MJ23 написа:Аз все се надявам Светльо Витков да направи някакво сдружение или партия за тези избори, пък ще видим колко гласове ще спечели (почти съм сигурен че ще са повече от СДС/ДСБ)
Избори ли идват или републиканско по карате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MJ23 написа:Аз все се надявам Светльо Витков да направи някакво сдружение или партия за тези избори, пък ще видим колко гласове ще спечели (почти съм сигурен че ще са повече от СДС/ДСБ)
Pichichi написа:Значи аз бях помолил Първанов и Васконти като видни застъпници "ЗА" ББ да постнат в кои фирми е участвал
г-н Борисов след 1990 г. и да обсъдим тук във форума кои точно лица са били съдружници в същите фирми
и са били в управително тяло на дадена фирма с ББ по едно и също време, виждам че си правят яко пас !!!
След като постнат имената на фирмите да ми обяснят каква е разликата м/у г-н Борисов и всеки един
червен олигарх ?
Разгледайте имената за да видите хора от криминалния контингент, барети, каратисти, кадри на ДС,синове
и дъщери на кадри от ДС, настоящи олигарси от ТИМ и т.н.т.
Тъй като ще бъда обвинен че това са компромати и нямам никакви доказателства ще искам от тях да
ми докажат връзка с организирана престъпност и мръсни и червени пари и за г-да като:
В.Божков;Ил.Павлов;Ем.Кюлев;Г.Ганчев;Н.Ананиева; .... списъка е много голям !!!
RedeviL написа:Red_Neck написа:Колеги, не е коректно думи да се вадят от контекста. Ето поста и последните 2 изречения , които толкова ви вадят очите, са логично следствие от предходните!
Едно нещо трябва да стане ясно преди изборите на всеки:
В тези условия, държавата не може да гарантира повишаване на доходите без това да се отрази на следващия цикъл - всички подобни обещания са популизъм!
Повишаване може да стане само с икономически растеж. Икономически растеж може да осигури дясно управление, но на съответната социална цена.
Т.е. всеки стяга гащите, започва да бачка и спира да се моли за помощ на държавата!
Това е ..... Страната ни все още има потенциал.
Колега, досега отдавна да съм умрял от глад, ако трябваше да чакам за някаква помощ от държавата! Всички много добре знаем кои са хората, които чакат за помощ от държавата! Пак казвам - българите сме затегнали коланите от 3,5 години.. Лично аз не виждам абсолютно никакъв икономически растеж.
blue_loudog написа:Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?
Да уточня, че имам само един единствен профил!!!
blue_loudog написа:Само да питам как така на тази анкета мога да гласувам отново и отново? Онзи ден гласувах за ДСБ и Единство. Днес викам да видя как върви и... хоп- пак мога да гласувам! Как става това?
Да уточня, че имам само един единствен профил!!!
slavia_forever написа:Смятам да гласувам за Синята коалиция (ДСБ и Единство). Надявам се да се разберат със СДС, което не е много вероятно. Дори и това да е в много аспекти трудно приемливо, в сравнение с останлите партии единсвтено е допустим избор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта