ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот djd » 14 окт 2015 18:42

Кашчей написа:
djd написа:
CSKA 78 написа:
Red joker написа:До тук добре,всичко е ясно!Ти какъв вариант виждаш, като хем да е реалистичен,хем да е спасителен :!: :?: При положение,че е почти сигурна присъдата на БФС :!: За мене ,а и за много други,да не кажа повечето от нас, е най-добре да има оздравителен план на сегашното дружество,чрез сконтиране (или как там се казваше ,намаляването и предоговарянето на дълга) на задълженията към т.нар. кредитори и тяхното изплащане във времето!!

При отказ от БФС така както ги виждам нещата, за ЦСКА остават само два варианта!
1.Каквото реши Г.Ганчев, ще бъде подкрепено!
2.Смърт за ЦСКА официално и окончателно! При този развой, аз и много, много други като мен преставаме да се интересуваме от БГ футбол!

Вторият вариант не съществува. Локото си направиха чистак бърсак клуб, почнаха от А окръжна, нямат нищо общо с трактористите, но никой не казва, че новото Локо не е старото Локо.
Ние да не сме по-малко от тях случайно?
Ако правната комисия каже, че не става работата, на първо време трябва да се изтипосаме на жълтите павета в продължение на няколко дни. Пък после ще видим какво ще става.

И какво е виновен парламентът във вашия случай? А и...те сега са във ваканция до след изборите, та ще си висите напразно 8-)
ЦСКА близо 10 години е управляван по начин, който доведе до това състояние на нещата, но не търсите разплата с истинските виновници, а ще висите пред Парламента, като и вие не знаете защо.. по-скоро ти не знаеш, защото идеята е твоя.

О, неразумни русенецо, кой говори за вина, кой говори за парламент? ;)
На жълтите павета не е само парламента. Има президент, премиер, БНБ.
На жълтите павета е и мястото, откъдето е започнал ЦСКА - Военния дом.
Така че това е един вид "завръщане в бъдещето", уважаеми. :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2015 18:53

djd написа:
Кашчей написа:
djd написа:
CSKA 78 написа:
Red joker написа:До тук добре,всичко е ясно!Ти какъв вариант виждаш, като хем да е реалистичен,хем да е спасителен :!: :?: При положение,че е почти сигурна присъдата на БФС :!: За мене ,а и за много други,да не кажа повечето от нас, е най-добре да има оздравителен план на сегашното дружество,чрез сконтиране (или как там се казваше ,намаляването и предоговарянето на дълга) на задълженията към т.нар. кредитори и тяхното изплащане във времето!!

При отказ от БФС така както ги виждам нещата, за ЦСКА остават само два варианта!
2.Смърт за ЦСКА официално и окончателно! При този развой, аз и много, много други като мен преставаме да се интересуваме от БГ футбол!

Вторият вариант не съществува. Локото си направиха чистак бърсак клуб, почнаха от А окръжна, нямат нищо общо с трактористите, но никой не казва, че новото Локо не е старото Локо.
Ако правната комисия каже, че не става работата, на първо време трябва да се изтипосаме на жълтите павета в продължение на няколко дни. Пък после ще видим какво ще става.

И какво е виновен парламентът във вашия случай? А и...те сега са във ваканция до след изборите, та ще си висите напразно 8-)
ЦСКА близо 10 години е управляван по начин, който доведе до това състояние на нещата, но не търсите разплата с истинските виновници, а ще висите пред Парламента, като и вие не знаете защо.. по-скоро ти не знаеш, защото идеята е твоя.

Прав си, подведох се по друг пост, под твоят, за парламента и пак не ми е много ясно чий ще го дирите там, ако от БФС вземат единствено правилното решение :roll: Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 14 окт 2015 18:59

Кашчей написа:
djd написа:
Кашчей написа:
djd написа:
CSKA 78 написа:

Прав си, подведох се по друг пост, под твоят, за парламента и пак не ми е много ясно чий ще го дирите там, ако от БФС вземат единствено правилното решение :roll: Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.

Точно за музея са от бая време .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 19:49

Кашчей написа:Прав си, подведох се по друг пост, под твоят, за парламента и пак не ми е много ясно чий ще го дирите там, ако от БФС вземат единствено правилното решение :roll: Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.

Парламентът е основното място за протести, стачки и др.! Дори депутатите да са във ваканция, можеш да си сигурен, че ако сме достатъчно на брой, тогава ще има ефект, особено сега в предизборно време! Нужно е да се покаже, че държавата не трябва да се подиграва с ЦСКА! Както е могло да се направи нужното за други отбори, така трябва да се направи и за ЦСКА! Не искаме нищо друго освен равнопоставеност!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 окт 2015 20:01

Каква равнопоставеност???Няма отбор,за който да е правено това,което иска Гришата да направи!Просто няма!Той иска да вземе активите,а с пасивите да се оправя който иска...Е как да стане?И с кой друг е правено?На кой отбор са опростени ей така 30 милиона???

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 20:05

Кой ти каза, че искаме някой да ни опрости задълженията? Дали не си го разбрал от някоя медия на Пеевски, вашият човек №1 в "Левски"? ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 14 окт 2015 20:07

Точно това иска да направи ГГ .Ако искаше да възражда клуба отдавна да е показал,че ще го прави.Колкото до Пеевски-много е изтъркано вече...ама не е вярно...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2015 20:11

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Прав си, подведох се по друг пост, под твоят, за парламента и пак не ми е много ясно чий ще го дирите там, ако от БФС вземат единствено правилното решение :roll: Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.

Парламентът е основното място за протести, стачки и др.! Дори депутатите да са във ваканция, можеш да си сигурен, че ако сме достатъчно на брой, тогава ще има ефект, особено сега в предизборно време! Нужно е да се покаже, че държавата не трябва да се подиграва с ЦСКА! Както е могло да се направи нужното за други отбори, така трябва да се направи и за ЦСКА! Не искаме нищо друго освен равнопоставеност!

Искате равнопоставеност, след като 67 години сте поставени над другите?! Държавата, в случая, каква роля има по правилата на автономна спортна организация?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2015 20:13

CSKA 78 написа:Кой ти каза, че искаме някой да ни опрости задълженията? Дали не си го разбрал от някоя медия на Пеевски, вашият човек №1 в "Левски"? ;)

А каква е идеята, ако не опрощаване на задълженията, за да иска Ганчев друг отбор да продължи в първенството? Ти имаш ли някаква приемлива идея?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 окт 2015 20:25

CSKA 78 написа:Донке, не знам откъде ги научаваш тези "новини", но ако са като другите новини, които пускаш(като: "До 2 години ще останем 200 души под ръководството на Ганчев", или- "Ще видите, когато Ганчев доведе оркестъра, ще останем поне наполовина"), то е ясно колко от тези новини са истински! ;)

ПП Това за автобуса какво общо има? В цялата държава(или в по-голямата и` част) се използват остарели превозни средства, та подобни случки не са рядкост! ;)

Остарели автобуси , които се палят след отиване до Сандански и закъснели заплати за август и септември , някакси не ми се връзва с думата Възраждане и думата Коректност . Аз обаче това си го знаех , че ще стане така .... :) А вие ?

Върни се в “Архив”