Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот zlatan » 28 дек 2010 21:22

щом милиев е най-добрия защитник в България значи нивото ни е на малтийското първенство.

тъй като ти следя изявите във форума,ми е интересно да ми посочиш двойката централни защитници,която е най-добрата в Европа.Сериозен съм защото у теб лъха профисионализъм,но това което днес прочетох за Данчо Милиев направо ме втрещи. :!: :!: :!: :!:
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 дек 2010 21:45

Данчо Милиев е единственият защитник, който не е правил фрапиращи грешки, има отлично позициониране, много често успява да блокира опасни удари от близка дистанция и не на последно място има прекрасен пас за защитник.
Само Левски!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 дек 2010 22:14

само един момент ще спомена и ще приключа. Срещу пирин някой сеща ли се едно балонно ценриране от лявата зона как този така стабилен защитник тръгна да атакува топката - тя го прескочи и отиде в играч на пирин който си я спря пред малкото наказателно и за щастие изпусна от упор ... Е де да беше само това.
Който и да е от предишните ни титулярни защитници в последните години е в пъти по-добър... Един Томашич сам щеше да е по стабилен и да върши повече работа отколкото милиев и иво заедно... Топчо също (онзи топчо от преди 3-4 години - не устарелия и вечно контузен) за Рабех преди да го хване алкохолизма да не говорим... Един Коловати на времето даже по стабилен щеше да е...

Изобщо как може да говорите за стабилна централна защита и как бил най-добрия ала бала като сме допуснали 15 гола в 15 мача в А група...
Миналата година която пак играха същите невероятни бенз и милиев сме пуснали 26 гола в 29 мача ...
Толкова голове преди няколко години допускахме общо за 3 сезона... Имаше сезони който имахме по 10 мача без гол (преди малката перука да се "прояви") вие ми говорите, че допускаме гол всеки мач и всичко е тип топ...

Незнам от кога гледате Левски ама аз преди 4-5 години много рядко виждах на Герена някой отбор да застраши нашия вратар в А група... не да вкара ами да го застраши. Сега всеки мач треперим... то не са мелета ... направо всяко центриране е потенцялен гол в нашата врата и вие ми говорите, че това е стабилна защита ? :lol:

Незнам вие как сте ама аз редовно ходя на Ст. Георги Аспарухов от 15 години... толкова ядове колкото имам последните 2 години благодарение на "стабилната ни защита" не си спомням да съм имал за всичките тия години...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 дек 2010 22:25

тук с тези коментари и примери ти направо ме събори.А мача със Спортинг следи ли му изявите или и ти мислиш че Спортинг сами се победиха и въобще трябва ли изявите в даден мач-само един или два,три-да доказват мнението за даден играч.
Момчето играе добре с глава,борбен,чувство за пласиране.
Да малко бавен и още има какво да се желае от него що се отнася до изнасянето на топката,но да го сравниш с Малтийското първенство-извинявай колега днес не съм съгласен с теб-лично мнение все пак.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 дек 2010 22:31

значи да не си правим заключение от 10 тките мачове в който прави кощунствени грешки и отбраната ни е като разграден двор, а да си направим същите тези заключения от 1 мач на затрупан от сняг терен, срещу отбор идващ с резервите си който се е класирал и игри при 15 градусова разлика от там от където идва... естествено само за да отбие мача?

Е сега найстина паднах аз от стола.

качествата на милиев към момента достигат само да е 3 ти защитник в Левкси... Първа резерва и до там.

A.Pinochet[/center]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 дек 2010 22:43

[quote="siniq_fen"]Данчо Милиев е единственият защитник, който не е правил фрапиращи грешки, има отлично позициониране, много често успява да блокира опасни удари от близка дистанция и не на последно място има прекрасен пас за защитник.[/quot
+1.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 дек 2010 23:01

Thsmith написа:само един момент ще спомена и ще приключа. Срещу пирин някой сеща ли се едно балонно ценриране от лявата зона как този така стабилен защитник тръгна да атакува топката - тя го прескочи и отиде в играч на пирин който си я спря пред малкото наказателно и за щастие изпусна от упор ... Е де да беше само това.
Който и да е от предишните ни титулярни защитници в последните години е в пъти по-добър... Един Томашич сам щеше да е по стабилен и да върши повече работа отколкото милиев и иво заедно... Топчо също (онзи топчо от преди 3-4 години - не устарелия и вечно контузен) за Рабех преди да го хване алкохолизма да не говорим... Един Коловати на времето даже по стабилен щеше да е...

Изобщо как може да говорите за стабилна централна защита и как бил най-добрия ала бала като сме допуснали 15 гола в 15 мача в А група...
Миналата година която пак играха същите невероятни бенз и милиев сме пуснали 26 гола в 29 мача ...
Толкова голове преди няколко години допускахме общо за 3 сезона... Имаше сезони който имахме по 10 мача без гол (преди малката перука да се "прояви") вие ми говорите, че допускаме гол всеки мач и всичко е тип топ...

Незнам от кога гледате Левски ама аз преди 4-5 години много рядко виждах на Герена някой отбор да застраши нашия вратар в А група... не да вкара ами да го застраши. Сега всеки мач треперим... то не са мелета ... направо всяко центриране е потенцялен гол в нашата врата и вие ми говорите, че това е стабилна защита ? :lol:

Незнам вие как сте ама аз редовно ходя на Ст. Георги Аспарухов от 15 години... толкова ядове колкото имам последните 2 години благодарение на "стабилната ни защита" не си спомням да съм имал за всичките тия години...
Гледам,че много обичаш да критикуваш нашите играчи и ми става ясно какъв фен си,добре допуснал е няколко грешки.. всеки допуска бе човек дори и най-стабилните защити допускат голове пример:Реал М. срещу Барса.Пак ще го кажа.. за мен Милиев е най-добрия защитник в Бг първенството. :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 дек 2010 00:54

ОК - най-добрия е! Спете спокойно. До края на сезона ако пуснем още 20 гола и си подобрим рекорда по допуснати голове може и в Англия да го продадеме на Арсенал, че си нямат такива класни защитници.

--
Някой ставате като феновете на черно море за който играчите им са най-добрите в Европа и естествено в А група... нищо, че са 9 ти и ги бие кой ги фане

Ако говорим сериозно милиев е приличен играч, но само толкова... идеален за резерва или за титуляр в славия... ама към момента това са му възможностите. Да ако го сравнявате с еспозито ще изглежда като Джон Тери, но тук не става въпрос за по-малко некадърен играч, а за такъв който да води и сърцето на отбраната на Левски не само в А група... А не разни селяци от изпадащите отбори да го правят луд.

A.Pinochet[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 дек 2010 09:17

Аз съм съгласен с Thsmith, поне дотолкова, че преди време трудно допускахме гол, поне на Герена. Тогава обаче и нямаше такава конкуренция, каквато в момента. Отборите реално бяха доста по-слаби, както и ние бяхме по-силни в защита, но наблягам на това, че другите отбори бяха по-слаби. Локо Сф, Локо ПД, Славия бяха доста по-зле, а да не говорим за отборите след 6-7 място... Трябва си ни защитник като Томашич, който беше бая неориентиран в първите мачове, но след това беше от най-добрите. Просто вдъхваше спокойствие, когато го погледнеш просто знаеш, че вероятността да сбърка е много малка. По-нагоре чета, че ни трябват играчи за сега, а не за след година или две. Да, попринцип и това е така, но с една условност. Споменава се, че младите нямало да изорат терена и някакви тем подобни. Кой тогава, някой 30 годишен чужденец ли ще го прави? Изключвам професионалисти като Гарра(който е бая по-млад) и Грийн, който си е професионалист. В крайна сметка обаче ми се струва леко смешно, да се очаква, че едно младо момче няма да изоре терена и да се доказва, за сметка на 30 годишен футболист, който "много го боли" в кой български отбор ще играе. Преди да дойде при нас гледах Гарра и исках да дойде, както сега гледам Карвальо и не искам да идва и ще се аргументирам.
1.Както ни трябват футболисти на момента, така и трябва малко да се мисли за бъдещето и да се залага на по-млади футболисти.
2.Има качества този футболист, но не е Гарра, т.е. има хора на по-прилична цена , със същите или сходни качества.
3.Възрастта му е такава, че ако платим 250 000евро(например), то няма да го продадем за повече, ако изобщо успеем да го продадем някъде, освен в Анортозис, Апоел Петах Тиква и някакви такива, а не сме Реал Мадрид, да купуваме футболисти без мисълта, че можем да изкараме нещо от тях.
Това мисля, че е достатъчно. Не казвам, че няма да ни е от полза този играч, но ми се струва, че ползите ще са по-малки, отколкото вредите. Отделно е това, че Динев ще поиска бая парички, а и това е фактор.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 дек 2010 09:49

Thsmith, колега, не съм казвал, че е мечтания защитник, напротив има много още да се учи. Но според мен има качествата да играе за нас. Мисля, че нито Бензукан, нито Иванов са достатъчно добри за негови партньори. Интересно ми е, според теб кои защитници от А група стават за нас (ако има такива) ?
Само Левски!

Върни се в “Архив”