ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот защо » 14 окт 2015 09:48

Кашчей написа:Любопитно е, кога между ЦСКА и плаща, няма да го има предлогът ЩЕ :roll:

На мен ми е любопитно кога ще научиш какво е предлог. :lol: :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 окт 2015 10:10

Понеже гледам, че сте коментирали новината за Парма, нека да разясня, че новият клуб просто е придобил купите от музея, а не самите постижения и история. Т.е. това е по-скоро символичен акт на запазване на успехите. Може би малко неясно го обясних, затова ще дам пример. Ако Стоичков си продаде Златната топка на търг и аз я купя, аз нито ще съм Христо Стоичков, нито ще съм най-добрият футболист за 1994г. ;)
Другото, което се коментира. Всеки в Италия признава, че това е нов клуб и никой не претендира, че това си е предишният клуб Парма. Просто всеки е свободен да си го припознае. ;)
Съпоставките с БФС относно допускането или недопускането на новия клуб до еди-коя си група не мога да ги коментирам, защото не съм се интересувал от разпоредбите на футболната им централа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 окт 2015 10:41

Tommi написа:Понеже гледам, че сте коментирали новината за Парма, нека да разясня, че новият клуб просто е придобил купите от музея, а не самите постижения и история. Т.е. това е по-скоро символичен акт на запазване на успехите. Може би малко неясно го обясних, затова ще дам пример. Ако Стоичков си продаде Златната топка на търг и аз я купя, аз нито ще съм Христо Стоичков, нито ще съм най-добрият футболист за 1994г. ;)
Другото, което се коментира. Всеки в Италия признава, че това е нов клуб и никой не претендира, че това си е предишният клуб Парма. Просто всеки е свободен да си го припознае. ;)
Съпоставките с БФС относно допускането или недопускането на новия клуб до еди-коя си група не мога да ги коментирам, защото не съм се интересувал от разпоредбите на футболната им централа.

Въпросът е защо ФИФА и УЕФА не ги наказват за това че Италианската футболна федерация е решила да им разреши да играят в най-горната аматьорска лига и отговарям защото това си е работа на федерациите да си решават вътрешните проблеми и БФС се опитва да си "измие ръцете" и се оправдае за казуса с ЦСКА.Както ФИФА и УЕФА не наказаха БФС за това че Гонзо игра за една календарна година в три отбора,както не ги наказа за пререгистрациите на Лудогорец,както не ги наказа за Берое,Велбъжд и Локо Пд,както не ги наказа за Нефтохимик Бс,така няма и да ги накаже каквото и решение да вземат за ЦСКА,защото това си е вътрешен проблем,но от БФС нямат желание да вземат някакво приемливо и за държавата и за клуба,а и за тях самите решение,те си мислят че като закрият отбора и няма да има кой да споменава Боби Михайлов и Бойко Борисов по стадионите,но ми се струва че проблемите им с феновете на ЦСКА ще се задълбочат и не се знае на къде ще избият.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 14 окт 2015 10:45

vaskonti написа:
golemia написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Понеже много цитирате Италия..там осъдиха Берлускони, а тук се кланят на Костов и Бойко, и на Серго.
Надявам се ще разбереш!

Тука имаме две страни:
Едната цитира чисти примери,а другата повтаря като радио едно и също.Добавяме фактът,че и двете страни не разбират от право,но първата поне има примери...
П.П.За мен Локо си е Локо,нищо че се пререгистрираха.И живот и здраве като се върнат в А Група това ще си е Локо и всички ще го зачитаме за Локо.

Чистите примери са хубаво нещо, но в текста за Парма, примерно, не е казано как са си върнали трофеите..просто са си ги върнали, след като са пуснати в публична продажба. Втората част, за продажбата, обикновено ви се изплъзва от зрението на цесекарите, защото е свързана с плащане..дали от новосъздаденият клуб, дали от меценат, но някой плаща и плаща не символична сума!

Може да е несимволична,но се съмнявам че е изобщо близко до реалната,която е трябвало да се даде.Иначе процедурата им се обезмисля.В момента в ЦСКА тече процедура,която я има и в практиката.И ЦСКА ще си остане ЦСКА,както Парма,Стяуа и останалите отбори които наебаха ,за съжаление ,си остават същите.А и за вас те са същите,просто в момента говорим за ЦСКА,тъй като сме номер 1(макар и у В група) а у...и така. :lol: Тряя да става дискусия някаква. :lol:

Но и за много хора при фалит ЦСКА няма да си остане ЦСКА!

Нали си наясно, че последната дума ще имат ФИФА и УЕФА? А тия "много хора" могат да си считат каквото намерят за добре.

Те ФИФА и УЕФА много не базарят!Спазват правилата при такива казуси.Пък дали вие ще стигнете до дереджето на Парма след като не се плаща-!? :roll: Трудна работа.И тия много хора не считат-те приемат реалността за разлика от вас!
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 окт 2015 11:17

Цялата схема в случая е, че милиционерите искат да станат те рекордьор по титли някога, да речеме, в обозримото бъдеще :lol: :lol: Пичове, чичо ви Тодор каза, че 10 титли са ни подарени от БКП - не ги броете и спете спокойно ;) Виж за евроуспехите ще имате ядове, щото и славистите са стигали по-далеч в евротурнирите :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 окт 2015 11:18

peliforewer написа:
Tommi написа:Понеже гледам, че сте коментирали новината за Парма, нека да разясня, че новият клуб просто е придобил купите от музея, а не самите постижения и история. Т.е. това е по-скоро символичен акт на запазване на успехите. Може би малко неясно го обясних, затова ще дам пример. Ако Стоичков си продаде Златната топка на търг и аз я купя, аз нито ще съм Христо Стоичков, нито ще съм най-добрият футболист за 1994г. ;)

Въпросът е защо ФИФА и УЕФА не ги наказват за това че Италианската футболна федерация е решила да им разреши да играят в най-горната аматьорска лига и отговарям защото това си е работа на федерациите да си решават вътрешните проблеми и БФС се опитва да си "измие ръцете" и се оправдае за казуса с ЦСКА.Както ФИФА и УЕФА не наказаха БФС за това че Гонзо игра за една календарна година в три отбора,както не ги наказа за пререгистрациите на Лудогорец,както не ги наказа за Берое,Велбъжд и Локо Пд,както не ги наказа за Нефтохимик Бс,така няма и да ги накаже каквото и решение да вземат за ЦСКА,защото това си е вътрешен проблем,но от БФС нямат желание да вземат някакво приемливо и за държавата и за клуба,а и за тях самите решение,те си мислят че като закрият отбора и няма да има кой да споменава Боби Михайлов и Бойко Борисов по стадионите,но ми се струва че проблемите им с феновете на ЦСКА ще се задълбочат и не се знае на къде ще избият.

Разрешават им да играят в най-горната аматьорска лига, но преди сезона да е започнал. Тука имаме сезон по средата, изиграни 10 мача, жребий за Купата, няма как да допуснат ново дружество да си продължи. Ще бъде атакувано отвсякъде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 окт 2015 11:18

boabbb написа:Цялата схема в случая е, че милиционерите искат да станат те рекордьор по титли някога, да речеме, в обозримото бъдеще :lol: :lol: Пичове, чичо ви Тодор каза, че 10 титли са ни подарени от БКП - не ги броете и спете спокойно ;) Виж за евроуспехите ще имате ядове, щото и славистите са стигали по-далеч в евротурнирите :lol: :lol:

Левски е номер 1 във вечната ранглиста на А група! ФАКТ! :)

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 14 окт 2015 11:27

W84me написа:
boabbb написа:Цялата схема в случая е, че милиционерите искат да станат те рекордьор по титли някога, да речеме, в обозримото бъдеще :lol: :lol: Пичове, чичо ви Тодор каза, че 10 титли са ни подарени от БКП - не ги броете и спете спокойно ;) Виж за евроуспехите ще имате ядове, щото и славистите са стигали по-далеч в евротурнирите :lol: :lol:

Все още не е.Нито по успехи нито по точки.Факт!
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 окт 2015 11:51

golemia написа:
W84me написа:

Все още не е.Нито по успехи нито по точки.Факт!

По точки е! ФАКТ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 окт 2015 11:58

Чета коментарите и ми става смешно вече,че много хора си правят сметките без кръчмаря :lol: Изживяват се кои като собственици,кои като съдници и решават варианти -ще ви бъде,няма да ви бъде,това ще стане,онова няма как да стане :( Айде малко почивка,малко търпение до утре ;) !Надявам се да поизяснят поне малко нещата!Моето лично мнение е,че нищо положително няма да се случи нито утре ,нито евентуално на т.нар. изпълком и би трябвало Гришата да даде индикации какви са плановете за по-нататък и след това да коментираме и да преценяваме...или може би ще трябва да се изчака и 22-ри!? :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”