въпреки ужасната провокация на тази тема, да наложи десетки банове на канари?

Попитай Славия, ако е достатъчно пич и му стиска, какво ТОЧНО исках от него и кое той НИКОГА не прие? Исках едно-единствено нищо - да не се месят глобални в нашия форум!!! Когато бях мод нямаше спам, нямаше десетки повтарящи се теми, налагах банове на ПРОВОКАТОРИТЕ с линк към мнението, заслужаващо бан, но въпреки всичко това бях премахнат по лично усмотрение на слависта, след като беше омазал ЦЕЛИЯ подфорум с десетки обединения, които той, фен на чужд отбор, беше (не знам по какви принципи) решил, че не трябва да съществуват, дори и да са на 30 страници назад...

Попитай го, и после нека си поговорим пак за "локалните ви модове са виновни"! Слависта и Картаго трият ВСИЧКО, което показва тяхната некадърност като модове, и после представят нещата както им е изгодно на другите... И това не е от вчера, а се точи с години.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Архив”