Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Вили Вуцов се разбра с Ботев (Пд)

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 окт 2011 09:20

На печелившите - честито!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 25 окт 2011 09:27

metodito написа:Като фен на "Левски" се радвам за Вили. Той е работлив специалист и според мен ще ви качи в А група, ако му се даде реален шанс да работи. Показал е какво може с тимовете на Черно Море и Каварна.
На Герена ... нещата са различни и не дава реален поглед върху уменията му.

Какво може и какво не, времето ще покаже.
Мисля, че щом ръководството му дава шанс и аз ще му го дам...
Това не ми пречи да съм против назначаването му, на поста ст.треньор... и да работи в нашият клуб.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2011 09:35

Дори и да не е истина, си мисля, че за нашите '' примадони" им трябва такъв треньор, който няма да си остави "магарето в калта'' и да им търпи своеволията. Сигурен съм още ,че и контакта с феновете ще бъде много по-естествен и колоритен отколкото при Хубчев. С една дума Ботев ще бъде ежедневно в устата на медиите, нещо от което се нуждаем след постните ни продукции напоследък. Останал съм и с впечатлението,че той има дух на победител и не търпи да се гаврят с отбора който води, независимо кой е той. Ще видим дали ще е той, но изтеклата информация по медиите води към него!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 окт 2011 09:38

Yellow major написа:Дори и да не е истина, си мисля, че за нашите '' примадони" им трябва такъв треньор, който няма да си остави "магарето в калта'' и да им търпи своеволията. Сигурен съм още ,че и контакта с феновете ще бъде много по-естествен и колоритен отколкото при Хубчев. С една дума Ботев ще бъде ежедневно в устата на медиите, нещо от което се нуждаем след постните ни продукции напоследък. Останал съм и с впечатлението,че той има дух на победител и не търпи да се гаврят с отбора който води, независимо кой е той. Ще видим дали ще е той, но изтеклата информация по медиите води към него!

Напълно споделям мнението ти. За себе си съм убеден, че Вуцов е кадърен треньор, независимо от поведението си понякога и нагласите срещу него.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 25 окт 2011 09:40

Много практичен ход на ръководството.С един удар назначават пресаташе,треньор,а и публиката няма да скучае ако мача е постем.Чудя се защо Шкумбата е отказал поста,за мен е по-подходящ.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 25 окт 2011 09:52

ZinedineZidane написа:
Yellow major написа:Дори и да не е истина, си мисля, че за нашите '' примадони" им трябва такъв треньор, който няма да си остави "магарето в калта'' и да им търпи своеволията. Сигурен съм още ,че и контакта с феновете ще бъде много по-естествен и колоритен отколкото при Хубчев. С една дума Ботев ще бъде ежедневно в устата на медиите, нещо от което се нуждаем след постните ни продукции напоследък. Останал съм и с впечатлението,че той има дух на победител и не търпи да се гаврят с отбора който води, независимо кой е той. Ще видим дали ще е той, но изтеклата информация по медиите води към него!

Напълно споделям мнението ти. За себе си съм убеден, че Вуцов е кадърен треньор, независимо от поведението си понякога и нагласите срещу него.

На разпасана команда каквато сме точно такъв човек и трябва!
В една ненормална обастановка само един "ненормалник" може да се справя.А в Ботев нещата в момента са разграден двор.
Треньора беше възпитател,Президента(както принципно не е правилно да се нарича Марин) е повече момче за всичко... останалите с неясни функций.Феновете гонят футболисти и правят селекцията!!! Лудо :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 25 окт 2011 09:58

Тоя е пълен малоумник и ку-ку, какво има пречи Коцето, който е въможно най-добрия вариант. Защо не го оставят, ще го назначат като мениджър на отбора, така колко треньори водят отборите в А група без да имат лиценз.
Но все пак Овчата глава е по-добре от Хубчев, поне няма да играем с 15 защитника (надявам се де) пък и ще е весело по трибуните.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 25 окт 2011 10:13

Когато Вили дойде в Славия първият полусезон играехме много добре, ама вторият много слабо без никаква идея - всякаш играчите не се познаваха за първи път се виждаха. Дали той беше виновният за слабата игра или един дебел не се знае и така напусна..
Поне ще има кой да плаши страничните съдии. :lol:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 25 окт 2011 10:18

drogooo написа:Феновете гонят футболисти и правят селекцията!!! Лудо :)

То това си е много хубаво даже. Иначе според мен за Б група е много добър избор :)
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 окт 2011 10:19

аз се чудя защо не опитаха да привлекат Радуканов след като го освободиха в подходящ за нас момент.иначе Вили ще ни вкара в А ГРУПА,но не знам след това дали има капацитет за повече.
нека подкрепяме отбора,а времето ще покаже.всеки има право на шанс да покаже какво може.

Върни се в “Архив”