Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 02 юли 2014 12:17

Гъргоров е подписал. Чакат се Николич и Менди.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 12:23

CSKA Sofia 1948 написа:Гъргоров е подписал. Чакат се Николич и Менди.

Къв Менди бе пич :roll:

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юли 2014 12:24

:lol: :lol: Лилавия, не се излагай.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 02 юли 2014 12:25

TristaNNN написа:
CSKA Sofia 1948 написа:Гъргоров е подписал. Чакат се Николич и Менди.

Къв Менди бе пич :roll:

Изображение

Изключително си прост.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 юли 2014 13:43

Същия като събратята си е тоз подуянец, че и злобен комплексар. :mrgreen:

Нападателят от Норвегия ще кара проби при червените
Нападателят Реймонд Менди от норвежкия втородивизионен Хьонефос се очаква да пристигне в ЦСКА. Сенегалецът е на 28 години и в последните два сезона за 57 мача е вкарал 7 гола.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 13:47

Червени Воини написа:Същия като събратята си е тоз подуянец че и злобен. :mrgreen:

Нападателят Реймонд Менди от норвежкия втородивизионен Хьонефос се очаква да пристигне в ЦСКА. Сенегалецът е на 28 години и в последните два сезона за 57 мача е вкарал 7 гола.

Злобен не съм, просто е тежко да се спори с кратуни. Ето, ти например очевидно си малко по-умен и спомагаш да се изчисти недоразумението. Не видях нищо за тоя Реймонд в Гонг-а или 7 Дни спорт, та Бог знае откъде е тази информация, но поне разбрахме какво е имал предвид червения ти събрат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юли 2014 13:55

Все едно само едно магаре се казва Марко. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 юли 2014 13:56

TristaNNN написа:
Червени Воини написа:Същия като събратята си е тоз подуянец че и злобен. :mrgreen:

Злобен не съм, просто е тежко да се спори с кратуни. Ето, ти например очевидно си малко по-умен и спомагаш да се изчисти недоразумението. Не видях нищо за тоя Реймонд в Гонг-а или 7 Дни спорт, та Бог знае откъде е тази информация, но поне разбрахме какво е имал предвид червения ти събрат.

Първо грам не ме интересува къв съм за някой съфоромец,красив или грозен,умен или тъп.
Да не си злобен? :shock: .....или си Кашчей със друг ник или си наистина злобар. Цял ден висиш във този форум и провокираш най-големия си враг, ти к'во очакваш, букет със вибратор!?! Ай малко по сериозно! :evil:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 юли 2014 15:16

"Тема спорт": Клубът и Гъргоров се разбраха

Ръководството на ЦСКА прие условията на Емил Гърго­ров и двете страни ще склю­чат нов договор. Контрактът вече е подписан от страна на клуба, като се очаква днес или най-късно утре да бъде парафи­ран и от футболиста. Прего­ворите завършиха окончател­но вчера, като шефовете на армейците са приели дискуси­онните клаузи. По време на разговорите Бадема е бил предс­тавляван от Георги Градев. Двете страни обаче дълго не можеха да се разберат за новия контракт на офанзивния халф. В крайна сметка Гъргоров ще подпише за 2 години, като се запазват личните му условия. Постигнато е и споразумение за разсрочването на дължими­те му суми. Бадема тренира с армейците в Холандия, но все още не е взел участие в нито една контрола, тъй като няма­ше договор.

http://topsport.ibox.bg/news/id_132580989
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юли 2014 15:47

Червени Воини написа:
Първо грам не ме интересува къв съм за някой съфоромец,красив или грозен,умен или тъп.
Да не си злобен? :shock: .....или си Кашчей със друг ник или си наистина злобар. Цял ден висиш във този форум и провокираш най-големия си враг, ти к'во очакваш, букет със вибратор!?! Ай малко по сериозно! :evil:

Ами и мен не ме интересува какво те интересува, просто коментирам нещата в създалата се ситуация. Не, не съм Кашчей ( май яко ви е стресирал :lol: ), най-малкото това може да се потвърди от изказа и словоредите ни, както и разбира се от много други неща. И пак да кажем, че всеки си стои където иска, стига да спазва правилата, но понеже истината не изнася на колегите ти, почват с епитетите и обидите, в резултат на което няма как и аз да пристъпя с букет и вибратор за вас. Наблюдава се една непрестанна цикличност и вербална престрелка, така да се каже :)
[offtopic]

Върни се в “Архив”