bnborisov написа:White Snake написа:bnborisov написа:ся и ако ми кажеш кво общо има Цв. Василев с ДПСА ти за срам не ми разправяй щото парите ви идват от Пещерска гроздова и помисли те от кой икономически кръг са????
Бизнеса на Цв.Василев тръгва по времето на СДС, бележи ръст при царя и тройната коалиция, а по времето на Боко закупи Булгартабак и Виваком. От коя партия е а? А с вашите спонсори от русия са в чудесни бизнес отношения. така че тея си ги разправяйте с циганетата...като си бъркате по дупките
http://www.eurochicago.com/wp-content/u ... %D0%BF.jpg
Неградски,по-тихичко !Яд ли те е,че собственика ви не можа да стане шеф на ДАНС ?Какво имал общо Караибрахим с ДПС ли ? Този въпрос може да си го зададе само някой,с коефициент на интелигентност 75.
Ето какво ще стане.До една седмица цялата депесарско-комунистическа сган,заедно с ибрика Сидеров,ще бъдат изринати.Следва нова конституция,ново Велико народно събрание,ново правителство.След това изтегляне на държавните пари от КТБ,ликвидиране на медийния монопол на Цветан,Делян, Доган,на енергийния монопол също.Догодина по това време,ще развъждаш щрауси в турбобазата в КУматЯвУ.Аре завивай нанякъде.
смешник
Аз ли съм смешника ? Тази декларация помниш ли я ? Нямали нищо общо с ДПС

Гонг публикува декларацията на феновете без корекции и съкращения.
До Г-жа Ирена Кръстева
Г-жа Кръстева,
Настояваме в оставащите дни до края на 2008 година да изразите категорично намеренията си относно закупуване на акциите на ПФК Ботев Пловдив 1912. Ако имате и най- малкото колебание за тази футболна авантюра, молим Ви, откажете се! Десет години акциите на клуба са собственост на човек, за когото марката Ботев Пловдив не означава нищо, а футболът е една досада. Нямаме нужда от продължение на тази агония, но с ново лице.
Ако все пак считате, че успоредно на вашите бизнес интереси ще бъдете и добър стопанин на нашия любим отбор сте добре дошла. Стадион Христо Ботев е великолепно място за всеки, който иска да прави ФУТБОЛ, а уникалната публика на Ботев гарант за добър имидж.
Весела жълто-черна Коледа!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=64858
"Добър стопанин на на нашия велик отбор" хахаха.Това все едно е писано от крепостни селяни