Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 19:26

Казваш - да седнем да мислим нещо креативно... Хубаво ! Да седнем ! Какво креативно да мислим на Коледа и на Нова година при разпаднал се клуб ?? Протести ? Митинг ? Шествия ? По принцип - да , ама в този момент знаеш ,че не става... Ами ето една актуална идея , с която феновете да се обединим :idea: Да посочим лъжците ! Да посочим демагозите сред нас ! Да посочим лизачите на Селския и авторите на "кредита на доверие" !! Да кажем - ей тия и тия толкова лъгаха ,че не може да не са взели кинти за тия нагли лъжи... А тия и тия са такива бунаци ,толкова се вързваха на лъжите на Селския ,че не могат да бъдат лицето на феновете !! Да посочим нови лидери ! Това е нещо за което мнозина тука проявиха желание ,някои фенове поискаха модовете да пуснат анкета - "стават ли тарторите или не..." . Тишина. :oops: Пълна разсеяност :oops: :oops: Бат Шайн пуска тема "Сделка 2 ..." :lol: Оркестър - Туш ! :mrgreen:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 дек 2009 19:29

vhpvhp написа:Казваш - да седнем да мислим нещо креативно... Хубаво ! Да седнем ! Какво креативно да мислим на Коледа и на Нова година при разпаднал се клуб ?? Протести ? Митинг ? Шествия ? По принцип - да , ама в този момент знаеш ,че не става... Ами ето една актуална идея , с която феновете да се обединим :idea: Да посочим лъжците ! Да посочим демагозите сред нас ! Да посочим лизачите на Селския и авторите на "кредита на доверие" !! Да кажем - ей тия и тия толкова лъгаха ,че не може да не са взели кинти за тия нагли лъжи... А тия и тия са такива бунаци ,толкова се вързваха на лъжите на Селския ,че не могат да бъдат лицето на феновете !! Да посочим нови лидери ! Това е нещо за което мнозина тука проявиха желание ,някои фенове поискаха модовете да пуснат анкета - "стават ли тарторите или не..." . Тишина. :oops: Пълна разсеяност :oops: :oops: Бат Шайн пуска тема "Сделка 2 ..." :lol: Оркестър - Туш ! :mrgreen:

Вие готови ли сте с оферта за отбора?
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 14 дек 2009 19:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 19:32

Hacko1912 написа:
sokkoban написа:То така или иначе ще стане ясно накрая за какво иде реч, но по важно е да не си спретваме войни точно сега когато най-много се нуждаем от обединение!!!!

Ами аз за кво кисна тука и гледам хора като ВХП и форевера да не тържествуват? Защото те това искат ... обратното на обединение ///

Никакво обединение със селски подлоги ! :evil: Преди да се обединим - да се определим ! Който дава кредити на Селяка , аз с него не мога да бъда ! Ако е бил заблуден , ако е бил изигран и излъган - има грешка , има прошка ! Излиза и казва - така и така вярвах в сделката , гласувах за кредита на доверие , но се излъгах... Извинявайте ! Или поне да си замълчи... Но тука има 5-6 сектанти типигьози ,които майна , ултра дразнят... 8-)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 дек 2009 19:35

vhpvhp написа:шейкър ,обръщам се към теб , не към БЕТОН-сектантите , те имат ушна кал и комуникацията с тухните чугунени глави е невъзможна... Има ПРЯКА , има ДИРЕКТНА ВРЪЗКА , между тази тема и темата за НЕСЪСТОЯЛАТА СЕ "СДЕЛКА" :!: Ако не можеш да разбереш тази проста , логическа връзка , значи няма смисъл да ти обяснявам... Платените фенове и лъжата за "италианската сделка" са оръдието на престъплението и самото престъпление. Престъплението към хилядите фенове на БОТЕВ , с ум и разум в главите. Анадън му ?

Разбирам за какво говориш. Но също така може да се допусне че те толкоз искат наистина да има сделка че просто вярват на това което им се казва. Един от твоите форумници които са обект на нападките ти е Отчето. Е аз го познавам лично. И мога да ти гарантирам че той е оптимист единсвено заради това че му се иска свободен Ботев. Да речем той, комуникира с италянците. Те му казват от своя страна че ще има сделка. Той вярва натова защото иска да има, а не защото е продажник или прочие. Защо това също така да не важи и за другите. А аз лично не си спомням някой от тарторите да е излезнал и да е казал - Хора вярвайте има сделка! Велизар например, за който стана въпрс, също по-скоро е подведен от тези италянци, от колкто да е взел кинти от Христолов и да прокламира сделка сред феновете. Винагиима различни гледни точки, ако към всяка гледна точка се погледне от друга страна, то истината може да не е такава каквато на всеки му изглежда. Аз лично несмятам че в момента има хора които да вземат пари, само и само да подържат "фалшива" възможност за сделка. Всичко което по известните фенове са казали аз го тъклкувам като "подлъгване" от италянци/селския. Просто вярата им и надеждата им да се случи най-сетне нещо добро с Ботев ги заслепява на ммоменти. Но най-малкото да лъжат нас!
ИзображениеИзображение

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 14 дек 2009 19:37

vhpvhp, ти на какъв се правиш? Идеята към, която призоваваш и обявяваш като най- разумна е организиран лов на вещици!!!!!!! Това ли са ти големите идеи присъщи само на истинските Ботевисти??????? Болна душица си ти, драги ми Смехурко!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 19:39

vhpvhp написа:...Да посочим лъжците ! Да посочим демагозите сред нас ! Да посочим лизачите на Селския и авторите на "кредита на доверие" !! Да кажем - ей тия и тия толкова лъгаха ,че не може да не са взели кинти за тия нагли лъжи...

Мдааа... Мечтата ти - "лов на вещици", после публично аутодафе за несъгласие с Твоето мнение. Прекрасна, позитивна идея, която ще ни сплоти.

От доста време забелязвам типично сталинистки подходи от теб - "Нет человека, нет проблема". Тъй като си дребнава персона, ти физически не можеш и муха да убиеш :) и затова плюеш, храчиш, провокираш, разединяваш... та накрая да останеш Сам, Единствен и най-отгоре. Когато нямаш доводи против някого, ти упорито ползваш стария комприйом - дай да го оплюем, току-виж се откаже.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 19:41

Това е един хубав въпрос Пее. :lol: Ако да бях с 50 млн. свободен капитал ,хич нямаше да дращя тука и да се препирам , направо купувам БОТЕВ и го правя , ай да не е Челси /50 млн... ;) :cry: / поне един Черноморец...Сериозно ,при едно АД с масово участие на феновете в акции /по типа на Барса/ бих участвал без колебание.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 19:46

Фалън Тпрунков , не се напиняй с изфъргации като "аутодафе" и "лов на вещици" - не ме разсмивай... :mrgreen: Впрочем последно за "лов на вещици" говореше точно комунизина Станишев , кога Бубойко се закани на крадливите му министри.. ;) .

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 19:48

vhpvhp написа:
Hacko1912 написа:
sokkoban написа:То така или иначе ще стане ясно накрая за какво иде реч, но по важно е да не си спретваме войни точно сега когато най-много се нуждаем от обединение!!!!

Ами аз за кво кисна тука и гледам хора като ВХП и форевера да не тържествуват? Защото те това искат ... обратното на обединение ///

Никакво обединение със селски подлоги ! :evil: Преди да се обединим - да се определим ! Който дава кредити на Селяка , аз с него не мога да бъда ! Ако е бил заблуден , ако е бил изигран и излъган - има грешка , има прошка ! Излиза и казва - така и така вярвах в сделката , гласувах за кредита на доверие , но се излъгах... Извинявайте ! Или поне да си замълчи... Но тука има 5-6 сектанти типигьози ,които майна , ултра дразнят... 8-)

Кои са бе, дявол да ги вземе, кажи да ги набием! Това за делим и определим - по твой критерий ли?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 дек 2009 19:51

vhpvhp написа:Това е един хубав въпрос Пее. :lol: Ако да бях с 50 млн. свободен капитал ,хич нямаше да дращя тука и да се препирам , направо купувам БОТЕВ и го правя , ай да не е Челси /50 млн... ;) :cry: / поне един Черноморец...Сериозно ,при едно АД с масово участие на феновете в акции /по типа на Барса/ бих участвал без кол****ие.

Ама аз те питам съвсем сериозно.Тука двама -трима ,така плюете по италианците ....Ето сега ,нещата не вървят към добър край с тях,значи трябва да сте готови с оферта.

Върни се в “Архив”