Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: И РингБГ се изказа: СДЕЛКАТА ЗА БОТЕВ ПРОПАДНА !

Мнениеот kubik » 28 окт 2009 21:56

vivacanary написа:буферните зони

ДААА ПРАВ СИ :roll: ПРЕДИ МАЛКО ПРЕГЛЕДАХ ЕДНИ СНИМКИ И СЕ ВИЖДА.ЧЕ БУФЕРНИТЕ ЗОНИ ГИ НЯМА.ВСЕ ПАК БИХ КАЗАЛ,ЧЕ СТЕ ОКОЛО 25000 ИМА ПРАЗНИ МЕСТА.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 окт 2009 23:08

Ами то дори се води 35 000, тогава наистина беше фраш. Пътеките и стълбите бяха до край. Имаше чак на козиркаат хора тогава
ИзображениеИзображение

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 28 окт 2009 23:13

kubik написа:

ДААА ПРАВ СИ :roll: ПРЕДИ МАЛКО ПРЕГЛЕДАХ ЕДНИ СНИМКИ И СЕ ВИЖДА.ЧЕ БУФЕРНИТЕ ЗОНИ ГИ НЯМА.ВСЕ ПАК БИХ КАЗАЛ,ЧЕ СТЕ ОКОЛО 25000 ИМА ПРАЗНИ МЕСТА.
Не знам какви снимки си гледал, но бях и на двата споменати мача и си спомням ясно че празни места нямаше. Даже този с Левски се наложи да го гледам качен на първите клони на едно дърво, толкова плътна беше стената от хора над седалките. А и на този мач го нямаше още тунела за съблекалнята на гостуващият отбор (старата де). С ЦСКА тунела мисля го имаше, но пак стадиона си беше пълен.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 28 окт 2009 23:20

:twisted: На нашия стадион "БУФЕРНИ ЗОНИ" НЯМА. Има зони между публиката на домакините и тази на гостите, но не и "БУФЕРНА".
НА КОЛЕЖА НЯМА БУФЕРИ. :twisted:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 29 окт 2009 02:16

93-та с Левски полуфинала за купата имаше над 30 000 зрители.Лично бях на този мач и мога да кажа, че трудно се качвах по стълбите за да се покажа на стадиона.И понеже не можах пробвах отстрани през храстите :( .За жалост паднах, но с 300 мъки успях да се кача и да гледам мача.Имаше хора по дърветата на самият стадион.Толкова много хора никога не бях виждал на Колежа.А аз хода на мачове от 80-те, когато редовно си идваха много народ и особенно с ЦСКА и Левски, но такова чудо не е било никога.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
demy26

Re: Какво е бъдещето?

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 11:22

URBaN_ORDeR написа:Аз някак си не мога да си представя как ако ги бием,отборът ще се разпадне :roll: Да,ако паднем и публиката не е на ниво , нормално италианците да се откажат,но при победа в тоя мач и обичайното представяне на трибуните,само като видят радостта в очите на хората,едва ли ще си помислят за подобно нещо,така че всички на линия !

Използвахте предния мач за да получите гласност за протеста си срещу Селския момък, сега ще използвате този за да се натегнете на италианците, но трябва да си истински гении за да решиш, че след една евентуална победа и всичко като с магическа пръчка ще се оправи. Ми то ако от изхода от този мач зависи дали ще ви купят или не, какво ще стане ако мача свърши Х :)
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 29 окт 2009 11:27

Ми то ако от изхода от този мач зависи дали ще ви купят или не, какво ще стане ако мача свърши Х

Ти обаче си много загрижен за нас :) Във всяка тема присъстваш активно. Взехте няколко точици и много бързо забравихте за 35-годишното турско иго, което ви предстои :lol:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 11:32

И това е част от Дербито.

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 29 окт 2009 11:34

demy26 написа:
URBaN_ORDeR написа:Аз някак си не мога да си представя как ако ги бием,отборът ще се разпадне :roll: Да,ако паднем и публиката не е на ниво , нормално италианците да се откажат,но при победа в тоя мач и обичайното представяне на трибуните,само като видят радостта в очите на хората,едва ли ще си помислят за подобно нещо,така че всички на линия !

Използвахте предния мач за да получите гласност за протеста си срещу Селския момък, сега ще използвате този за да се натегнете на италианците, но трябва да си истински гении за да решиш, че след една евентуална победа и всичко като с магическа пръчка ще се оправи. Ми то ако от изхода от този мач зависи дали ще ви купят или не, какво ще стане ако мача свърши Х :)

Ако мачът свърши равен, то е ясно - вие ще сте ни пуснали точица и нищо друго няма да стане, щото всичко се движи от вас и нищо няма значение извън вас.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 29 окт 2009 11:40

Mod 1912 написа:
demy26 написа:

Ако мачът свърши равен, то е ясно - вие ще сте ни пуснали точица и нищо друго няма да стане, щото всичко се движи от вас и нищо няма значение извън вас.

Като човек с чувство за хумор оценям иронията ти и те поздравявам. Надявам се да се отнесеш по същия начин и към URBaN_ORDeR :)

Върни се в “Архив”