Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 ное 2009 19:53

vhpvhp написа:Виждам че грубите/ми/ думи имат резултат. Лека-полека се излиза от италианското опиянение... Махмурлукът е гадно ,но полезно състояние за духа...Ако има и малко /словесни/ шамари , още по-добре. Ако цената за шамарите е да отнесеш 100 майни и 200 клетви - плащам. Само БОТЕВ !!!

Смешни оправдания и поредно доказателство за арогантна простащина - вместо едно "извинявайте", пак "Аз, Великият".
Не натискайте ТУК!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 27 ное 2009 20:05

vhpvhp написа:Виждам че грубите/ми/ думи имат резултат. Лека-полека се излиза от италианското опиянение... Махмурлукът е гадно ,но полезно състояние за духа...Ако има и малко /словесни/ шамари , още по-добре. Ако цената за шамарите е да отнесеш 100 майни и 200 клетви - плащам. Само БОТЕВ !!!

Нито съм човек, който обича да се кара, нито който обича да се заяжда! Не ми се щеше да продължаваме започнатото от теб вчера, но дори и не си позволявай да си мислиш подобен род глупости като тези, които си написал и съм цитирал!!! Позицията ти беше изцяло десктруктивна, с нищо не помагаща на никой и безпардонна! Освен това ми се струва, че подценяваш възможността на хората тук да мислят и за пореден път го доказваш в това си мнение! Имаше вариант на действие от твоя страна, при който щеше да получиш една смислена и добронамерена дискусия, но ти за съжаление избра пътя на конфронтацията и пожъна това, което пося!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 20:10

Добре момчета , виждам ,че четете. До скоро.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 20:13

мале ВХПХ ти си бил бая крив пич бе майна ... жалко, ама нейсе, няма се разправяме пак ...

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 27 ное 2009 20:19

Много рядко си позволявам да се намеся в общите теми, но този път смятам, че е наложително.

Потребител vhpvhp ползва още два акаунта - VHP и Incoyar (ако не ме лъже паметта). След това, което излезе, че е говорил за нас, потребителите на форум "Ботев" в Гонг, в Индепендент, смятам че е съвсем нормално да обява подобна информация.

Има и други потребители, които ползват по повече от един "ник", но само този потребител си позволява да си "налива" сам на себе си. Мога да дам примери, но тъй като всички "дублети", които съм проследил, са съвсем в нормата, не виждам смисъл да ги разкривам. Под "норма" визирам следното: употреба само на един "ник" за определен период от време; неупотребата на манипулативни схеми (единия подкрепя другия или единия настройва хората за/против другия).

Аз, като модератор, няма да взема отношение към случая, нека сам той прецени какво прави/говори, как го прави и какви методи използва. Както и другите хора, наречени от него със сума епитети, крайно неприятни за всеки, влизал във форума последните дни.

Елементарните етични и морални правила налагат някои действия, които аз няма да налагам никому.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 20:29

Уважаеми Модератор ,тъй като преди няколко дни Ви изпратих лично питане , на което Вие , като Модератор ,не благоволихте да отговорите ,реших да Ви го задам открито :arrow: Уважаеми Модератор , как приемате в темата "Сделка или не" следното мнение на участника Plan 2012 вхп-то пусна една пръдня сега в няколко форума ... Вероятно това е израз на някакъв специален толеранс към нецензурни изрази и мнения , пуснати в общата дискусия. Моля за Вашето мнение по въпроса . В допълнение излезе и епитета "путьо" ,който вие също благосклонно подминахте.... Моля да разясните правилата на този Форум , до къде могат да стигат вулгарните обръщения на участниците в него един към друг , и каква е Вашата роля тук ? Въпросните форумци имунизирани ли са за санкции за подобни обиди ? Индулгенции ли са купили ? ... :roll: Ваш - VHP , vhpvhp и проч...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 20:35

PS - Тъй като говорите за "сума епитети" ,които аз съм употребил в общите дискусии - моля да ги цитирате и да ги сравните с посочените от мен по-горе.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 ное 2009 20:44

vhp

участвам по футболни форуми от 2001, тоагва ми е първата регистрация в един от (сега) най-големите форуми в света за футбол. там съкм минал по всякви нива, даже бях за повече от година суоер Админ, т/е/ 1 от 3та които "колят и бесят". та няма форум на света, който да толерира мулти-акаунти, т.е. повече от една онлайн самоличност. НЯМА! Във всеки форум, когато това се установи, всичко се БАНва на моемнта. Бе значение кой си и къде си.

А ти продължаваш със супер наглостта си да се правиш на велик. честно, толкова крив ботвеист досега не съм срещал ... язък ти ЖХП, за всичкото

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 ное 2009 20:53

Разбирам ,че сте група приятели и си адвокатствате един на друг. Няма лошо. Но зададох процедурен въпрос към Модератора и моля за неговия отговор. Това ,че форумите на Гонг нямат Правила,както повечето Форуми , които да се спазва от към език и лексика, не е причина да бъде Село без куче.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 27 ное 2009 21:15

Аз честно казано нямам представа за правилата и пр. Че vhpvhp и VHP са едно не е трудно да се разбере. Относно опраделенията: "Путьо" е почти толкова обидно за някои хора колкото "овце". Аз съм дебелокожо същество и трудно мога да бъда обиден от някого, особено когато знам защо го прави. Примерно вхпвхп нарича разни хора "овце" защото му е криво, че не искат да го разберат. По същата причина част от тези хора го наричат с разни епитети.
Добре ще е да се сетят и двете страни, че тук поне по дефиниция сме съмишленици и следва да престанем с обидите. Един от най-ГОЛЕМИТЕ грехове на комунизма е постоянното търсене на врага с партиен билет. Ако толкова не можем да удържим страстите - МитЮ е ваш. Ако щете, дори Локо са насреща, макар аз не харесвам обидите към съгражданите, но пък Левски софия ... ухааа!
Така ... казах мъдри слова и мога да млъкна. :geek:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Върни се в “Архив”