Есиенчо написа:PFC Litex написа:Честита победа, мача не съм гледал и нямам мнение за същия.
То и без това никой не го интересува мнението ти!
радвам се
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Есиенчо написа:PFC Litex написа:Честита победа, мача не съм гледал и нямам мнение за същия.
cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на ТоневОтносно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете"
cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на ТоневОтносно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете"
bilyaletdinov написа:
Г-н 20% , хващай една мотика и търмък и ходи на Армията да заравняваш терена, че много гробове се изкопаха от събота вечер насам, не всички "преживяват" като теб това, че Левски на 99% шампион
bilyaletdinov написа:cska - maina написа:Аз заблудата ви не мога да е отстраня, това си ви е генче. Просто си казвам мнението, но понеже не ми вярвате(повечето), вярвайте на ТоневОтносно това, че ми е "гадно", дълбоко грешите, аз съм се радвал на такива победи, титли, евро успехи, че още сто Гундита да имате и сто титли поредни да натрупате, пак няма да ме "стигнете"
Г-н 20% , хващай една мотика и търмък и ходи на Армията да заравняваш терена, че много гробове се изкопаха от събота вечер насам, не всички "преживяват" като теб това, че Левски на 99% шампион
cska - maina написа:
Гледам, че сте постнали линкове за мача, добре ще е да видите отиграванията на Кишада и Марселиньо, когато излизаха сами срещу Пламенчо и как отиграват подобни положения в други мачове!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта