sin4ec написа:dunavfc написа:
Благодаря ти светило за просветлението ( надявам се да съм го написал правилно ) ! В какъв филм се вкарвам аз,не мога да разбера,явно все още съм в него.Ти каза,че ББ е бил комунист,защото е бил член на БКП,след като те оборих категорично,ти се опита да вкараш някаква ирония,която беше на много слабо ниво.Всичко написано от теб,вече загуби смисъл,защото тезата,която защитаваше,издиша напълно
Освен че не си взел поука за правописа, не си го написал правилно, си и твърде тъп да схванеш другото. Чак пък и категорично ме оборил... Както казах, си ми симпатичен-типична извадка на жалките 700-800 човека, скандиращи " Бойко,Бойко!", събрани набързо от кол и въже, вкл. и цигани с жилетки на Титан! Написаното от мен е по принцип без смисъл, защото е в спортен форум и за забавление, в момента пиша на още две места. Нямаш и достатъчно капацитет да схванеш каква ми е тезата, защото не ти е ясно. А и моята теза още преди 4 години беше, че ББ ще докара България до катастрофа. Гледам, целта е близо! Много имаш да четеш и научиш, докато почнеш да виждаш. Матросовец на амбразурата, ама без амбразура. Сиреч-редови гербераст. Точка.
И вчера ти казах,че с тая ирония към симпатизантите на ББ,се подиграваш с хиляди хора в цялата страна,но ти си доста ограничен човек,така че едва ли това те касае много..Аз съм тъп,неграмотен и нямам никакъв капацитет да схвана нещата,но все още се опитвам да разбера,какво се опита да кажеш с това,че ББ е бил член на БКП = комунист,а Иван Костов кандидат за член на БКП = нормален финансист ?