Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Аз_съм_Спас написа:слаб Литекс?!![]()
[/quote]Red Warrior написа:
Не мисля, че сме играли с по-слаби отбори от вас. Срещнахме едни СИЛНИ Черноморец, Локо Пд и Берое. А вие СЛАБИ Литекс, Миньор и едвам издрапана победа с Черно море. Не знам с какво сте по-напред от нас. Оставяме точките настрана. А ЦСКА си продаде половината отбор, другата половина не може да играе. Едвам събираме група от 18 души за мачовете. Играем с юноши и бутафорната селекцийка на титаните...
Pichichi написа:Аз ви го написах и в темата за треньора но наистина ли си мислите че треньора на Лудогорец - Ив.Петев
може нещо повече в треньорството от Гонзо ???
Red Warrior написа:Точно защото има Бог ЦСКА прави 3-те Л-та (Левски, Литекс и Лудогорец) смешни с юношите, наказаните, некартотекираните, със съдийските тесли, без БФС, без руски спонсори и т.н. Иначе, ако ЦСКА стане шампион, това ще е най-слабият отбор на ЦСКА ставал шампион. Но както ти казваш...има Бог
tzvetan_tee написа:Аз съм довоелн от играта вчера. Момчетата играха с пламък в очите и искаха победата (нещо, което не се случи с Миньор). Ако Йовов беше вкарал в 60 мин, щяхме да ги смачкаме. Всички трябва да подкрепим Левски в мача с Лудогорец, нищо не е загубено!!! Всеки може да си погледне как стояха нещата след 21 кръг 2009 година (последният шампионски сезон) и по-точно след загубата от Локо Сф. с 3-0 на Герена ! Тогава пак всичко беше загубено., пак изоставахме, пак не харесвахме трениьора, НО СЕ ПРЕБОРИХМЕ, ЗАЩОТО СМЕ ЛЕВСКИ !!! За това всички трябва да подкрепим отбора на сърцата си в понделеник, това е най-важният мач до момента !!! САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта