Не обичам да злорадвствам ,но ще си позволя да напиша някои мои размисли по темата
1. Виждам,че много от вас се радват ,че на този етап ви се разминава отнемането на този етап. Според мен аз не виждам никакъв повод за радост. Отнемането на точки не е отменено,а е само отложено докато тече процедурата по несъстоятелност. Според мен за вас беше по-добре да ви отнемат точки докато сте във В група защото във В група съвсем спокойно може да завършите с повече от 15 точки пред втория,което обезмисля наказанието . Докато в Б група или особено в А група едно такова наказание може "да ви върне в първи клас"
2. На мен общо ми е ясно идеята с новото дружество(според мен шанса да мине номера е малък,но приемам че мине

) .Интересен ми е въпроса какво се случва с новото дружество при фалит на старото при положение,че е 90% собственост на старото,ако наистина е така. Колко години акционерите в старото дружество нямат право да бъдат акционери в дружество със същия предмет на дейност? Имат ли право да се прехвърлят активи от едното дружество към другото?
3. Известен ли е на някой в този форум случай в които лицензирано от ФИФА лице не си е получило дължимите пари от професионален футболен клуб? Ако на някой му е известен такъв случай ,нека го посочи.
4.Не виждам как синдика ще помогне за оздравяването на ЦСКА. До момента не съм чул и дума за плащане,а без плащане няма да стане.
5. Много често във форума виждам написано ГГ ще плати на държавата ,а на Бенжалюновците я плати колкото да не е без нищо, я нищо. но тук има една особеност ГГ (или който ще оздравява ЦСКА приемам че синдика ще играе за него) първо ще трябва да се споразумява с държавата,а това значи че ГГ ще трябва да плати не малко пари на държавата, а едва тогава да се споразумява с Бенжалюновците и докато не се разбере с всеки един от тях вие официални международни мачове няма да играете.Това е най-оптимистичния вариант. Според мен не виждам как синдика ще се споразумее с Бенжалюновците.
6. Чувал съм от някои мои приятели цесекари близки до клуба, че идеята е новото дружество ще поеме само футболните активи на старото дружество,но не и пасивите и задълженията на старото. Аз лично не виждам това как може да стане.