Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

blue_loudog
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот blue_loudog » 22 фев 2013 17:39

parvanoff написа:
blue_loudog написа:Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?
Да уточня, че имам само един единствен профил!!!

Модераторите рестартират анкетата-нямам идея защо. Май все нещо бъркат около сините...

Абе не знам защо я рестартират , но това не е никакво допитване. В деня, в който излезе анкетата ГЕРБ имаха най- много един два гласа повече от БСП и ДСБ! Днеска имат тройно повече!
Направо да се спира скапаната анкета и да остане темата да си се карат гербаджийте и комунистите на воля. Да си искат справки за фирмите на бойко и да страдат колко е обиден бащицата от оставката си!
А от къде започна всичко- вече е забравено! След една седмица като дойдат сметките от ЧЕЗ ще ги питам кво ги топли оставката на кабинета!
Прост народ еййй!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 фев 2013 17:39

Red_Neck написа:
RedeviL написа:
Red_Neck написа:Колеги, не е коректно думи да се вадят от контекста. Ето поста и последните 2 изречения , които толкова ви вадят очите, са логично следствие от предходните!

Едно нещо трябва да стане ясно преди изборите на всеки:
В тези условия, държавата не може да гарантира повишаване на доходите без това да се отрази на следващия цикъл - всички подобни обещания са популизъм!
Повишаване може да стане само с икономически растеж. Икономически растеж може да осигури дясно управление, но на съответната социална цена.
Т.е. всеки стяга гащите, започва да бачка и спира да се моли за помощ на държавата!
Това е ..... Страната ни все още има потенциал.

Колега, досега отдавна да съм умрял от глад, ако трябваше да чакам за някаква помощ от държавата! Всички много добре знаем кои са хората, които чакат за помощ от държавата! Пак казвам - българите сме затегнали коланите от 3,5 години.. Лично аз не виждам абсолютно никакъв икономически растеж.

Под "помощ" визирам "надеждите" и "бляновете" държавата да вдигне доходите. Тя може само да създава условия (правила) и да следи за спазването им.
Как точно Чибурашка обещава 250 000 работни места? Чрез раздуване на администрация? - Не, благодаря!
Призивите за "социална политика" означават само едно - изземване на доходи от населението (данъци) и преразпределяне.
Изземването на доходи автоматично води до свиване на икономическия растеж, който пък е единствен начин за повишаване на общите доходи в страната.
Нещата взаимно се изключват - жалко, че малко хора го разбират.

Е тук ме хвърли в тъч! Известно ли ти е с колко се е "съкратила" администрацията при управлението на ГЕРБ? Това ли са прословутите мерки на С.Дянков за излизане от кризата и увеличаване на приходите в държавната хазна? Да не говорим, че 2/3 от администрацията при ГЕРБ е назначена без конкурс.. :)
Последна промяна от RedeviL на 22 фев 2013 17:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 17:43

RedeviL написа:
Red_Neck написа:
RedeviL написа:
Red_Neck написа:Колеги, не е коректно думи да се вадят от контекста. Ето поста и последните 2 изречения , които толкова ви вадят очите, са логично следствие от предходните!

Едно нещо трябва да стане ясно преди изборите на всеки:
В тези условия, държавата не може да гарантира повишаване на доходите без това да се отрази на следващия цикъл - всички подобни обещания са популизъм!
Повишаване може да стане само с икономически растеж. Икономически растеж може да осигури дясно управление, но на съответната социална цена.
Т.е. всеки стяга гащите, започва да бачка и спира да се моли за помощ на държавата!
Това е ..... Страната ни все още има потенциал.

Колега, досега отдавна да съм умрял от глад, ако трябваше да чакам за някаква помощ от държавата! Всички много добре знаем кои са хората, които чакат за помощ от държавата! Пак казвам - българите сме затегнали коланите от 3,5 години.. Лично аз не виждам абсолютно никакъв икономически растеж.

Под "помощ" визирам "надеждите" и "бляновете" държавата да вдигне доходите. Тя може само да създава условия (правила) и да следи за спазването им.
Как точно Чибурашка обещава 250 000 работни места? Чрез раздуване на администрация? - Не, благодаря!
Призивите за "социална политика" означават само едно - изземване на доходи от населението (данъци) и преразпределяне.
Изземването на доходи автоматично води до свиване на икономическия растеж, който пък е единствен начин за повишаване на общите доходи в страната.
Нещата взаимно се изключват - жалко, че малко хора го разбират.

Е тук ме хвърли в тъч! Известно ли ти е с колко се е "съкратила" администрацията при управлението на ГЕРБ? Това ли са прословутите им мерки за излизане от кризата и увеличаване на приходите в държавната хазна? Да не говорим, че 2/3 от администрацията при ГЕРБ е назначена без конкурс.. :)

Какво общо има тука ГЕРБ?
Говорим за нещата "по принцип". В интерес на истината с всичките им кусури - Дянков запуши доста нездравословни дупки на изтичащи държавни пари.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 фев 2013 17:44

Нямам нищо против исканията за смяна на политическата система, но на този етап ми се вижда трудно осъществимо, да не кажа невъзможно. Някой искат ВНС и нова конституция, но дават ли си сметка кой ще я прави тази нова конституция и какво точно ще се промени? Ако се прави от същите тези хора които са на власт последните 20 години всичко се обезсмисля, а не изключвам варианта да измъдрят и нещо което вместо да е в полза да се окаже по-зле и от сегашното.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 17:50

Pichichi написа:Решението което предлагам е лустрация и разследване до дупка.
Относно другите партии съм казал доста отдавана гнус ме е дори да си помисля за лица като
Р.Петков,Р.Овч,Доган, само че сегашния лидер е от същото котило.
Само ще дам един пример на отявлениете противници на това да има нова система с нов тип избори и
нова конституция. Г-да Белгия която е член на ЕС много преди България и в която ако знаете
е централата не ЕС беше без правителство година и половина докато узреят нещата и се разберат.
Така че едно надпартийно (без в него да участват хора о нито една парламентарно представена партия в момента)
правителство под шапката на президента може да управлява и да се подготвят всички необходими неша за промените.
Ходът на ББ с оставката е само с една цел бързи избори и никаква промяна.

Добре звучи, но доколко е реално? Мислиш ли, че ще се намерят честни прокурори и съдии, които да извършат разследванията и да осъдят виновниците? Ето ти един явен пример-Доган и парите, които е получил за Цанков камък-очевадно е за мен злоупотреба със служебно положение, но не го осъдиха... Нещо трябва да се промени в съдебната система, но не съм навътре и не знам какво-да кажат професионалистите. Дали журита, като в щатите, дали нещо друго, нямам идея... Онзиден, когато се говори за надпартиен парламент в предаването на Коритаров, Тренчев /който иначе не харесвам/ зададе един много резонен въпрос. Как мислите, че хората ще издържат на натиска на олигарсите. Та те ще ги смелят за отрицателно време... За мен проблемът е в манталитета на хората-за съжаление това явно се вижда и тук. А промяната на един манталитет е твърде бавен процес... Борбата с корупцията е най-важния проблем за разрешаване, но как да стане-никой не съм чул да даде някаква идея...
За Бойко Борисов така се получи колега, но всеки медал има две страни. В една нормална държава, ако кажеш нещо такова на всеослушание и се окаже, че не е истина и не можеш да го докажеш може да последва съд, но в България е съвсем друго положението. Бойко Борисов не си подаде оставката толкова много време, имаше и други протести, а и от тези протести бе минала около седмица преди да си я подаде, така че има и друга гледна точка, ако ще говорим за позиции, но къде е истината-едва ли някой в момента може да каже...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 фев 2013 17:54

Red_Neck написа:Какво общо има тука ГЕРБ?
Говорим за нещата "по принцип". В интерес на истината с всичките им кусури - Дянков запуши доста нездравословни дупки на изтичащи държавни пари.

Е как какво? Нали точно от ГЕРБ са най-големите привърженици на този модел на управление!? При положение, че през тези 3,5 години администрацията се е разраствала непрекъснато, няма как да говорим за целенасочена политика в тази насока!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 17:55

blue_loudog написа:
parvanoff написа:
blue_loudog написа:Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?
Да уточня, че имам само един единствен профил!!!

Модераторите рестартират анкетата-нямам идея защо. Май все нещо бъркат около сините...

Абе не знам защо я рестартират , но това не е никакво допитване. В деня, в който излезе анкетата ГЕРБ имаха най- много един два гласа повече от БСП и ДСБ! Днеска имат тройно повече!
Направо да се спира скапаната анкета и да остане темата да си се карат гербаджийте и комунистите на воля. Да си искат справки за фирмите на бойко и да страдат колко е обиден бащицата от оставката си!
А от къде започна всичко- вече е забравено! След една седмица като дойдат сметките от ЧЕЗ ще ги питам кво ги топли оставката на кабинета!
Прост народ еййй!!!

Това не е вярно, но няма значение. Тази анкета така или иначе не е представителна... Виж модераторът на кого е казал, че симпатизира преди да се пенявиш толкова за маловажни неща...
само Левски и България

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 17:59

RedeviL написа:
Red_Neck написа:Какво общо има тука ГЕРБ?

Е как какво? Нали точно от ГЕРБ са най-големите привърженици на този модел на управление!? При положение, че през тези 3,5 години администрацията се е разраствала непрекъснато, няма как да говорим за целенасочена политика в тази насока!

Дай си доказателствата за раздуване на администрацията? Аз ти гарантирам, че има огромни съкращения в друга държавна структура-армията.
само Левски и България

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2013 18:14

Нещата за ББ ще загрубеят съвсем скоро, след вчерашната му ПОРЕДНА излагация!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 18:30

W84me написа:Нещата за ББ ще загрубеят съвсем скоро, след вчерашната му ПОРЕДНА излагация!

Абе,смешник,как не ти омръзна,да повтаряш едно и също ? Бойко Борисов и да се самоубие ти пак няма да си доволен,ебати амсалака...

Върни се в “Архив”