Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Отново заговорихте за комунизма !!??

Мнениеот Old_death » 12 май 2009 17:43

Old death е ти направо ме уби от смях пич! Да сме ти били намерили такъв документ!Ще ме съсипеш! Това е исторически факт бе! Левскарите избивали комплекси! Знаеш ли как е създаден отбора на ЦСКА! „Чавдар“ играе с небесносини копринени екипи. За негова база е определен стадион „Атлетик парк“ в Борисовата градина. Физическата подготовка на играчите в „Чавдар“ се води от боксьора тежка категория Константин Николов-Замората, който подготвя и „Септември при ЦДВ“ през 1948 година.

Не обичам да се повтарям,въпреки че вие с повторенията пренаписахте историята на България.За теб нещо казано 300 пъти е факт,но отказваш да го подкрепиш с документи.По тая логика аз ще кажа,че сестра ти е *****,ще го повторя,а ти после доказвай че нямаш сестра!Много пъти съм го казвал,но само вие сте се вживяли в ролята на десиденти и бясно отричате истината.В периода от 1944 до 1989 година,а и след това,всичко в страната се командваше от БКП и всички промени и решения се взимаха на нейни конгреси и пленуми.Партийните секретари по месторабота и местоживеене взимаха решение за всичко,отнасящо се до живота и бита ни.Всички отбори бяха ведомствени,като политиката беше ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ СОФИЙСКИТЕ ОТБОРИ,В ЧАСТНОСТ ОТБОРИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЗА СМЕТКА НА ОТБОРИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА!Нарочно го написах с по едър шрифт,с идеята най-после да го прочетете ;) Точно държавната подкрепа,която имахте и вие е факта който бясно отричате.Ядосвам се май-вече на това ,че аз се стремя да доказвам всичките си твърдения с материали,докато вие се държите като селски клюкарки и само голословите с идеята да плюете,пък ние да се защитаваме.А фактът е прост.Вие сте точно това,за което ни плюете нас като отбор!Всичко останало са избиване на комплекси и завист от ваша страна.Винаги съм казвал и пак ще го повторя.Мисля че в исторически план бе заложена идеята за противопоставянето на феновете на двата клуба с цел разделянето и по лесното владеене!Винаги съм апелирал не само към вас,но и към феновете на ЦСКА:ГЛЕДАЙТЕ СОБСТВЕНИЯ КЛУБ,ПОДДЪРЖАЙ ТЕ ГО,ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕТЕ МУ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОТИВНИЦИТЕ СИ!НЕКА НА ТЕРЕНА И ПО ОТЛИЧИЯТА ДА СЕ ВИДИ КОЙ Е ПО ДОБЪР!Толкова ли е трудно това :!: :!: :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Момиров , привет !

Мнениеот Yoda » 12 май 2009 17:47

Пичове, какво според вас замислят във момента Момиров и Краваря / от Цска/ ??? :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

koi4i

Re: Момиров , привет !

Мнениеот koi4i » 12 май 2009 17:52

Нека изчакаме да видим.Нищо не се знае.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 май 2009 17:55

Според мен ще измислят някаква съдииска провокация в мачовете на ЛЕВСКИ, за да ни оплюят после в червените вестници ....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 май 2009 18:01

Нищо не мислят, просто са решили последният кръг да пратят на Левски малката баничка. Все пак е член на кръга "Брилянтин"
Изображение

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 12 май 2009 18:02

Ами как какво - замислят как да ви накарат да вярвате, че ще има нешо повече от калъфка за вас.

И доста добре се справят.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 май 2009 18:03

Аз пък мисля, че ще дадат наряди на Крав...Каубоя за мачовете ни до края .... :D :D :D

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 май 2009 18:05

Дреме ти, и Райли да дойде всичко си зависи от нас. Ония се осират на 100%, въпросът е ние да не се осерем.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Отново заговорихте за комунизма !!??

Мнениеот gzagorov » 12 май 2009 18:06

Old_death написа:Не обичам да се повтарям,въпреки че вие с повторенията пренаписахте историята на България.За теб нещо казано 300 пъти е факт,но отказваш да го подкрепиш с документи.По тая логика аз ще кажа,че сестра ти е *****,ще го повторя,а ти после доказвай че нямаш сестра!Много пъти съм го казвал,но само вие сте се вживяли в ролята на десиденти и бясно отричате истината.В периода от 1944 до 1989 година,а и след това,всичко в страната се командваше от БКП и всички промени и решения се взимаха на нейни конгреси и пленуми.Партийните секретари по месторабота и местоживеене взимаха решение за всичко,отнасящо се до живота и бита ни.Всички отбори бяха ведомствени,като политиката беше ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ СОФИЙСКИТЕ ОТБОРИ,В ЧАСТНОСТ ОТБОРИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЗА СМЕТКА НА ОТБОРИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА!Нарочно го написах с по едър шрифт,с идеята най-после да го прочетете ;) Точно държавната подкрепа,която имахте и вие е факта който бясно отричате.Ядосвам се май-вече на това ,че аз се стремя да доказвам всичките си твърдения с материали,докато вие се държите като селски клюкарки и само голословите с идеята да плюете,пък ние да се защитаваме.А фактът е прост.Вие сте точно това,за което ни плюете нас като отбор!Всичко останало са избиване на комплекси и завист от ваша страна.Винаги съм казвал и пак ще го повторя.Мисля че в исторически план бе заложена идеята за противопоставянето на феновете на двата клуба с цел разделянето и по лесното владеене!Винаги съм апелирал не само към вас,но и към феновете на ЦСКА:ГЛЕДАЙТЕ СОБСТВЕНИЯ КЛУБ,ПОДДЪРЖАЙ ТЕ ГО,ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕТЕ МУ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОТИВНИЦИТЕ СИ!НЕКА НА ТЕРЕНА И ПО ОТЛИЧИЯТА ДА СЕ ВИДИ КОЙ Е ПО ДОБЪР!Толкова ли е трудно това :!: :!: :!:

Съгласен!
Истината за мен е, че за да се постигне това противопоставяне, т.е. за да се изравнят отборите, е направено така, че ЦСКА за 10 години да вземе 9 титли. Понеже "Левски" вече е имал 7-8. И това не ми харесва, понеже повечето титли на "сините" (за да не кажа всички) са спечелени в честни шампионати със сравнително силна конкуренция. Идват комунистите и разбиват всичко. Пробват се дори да разбият и идеята за клуба "Левски" и последствията ги виждаме, чуваме и четем и до днес, включително и в този форум.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Новината на БЛИЦ: Аврам Грант прие офертата на Чорни да поем

Мнениеот xi4o_93 » 12 май 2009 18:20

Израелският специалист идва на “Герена”, ако “сините” станат първи, за да атакува с тях групите на Шампионската лига

Израелският специалист Аврам Грант е дал съгласието си да поеме Левски, след като е получил конкретна оферта лично от Майкъл Чорни и Тодор Батков. Това съобщиха пред БЛИЦ източници от “Герена”. Спецът, който изведе миналата година Челси до финала в Шампионската лига, ще поеме “сините” само при условие, че те станат шампиони, за да има възможност да атакува групите на най-комерсиалния футболен турнир наесен. Заради офертата на Левски Грант е отклонил предложението на чешката федерация да застане начело на местния национален отбор. Чехите са чакали до последния момент последната дума на израелеца, след което назначиха Франтишек Страка на мястото на уволнения преди месец Петер Рада. Интерес към Грант има и от Англия, но той е обещал на шефовете от “Герена” да изчака крайния изход на българското първенство. Другата новина от Левски гласи, че клубът със сигурност ще бъде солидно обезпечен финансово за следващия сезон. “Пари ще има, даже те вече са осигурени, щом е постигнато съгласие с Грант. Става въпрос за мощни бизнесмени, които ще влязат в управата. Дали ще купят всички акции или част от тях – това в момента е известно на изключително тесен кръг от хора. Повече яснота ще има в края на месеца”, заявиха пред БЛИЦ. Отдавна се говори, че приближени на Ахмед Доган ще седнат на шефските кресла на “Герена”. Последната информация обаче гласи, че самият Чорни се е споразумял с мистериозен богаташ, който ще намери място в клубната управа на Левски от лятото.
Пак по предложение на Чорни са стартирали разговорите с Грант, който, както е известно, е добър приятел на настоящия наставник на “сините” Емил Велев. Кокала знаел за разговорите и също участвал в преговорите с израелеца, за да го убеди да дойде на “Герена”. Ако Левски спечели титлата и Грант подпише договор, Велев ще остане в тима като негов помощник. БЛИЦ припомня, че през зимата евреинът пристигна в София, за да се види със своя приятел.
Ето защо в “синия” лагер стискат палци с надеждата ЦСКА да се издъни в някой от последните четири мача. “Левски няма да падне оттук до края, след като взе най-важния си двубой – този с ЦСКА. Доста интересни ще бъдат гостуванията на “червените” във Варна и най-вече в Ловеч, тъй като Станимир Стоилов, Гриша Ганчев и Литекс ще направят всичко възможно, за да помогнат на левскарите”, твърдят запознати./БЛИЦ
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Върни се в “Архив”