ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Заклет Левскар
W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
Трябва да се знае следното:
Никой и никъде (вкл. и на трибунката, където се бяха наредили хубавците), не си е и помислял, че това ще мине.
Целта на занятието беше да се представи така проблема, че видиш ли заради лошия ББ и лошото БФС не ни остава нищо друго, освен да прекръстим Литекс.
Сигурен съм, че всички тук много добре знаят това.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
doniobbb написа:Беладона, не се занимавай с тея ретарди да ги образовашОстави ги да сърбат попарата да Джуджето и после им гледай сеира
Не мога ! Аз съм израснал с Костадинов , Стоичков и Пенев . Първите спомени от Армията са : всичко чисто (едно паднало листо нямаше есента ) , бордюрчетата по алеята едно червено , едно бяло ,знамена се веят ...ред, дисциплина . Целията стадион, терен всичко беше изрядно . Червено-белите екипи , зеленият килим - това като съм го видял преди 35 години ме е запалило да стана футболен фен ... И сега да оставя очевадните грешки и лъжи , а бих добавил и шизофренно поведение да ми царстват из Армията без да си кажа мнението , няма как да стане ! Казвам го пък , който ще да ми вика : трол, градев, говедо , гей и пр . Не ме интересува , ако ще нищо да не вдяват правоверните фенове тук !
Че какво по-логично от това - фенове на Леевски крайно ангажирани с Възраждането на ЦСКА не и с произхода на подуенските финанси?!
Последна промяна от Кировец на 15 окт 2015 12:08, променено общо 1 път.
W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
Няма особено значение какво ще каже правната комисия, защото тя е консултативен орган и само съветва без да взима решения по същество. Решенията се взимат от Перукан и сие (т.нар. Изпълком). Иначе предложения от ГГ вариант е абсолютно законен и изпълним и освен това не е прецедент.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
- Заклет Левскар
кристи3 написа:W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
Няма особено значение какво ще каже правната комисия, защото тя е консултативен орган и само съветва без да взима решения по същество. Решенията се взимат от Перукан и сие (т.нар. Изпълком). Иначе предложения от ГГ вариант е абсолютно законен и изпълним и освен това не е прецедент.
Най-накрая едно обективно мнение.
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
Никой и никъде (вкл. и на трибунката, където се бяха наредили хубавците), не си е и помислял, че това ще мине.
Целта на занятието беше да се представи така проблема, че видиш ли заради лошия ББ и лошото БФС не ни остава нищо друго, освен да прекръстим Литекс.
Добре, че прочете поста на Петко по-горе, че да се представяш сега за откривател на топлата вода.
Ти вярваш ли, че Литекс ще бъде прекръстен? Щото аз не вярвам.
Глупостите, които пишеш за "целта на занятието" са си твои приумици нямащи нищо общо с действителността. Как мислиш, за чий чеп го вкараха този синдик в клуба? Нямам повече въпроси!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:Заклет Левскар написа:W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
Добре, че прочете поста на Петко по-горе, че да се представяш сега за откривател на топлата вода.
Глупостите, които пишеш за "целта на занятието" са си твои приумици нямащи нищо общо с действителността. Как мислиш, за чий чеп го вкараха този синдик в клуба? Нямам повече въпроси!
А какво правим, като стигнете до А група?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Привет, мили приятели.
Прилагам една статия, на която попаднах в любимото вестниче. Заповядайте да си четете.
Синдикът чете доклада на 22 октомври
На първото събрание на кредиторите на ЦСКА, което е на 22 този месец, ще бъде изслушан временният синдик на клуба Радослав Тонев. Той е готов с доклада за финансовото състояние на "червените". След изслушването ще бъде постановено избирането на постоянен синдик, който може да бъде отново Тонев, но е възможно да бъде предпочетена и друга кандидатура. По закон след избора на постоянен синдик ще се назначи и комитет на кредиторите. Към момента тече законов тримесечен срок, в който всеки един кредитор на ЦСКА трябва да се заяви пред постоянния синдик и след края на срока ще се определи редът, по който всеки един ще си търси вземанията от клуба.
По закон държавата в лицето на НАП е първа в списъка независимо дали е най-големият кредитор или не. До този момент единствено пернишката строителна фирма ЮНИС ООД е подала молба за отвод на състава по делото за несъстоятелност на ЦСКА. Ако това се случи, делото отново ще се върне за разглеждане, но при нов съдийски състав, а самата процедура може да отнеме още поне няколко месеца.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7654_20.htm
Прилагам една статия, на която попаднах в любимото вестниче. Заповядайте да си четете.
Синдикът чете доклада на 22 октомври
На първото събрание на кредиторите на ЦСКА, което е на 22 този месец, ще бъде изслушан временният синдик на клуба Радослав Тонев. Той е готов с доклада за финансовото състояние на "червените". След изслушването ще бъде постановено избирането на постоянен синдик, който може да бъде отново Тонев, но е възможно да бъде предпочетена и друга кандидатура. По закон след избора на постоянен синдик ще се назначи и комитет на кредиторите. Към момента тече законов тримесечен срок, в който всеки един кредитор на ЦСКА трябва да се заяви пред постоянния синдик и след края на срока ще се определи редът, по който всеки един ще си търси вземанията от клуба.
По закон държавата в лицето на НАП е първа в списъка независимо дали е най-големият кредитор или не. До този момент единствено пернишката строителна фирма ЮНИС ООД е подала молба за отвод на състава по делото за несъстоятелност на ЦСКА. Ако това се случи, делото отново ще се върне за разглеждане, но при нов съдийски състав, а самата процедура може да отнеме още поне няколко месеца.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7654_20.htm
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
W84me написа:russia написа:Заклет Левскар написа:W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
А какво правим, като стигнете до А група?
Бягате кой където свари - Б, В, А окръжна. Ако искате, можете да останете, но не ви го пожелавам.