terro написа:Hacko1912 написа:terro
честно, брат, нищо не разбрах от твоите обяснения за ирония, но мисля се досещам какво искаш да кажеш. моята мисъл е друга. казвал съм я не един или два пъти. няма как никой от днас да е 'светнат", или да знае, или да е умен достатъчно да прозре, дали ще има сделка или не. Освен ако не седиш в мозъка на Селяка, на Борго и на 2ма трима други може би. Та от тази гледна точка, постове като онзи твоя за когота се хванах ("айде ПРОУМЕЙТЕ че няма да има сделка") ме дразнят жестоко много, най-малкото защото директно или косвено се обвиняват феновете че са тъпи и овце. Няма какво да се проумява тука. Всички сме в един гьол, яко затънали, и всеки избира на къде да наклони - да се нядява ли, да им вярва ли, да не им вярва ли и прочие. % на тези които взимат едната или другата страна се променя според вятъра. Ето аз съм сред по-вярващите тука (което може да ме прави и балък, ама тва е) , но последно време и моята вяра бая изтъня, да го е'ааа.
Сега ще си прав ако кажеш че трябва задружно мислене и действия, но това няма как да стане и се рещи тук, от мен, теб или от двмата заедно. Досега ако не ме лъже паматта, малко или много се следва една обща стратегия от феновете - когато се бойкотира се бойкотираше, прави се концерт - всички там; дава се кредит на доверие - всички на стадиона. И на лидерите не им е лесно да решат какво да правят и ги разбирам.
Колкото по-рано се събудят всички, толкова по-добре!
Аз съм готов и по-силни думи да използвам. Ако това помогне, повече хора да прогледнат и проумеят истината, колкото и да е гадна тя - ще го направя.
Не ме интересува дали някой ще ми се сърди, щото всички сме по-малки от нашия Ботев.
ЕТО - пак се връщаме на изходна позиция. Ти твърдиш че знаеш ИСТИНАТА и че другите трябва да я ПРОГЛЕДНАТ. Аз твърдя че, освен ако не си селския или борго, няма как да знаеш истината. Може да се досещаш, но няма как, освен ако не си и Ванга преродена, да знаеш италиянците цирк ли правят искат ли наистина да купуват, и ако да - селяка продава или не. Така че да ми говориш за ПРОГЛЕЖДАНЕ си е точно това което казах в пурвото ми мнение до теб, което май те засегна. Писна ми от многознайковци, дет първи виждат истината която ние останалите не можем.