Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Neo M
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Neo M » 22 фев 2013 23:06

sin4ec написа:...А от майор как се става генерал, знаеш ли? Да, има такива случаи през ВСВ, ама знаеш ли за какви заслуги? ...

Вярно, че е трудно, но историята познава такива случаи и съм сигурен, че не трябва да се върнеш толкова назад в нашата за да ги откриеш. Може би има някакво обяснение за най- младия генерал в аналите на държавата Димо Гяуров? Даже не съм сигурен дали в посочения от мен пример не става въпрос за скок от ефрейтор в генерал, но все тая, щото на това трудно ще се намери аналог.
Последна промяна от Neo M на 22 фев 2013 23:07, променено общо 1 път.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 22 фев 2013 23:07

Абе, искам да питам дунавския, колко дават, за да агитира така? Че в последните месеци и на мен, както и на повечето колеги в бранша, нещо ни закъса бизнеса! Та си викам, ако плащат добре, вместо да освобождавам хора, ще ги оставя в офиса да агитират. И ако може разбира се да ми каже, към кого да се обърна да се договорим!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 23:13

didayyord написа:Абе, искам да питам дунавския, колко дават, за да агитира така? Че в последните месеци и на мен, както и на повечето колеги в бранша, нещо ни закъса бизнеса! Та си викам, ако плащат добре, вместо да освобождавам хора, ще ги оставя в офиса да агитират. И ако може разбира се да ми каже, към кого да се обърна да се договорим!

Ами,какво ти кажа пич,сумата варира според усилията,който е положил всеки един член на младежкото звено на партията.Аз лично получавам по 200 лв. на седмица,като съм длъжен да спамя форумите и социалните мрежи,където се събират предимно млади хора.Отначало започнах само колкото да изкарам пари за образованието си,но видях,че са лесни пари и продължих тази дейност.И ти можеш да се включиш,просто трябва да отидеш до регионалното младежко звено на ГЕРБ и там ще получиш повече информация,надявам се да съм ти бил от полза,дерзай ! :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2013 23:15

Като чета мненията на този турчуляк, имам чувството, че Левски е живял от преди времето на динозаврите.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 23:16

Eminem написа:Като чета мненията на този турчуляк, имам чувството, че Левски е живял от преди времето на динозаврите.

Аз,като чета твоите мнения си мисля,че от динозаврите има повече полза от колкото от теб ;) Ти сигурно си му бил съвременник а ;) Искам да ми кажеш,какво лошо съм казал за Левски,или просто си толкова елементарен,че обичаш да създаваш интриги,ей така по навик ?
Последна промяна от dunavfc на 22 фев 2013 23:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 23:17

dunavfc написа:Първо,виждам,че се опитваш да ме ограмотяваш граматически,някак си,все още не виждам,грешки в изреченията си,бих бил щастлив да ме просветлиш.Въпросът ти беше,как е възможно да си член на БКП и същевременно да не си комунист,аз ти дадох пример с Костов,а ти ми казваш,че бил кадърен финансов министър.Тогава питам,защо се гледа на нещата с двоен аршин.ББ бил член на БКП = 100 % комунист , Иван Костов подал молба за членство към БКП = Кадърен финансов министър ?

Пич, ставаш ми симпатичен! Сега, нещо което и аз не ебавах преди, признавам-след запетайка се слага интервал! След край на изречение-също! Освен това много товариш изречението и в края му не се разбира какво си искал да кажеш. Имаш и други грешки, като членуване например, но с четене и желание ще стане. Сега за двойния аршин-няма такъв. Сам се вкарваш във филм, че комунистът не е човек-а после аз да го опровергавам? Не става. Можеше да отвърнеш например с конструктора на ракетите Фау, тотален нацист, който взеха в демократична Хамерика и им стана герой. Нормално-кадърният си е кадърен, що да го харчим! Ей такива работи, разбирам ти сантимента към ББ, но ББ наистина ни е.а м......а! Ако не го схващаш сега, ще го схванеш по-късно! Аз доста се забавлявах тази седмица и малко ми писна. Но всъщност ситуацията никак не е забавна. Аз съм на фронта, където хората пазаруват и съм свидетел на неща, от които вдигнах кръвно. Мизерията и отчаянието са страшни. При успешно управление няма такива неща. България е в много тежка ситуация, факт!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2013 23:20

dunavfc написа:
Eminem написа:Като чета мненията на този турчуляк, имам чувството, че Левски е живял от преди времето на динозаврите.

Аз,като чета твоите мнения си мисля,че от динозаврите има повече полза от колкото от теб ;) Ти сигурно си му бил съвременник а ;) Искам да ми кажеш,какво лошо съм казал за Левски,или просто си толкова елементарен,че обичаш да създаваш интриги,ей така по навик ?

Припозна се, а ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 23:22

sin4ec написа:
dunavfc написа:Първо,виждам,че се опитваш да ме ограмотяваш граматически,някак си,все още не виждам,грешки в изреченията си,бих бил щастлив да ме просветлиш.Въпросът ти беше,как е възможно да си член на БКП и същевременно да не си комунист,аз ти дадох пример с Костов,а ти ми казваш,че бил кадърен финансов министър.Тогава питам,защо се гледа на нещата с двоен аршин.ББ бил член на БКП = 100 % комунист , Иван Костов подал молба за членство към БКП = Кадърен финансов министър ?

Пич, ставаш ми симпатичен! Сега, нещо което и аз не ебавах преди, признавам-след запетайка се слага интервал! След край на изречение-също! Освен това много товариш изречението и в края му не се разбира какво си искал да кажеш. Имаш и други грешки, като членуване например, но с четене и желание ще стане. Сега за двойния аршин-няма такъв. Сам се вкарваш във филм, че комунистът не е човек-а после аз да го опровергавам? Не става. Можеше да отвърнеш например с конструктора на ракетите Фау, тотален нацист, който взеха в демократична Хамерика и им стана герой. Нормално-кадърният си е кадърен, що да го харчим! Ей такива работи, разбирам ти сантимента към ББ, но ББ наистина ни е.а м......а! Ако не го схващаш сега, ще го схванеш по-късно! Аз доста се забавлявах тази седмица и малко ми писна. Но всъщност ситуацията никак не е забавна. Аз съм на фронта, където хората пазаруват и съм свидетел на неща, от които вдигнах кръвно. Мизерията и отчаянието са страшни. При успешно управление няма такива неща. България е в много тежка ситуация, факт!

Благодаря ти светило за просветлението ( надявам се да съм го написал правилно ) ! В какъв филм се вкарвам аз,не мога да разбера,явно все още съм в него.Ти каза,че ББ е бил комунист,защото е бил член на БКП,след като те оборих категорично,ти се опита да вкараш някаква ирония,която беше на много слабо ниво.Всичко написано от теб,вече загуби смисъл,защото тезата,която защитаваше,издиша напълно ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 23:22

Eminem написа:
dunavfc написа:

Припозна се, а ?

Все още не съм,защото някой смятат,че съм циганин,а други турчин и все още не мога да намеря пътя си.И защо турчин е нарицателно за нещо гадно,пошло,нечовечно ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 23:35

dunavfc написа:
Благодаря ти светило за просветлението ( надявам се да съм го написал правилно ) ! В какъв филм се вкарвам аз,не мога да разбера,явно все още съм в него.Ти каза,че ББ е бил комунист,защото е бил член на БКП,след като те оборих категорично,ти се опита да вкараш някаква ирония,която беше на много слабо ниво.Всичко написано от теб,вече загуби смисъл,защото тезата,която защитаваше,издиша напълно ;)

Освен че не си взел поука за правописа, не си го написал правилно, си и твърде тъп да схванеш другото. Чак пък и категорично ме оборил... Както казах, си ми симпатичен-типична извадка на жалките 700-800 човека, скандиращи " Бойко,Бойко!", събрани набързо от кол и въже, вкл. и цигани с жилетки на Титан! Написаното от мен е по принцип без смисъл, защото е в спортен форум и за забавление, в момента пиша на още две места. Нямаш и достатъчно капацитет да схванеш каква ми е тезата, защото не ти е ясно. А и моята теза още преди 4 години беше, че ББ ще докара България до катастрофа. Гледам, целта е близо! Много имаш да четеш и научиш, докато почнеш да виждаш. Матросовец на амбразурата, ама без амбразура. Сиреч-редови гербераст. Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”