Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот MoNteSo » 25 сеп 2011 20:50

george_speed75 написа:
MoNteSo написа:цитирам от друг форум :

хора в Пловдив е война!!! всеки който може да идва насам незабавно! Столюпиново гори, мангалите се въоражават с ножове, лопати, точилки, всеки каквото намери
в момента съм в Тракия, след 5 минути тръгваме към 30 човека на възраст между 17-25 години да подкрепим нашите на Света Петка

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОЙ НОВИНАРСКИ КАНАЛ
Единствено до момента plovdiv24.bg отразяват правдоподобно събитията, но и те спестиха боя от Катуница снощи, а именно - над 100 жандармеристи хвърлиха щитовете си по протестиращите и извадиха палки, имаше над 200 ранени българи

Тва от кой форум е?

В няколко форума го има. Незная дали информацията е вярна, но след вчера и пълното медийно затъмнение съм склонен да го направя. Разпространявайте го! Трябва да се раздуе за медийния чадър който си осигурява скапаното правителство!!!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 25 сеп 2011 20:57

Както миналата нощ, така и днес ми направи много силно впечатление взаимоотношението на феновете по оста Ботев- Локо - ЦСКА- Левски - Берое - Миньор .. Снощи видях 3 фена един до друг. Единия с фланелка на Ботев, втория с фланелка на Локо и третия с татус на Левски. Днеска видях фенове на Ботев и Локо заедно, които между тях имаше фенове на ЦСКА, Миньор и Берое! Тези два изминали дни трябва да ни служат за пример! Може би това е искрица надежда, че можем да бъдем пак всички заедно! Обединението прави силата!!! Нека това обединение не бъде само срещу ЦИГАНИТЕ!!

Изгледайте този клип, има доста силни думи в него, аз лично претръпнах на моменти!!

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 25 сеп 2011 20:57

Тоя кавал Бареков как си извърта другите допреди 2 часа друго пееше....подлога мръсна
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 25 сеп 2011 20:59

dagger1912 написа:Както миналата нощ, така и днес ми направи много силно впечатление взаимоотношението на феновете по оста Ботев- Локо - ЦСКА- Левски - Берое - Миньор .. Снощи видях 3 фена един до друг. Единия с фланелка на Ботев, втория с фланелка на Локо и третия с татус на Левски. Днеска видях фенове на Ботев и Локо заедно, които между тях имаше фенове на ЦСКА, Миньор и Берое! Тези два изминали дни трябва да ни служат за пример! Може би това е искрица надежда, че можем да бъдем пак всички заедно! Обединението прави силата!!! Нека това обединение не бъде само срещу ЦИГАНИТЕ!!

Изгледайте този клип, има доста силни думи в него, аз лично претръпнах на моменти!!

В тази ситуация нямаме право да се делим на фенски пристрастия.Това ни засяга всички.И феновете на Ботев и на Локо,Левски и т.н. мн си прав.Трбва да се обединим срещу това огромно зло
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 сеп 2011 21:00

В ТОЗИ МОМЕНТ НЯМА ФЕНОВЕ!ИМА БУДНИ БЪЛГАРИ!
[center]1914[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 сеп 2011 21:01

Това за пребитите протестиращи снощи от народната милиция вярно ли е!? :shock: :evil: :evil: :evil:

Мухобойко си няма на идея какви автоголове си вкарва с всяка изминала секунда, просто не е истина!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 сеп 2011 21:01

urkoto написа:Това за пребитите протестиращи снощи от народната милиция вярно ли е!? :shock: :evil: :evil: :evil:

Мухобойко си няма на идея какви автоголове си вкарва с всяка изминала секунда, просто не е истина!

Още снощи наши момчета споменаха, че са бити с палки.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 сеп 2011 21:02

8-)

pisna_mi, само да ти кажа, приятелю, че "BTV Media Group" или както там се нарича продажната им групировка вече излезе с официално становище по случая "Бенатова".
Шефовете на телевизията напълно оправдават действията на своята подчинена и застават зад професионализма на своите служители.
Това го съобщи Ани Салич в новините от 19 ч. непосредствено след изявата на Миролюба и изрязания репортаж ...
Гледайте внимателно ! Наглостта им няма граници !!!
Цялата им медия е такава, а не само тази Миролюба !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 25 сеп 2011 21:04

MoNteSo написа:
george_speed75 написа:
MoNteSo написа:цитирам от друг форум :

хора в Пловдив е война!!! всеки който може да идва насам незабавно! Столюпиново гори, мангалите се въоражават с ножове, лопати, точилки, всеки каквото намери
в момента съм в Тракия, след 5 минути тръгваме към 30 човека на възраст между 17-25 години да подкрепим нашите на Света Петка

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОЙ НОВИНАРСКИ КАНАЛ
Единствено до момента plovdiv24.bg отразяват правдоподобно събитията, но и те спестиха боя от Катуница снощи, а именно - над 100 жандармеристи хвърлиха щитовете си по протестиращите и извадиха палки, имаше над 200 ранени българи

Тва от кой форум е?

В няколко форума го има. Незная дали информацията е вярна, но след вчера и пълното медийно затъмнение съм склонен да го направя. Разпространявайте го! Трябва да се раздуе за медийния чадър който си осигурява скапаното правителство!!!!!

Това, което е писано горе е напълно вярно! Както полицаите необезпокоявани си стояха, решиха да се нахвърлят върху протестиращите, явно някой им е дал такава заповед!! Дори мога да кажа час .. Часът беше малко след 22, когато последният влак от Катуница замина към Пловдив. Тогава който се качил се качил, другите бяха обречени. Започнаха да бият наред, имаше едно момче, което беше паднало в една дупка в една от къщите на "цар киро" и едвам си стъпваше на крака, удариха го няколко пъти по краката, той падна и беше жестоко пребит. По-нататък стана като на война!
Трябва да вметна все пак и днескашните задържани .. Полицията задържа няколко момчета, които бяха непълнолетни 100%, да не кажа малолетни.
Бяха отведени само и единствено защото бяха с маски, те не бяха направили нищо нередно, просто пееха с останалите над 2 000 човека.
След задържането им беше хвърлен здрав бой и не знам какво е станало след това.
За това ли си плащаме? Да бъдем пребивани? Къде са ни правата!?!?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 сеп 2011 21:06

dagger1912 написа:Както миналата нощ, така и днес ми направи много силно впечатление взаимоотношението на феновете по оста Ботев- Локо - ЦСКА- Левски - Берое - Миньор .. Снощи видях 3 фена един до друг. Единия с фланелка на Ботев, втория с фланелка на Локо и третия с татус на Левски. Днеска видях фенове на Ботев и Локо заедно, които между тях имаше фенове на ЦСКА, Миньор и Берое! Тези два изминали дни трябва да ни служат за пример! Може би това е искрица надежда, че можем да бъдем пак всички заедно! Обединението прави силата!!! Нека това обединение не бъде само срещу ЦИГАНИТЕ!!

Няма фенове,има БЪЛГАРИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”