FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.
По тази логика, ако Валерий Герасимов каже нещо да не му се вярва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.
GA_ veliki написа:FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:http://tehrus.livejournal.com/689.html
ivan56 написа:http://tehrus.livejournal.com/689.html
FLANKER написа:GA_ veliki написа:FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.
Умен човек си,не се връзвай на тия шушлеци.Нали ако имаше такива неща световните медии щяха 24часа да показват кадри.А от април 2014г., досега само"доказателства"...
GA_ veliki написа:FLANKER написа:GA_ veliki написа:FLANKER написа:Муженко казал... а можел и да даде доказателства... а всъщност, ни едно, просто изброил някакви части. Ми и аз мога да изброя. Доказателство не е твърдението на някого.
Умен човек си,не се връзвай на тия шушлеци.Нали ако имаше такива неща световните медии щяха 24часа да показват кадри.А от април 2014г., досега само"доказателства"...
Не съм умен де, само съм красив
diplomat написа:GA_ veliki написа:- Почему Путлер и все остальные руссо-нацисты так ненавидят Украину? Утверждают, что такой страны вообще нет и хотят ее уничтожить...
- А что собой представляет Московия без Киевской Руси? Просто наследие Золотой Орды - можно сказать: Нефтяная Орда...
- Христос воскрес, товарищи православные! - обратился главарь т.н. "днр" к "ополченцам".
- Аллах акбар! - ответили ему чеченские шахтеры и абхазские трактористы.
В России все просто: убил несколько человек - убийца, убил сотни - террорист, убил миллионы - Великий Лидер!
цензор.нет
![]()
Добри са.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта