Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: "Титан" уволни Стойчо

Мнениеот russia » 03 яну 2013 00:11

Като излезе официална информация, тогава може да коментираме! Пък и какво има да се коментира? Като е уволнен-уволнен, край! Нито е първият, нито ще е последният! Или както се казва: "Кралят е мъртъв, да живее кралят!" Има си своите достойнства Стойчо и като треньор и като човек изобщо, но с неговите истерични изблици и на мен ми стана банален в един момент! Сори!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 яну 2013 00:57

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 03 яну 2013 01:01

като левскар много бих се радвал Стойчо да остане. Внася колорит в сивото ни безсмислено тото първенство. От друга страна едно треньорско дуо - Йешич - Стойчо би било един същински апогей на футболното изкуство! Титан трябва да се замислят за подобно решение :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 яну 2013 01:09

McLovin написа:
Udoji90 написа:

Значи много се забавляваш в този форум :lol:
По темата: като левскар много бих се радвал Стойчо да остане. Внася колорит в сивото ни безсмислено тото първенство. От друга страна едно треньорско дуо - Йешич - Стойчо би било един същински апогей на футболното изкуство! Титан трябва да се замислят за подобно решение :roll:

Откога чакаме такъв корифей на мисълта да излезе с гениално предложение! Къде беше досега? Наспивай се бързо и утре излез с официално обръщение! :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 03 яну 2013 01:15

russia написа:
McLovin написа:
Udoji90 написа:

Значи много се забавляваш в този форум :lol:
По темата: като левскар много бих се радвал Стойчо да остане. Внася колорит в сивото ни безсмислено тото първенство. От друга страна едно треньорско дуо - Йешич - Стойчо би било един същински апогей на футболното изкуство! Титан трябва да се замислят за подобно решение :roll:

Откога чакаме такъв корифей на мисълта да излезе с гениално предложение! Къде беше досега? Наспивай се бързо и утре излез с официално обръщение! :mrgreen:

Други хора излизаха със стотици официални обръщения в последната година ;) Просто предлагам идеи... Иначе къде бях? В мъглата :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 яну 2013 01:19

Както казах и по-рано, Стойчо си е Стойчо и никой не може да отрече заслугите му за успехите на ЦСКА! Ако Титан наистина са му "скроили шапка", то надявам се добре да са обмислили този ход и да вземат правилно решение относно назначението на нов треньор. Ама като знам как им се отдава мисловната дейност...! ;)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 03 яну 2013 01:45

russia написа:Както казах и по-рано, Стойчо си е Стойчо и никой не може да отрече заслугите му за успехите на ЦСКА! Ако Титан наистина са му "скроили шапка", то надявам се добре да са обмислили този ход и да вземат правилно решение относно назначението на нов треньор. Ама като знам как им се отдава мисловната дейност...! ;)

Като изключим назначението на Стойчо друго нормално решение досега е нямало!Ако го махнат значи просто искат да затрият ЦСКА и с това ще го докажат!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 03 яну 2013 01:49

warhead написа:
russia написа:Както казах и по-рано, Стойчо си е Стойчо и никой не може да отрече заслугите му за успехите на ЦСКА! Ако Титан наистина са му "скроили шапка", то надявам се добре да са обмислили този ход и да вземат правилно решение относно назначението на нов треньор. Ама като знам как им се отдава мисловната дейност...! ;)

Като изключим назначението на Стойчо друго нормално решение досега е нямало!Ако го махнат значи просто искат да затрият ЦСКА и с това ще го докажат!

Не знам бе, човек! Във всичките им нелогични действия сигурно има някаква логика, която само на тях им е понятна. Нека първо видим колко истина има във всичко това!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 яну 2013 02:33

подуянци какво толкова сте се развълнували в тая тема?!?!?!?!? това ако е вярно, ще е поредния парадокс от страна на тъпите и малоумни боклуци!!!!!!!!!!!!!!!!

Писма ми да бъдем отбора на фк перник боклук ад, до кога ще ни мъчат не мога да разбера :cry: :cry: :cry:

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 03 яну 2013 03:32

Абеее докато Йешич не ги изкара на тренировка не вярвам. То тоз го уволняват 2 пъти седмично...

А сините фенове да не се радват много много, Стойчо има заслуги за ЦСКА, но прави някои грешки, които дърпат отбора им назад в дългосрочен план и от това печели и Левски.
Я си представете, че начело на ЦСКА застане някой, склонен да се задоволи с по-евтини чужденци (баланс на бюджета на ЦСКА най-сетне) и заложи на младоците (което Стойчо определено няма навик да прави)?
Мда.. ако ТИТАН смени Стойчо.. но избере ДОБЪР негов заместник.. даже ЦСКА ще спечели. И го казвам, без да омаловажавам успехите му, макар че много реве понякога..
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Архив”