Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Аз вече започвам да правя сметки за вторите отбори

Абе доста се пишеше в темата че "Спокойно Барса бие довечера" ама ей го на не стана.
Аз не вярвам Мюнхен да загубят от тая Барселона ако ще и Чупо Мотинг да играе а не Лева. Сега ако вече Бенфика не спечели срещу Динамо е друго, но и там не вярвам Жорже Жезуш да се издъни.
Аз не вярвам Мюнхен да загубят от тая Барселона ако ще и Чупо Мотинг да играе а не Лева. Сега ако вече Бенфика не спечели срещу Динамо е друго, но и там не вярвам Жорже Жезуш да се издъни.
Тук ще бъде много интересно, всеки има шанс да продължи:
Залцбург (7) - Севиля (6)
Волфсбург (5) - Лил (8)
Волфсбург (5) - Лил (8)
smoothc написа:Аз вече започвам да правя сметки за вторите отбори![]()
Дортмунд, Бенфика, Интер, ПСЖ, Юве, Порто или Атлетико
Последна промяна от NOMER14 на 24 ное 2021 00:31, променено общо 1 път.
1914.1902 написа:Тук ще бъде много интересно, всеки има шанс да продължи:
Волфсбург (5) - Лил (8)
Нормално. В най-слабата група без европейски шампион.
ViscaBarca написа:Бием Бенфика без проблем днес. Очаквам разгромен резултат от типа на 4-1...5-2. вероятно ще допуснем, но ще вкарваме много - Депай ще е играч на мача и предводител на отбора в тазгодишния ни поход в турнира
ViscaBarca написа:Sardukar написа:ViscaBarca написа:Ето...Шави дойде и промяната в Барселона е на лице! Коренно различен отбор сме. Единствено ме е яд, че не дойде по-рано, защото вече ще е много трудно да наваксаме изоставането в Ла Лига (не е невъзможно). Целта този сезон трябва да е Шампионската лига!
Хаха как не се сдържа да мине мача днес.
Ако Барса играе както срещу Еспаньол имат шанс максимум за Х днес. Според мен, трябваше да изчакаш евентуална победа днес, защото довечера ще ти се смеят злобно, че са ви пребили жестоко.
Довечера не просто, че ще бием Бенфика, а ще ги смажем. Такава загуба Бенфика няма да има в цялата си история! Раненият тигър е най-опасен...запомни го! Класирането ни на 1/8 финалите дори не е тема на обсъждане за мен.
Какво става с победата с исторически резултат?
Дортмунд, Бенфика, Интер, ПСЖ, Юве, Порто или Атлетико
Ти сложи тигана, чакай още е рано да се каже!
Група А
Надявам се ПСЖ да завърши 1-ви, за да ги избегнем на 1/8 финалите.
Група B
Предпочитам Порто пред Атлетико(ако Милан не направят някакво чудо освен)
Група C
Предпочитам Спортинг пред Дортмунд
Група D
След утрешните резултати ще видим накъде отиват нещата...
Група E
Предпочитам Бенфика пред Барселона
Група G
Всички без Севиля
Група H
Дано стане някаква въртележка и Ювентус да си върнат 1-то място.
Не е невъзможно между другото, в Русия не се играе лесно.
p.s.
Между другото, колкото и странно да е, то единствено от английските отбори към момента Ман Сити не са сигурни за 1/8 финалите.
smoothc написа:Но пък ако спечелят срещу Байерн, макар и Баварците вече да се са класирали, то едва ли ще дадат така лесно победата.
Пък Бенфика да се издъни у дома срещу вече отпадналите Динамо Киев... трудно, но все пак е възможно някакво 0-0 или 1-1.
Въпросът е кое е по-вероятно - Барса да спечели в Мюнхен или Динамо да вземе нещо в Лисабон??
В момента в Байерн стават сложни и неприятни неща. Може би в един момент ще тръгнат на оправяне, но не се знае кога точно. Очаквам дотогава още грешни стъпки, най-вероятно няма да са в поредни мачове. Следват хронологично Арминия, Дортмунд и Барселона. Хубаво е че зимната пауза наближава, а дотогава нищо фатално не може да се случи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Ман Юнайтед към момента е т.нар. 6-ти фаворит за спечелване на Шампионската лига.
Както се казва - невероятно, но факт(поне към днешна дата)!
Дали само и единствено ролята на Роналдо накланя везните или букитата имат нещо друго предвид?
Ман Сити, Байерн, Ливърпул, ПСЖ и Челси са грубо казано в една коефициентска равнина и веднага след тях сме ние.
Разбира се, това може само да ме радва, колкото и изборът на определен коефициент да оказва пряко последващо влияние/гаранция за нещо.
Както се казва - невероятно, но факт(поне към днешна дата)!
Дали само и единствено ролята на Роналдо накланя везните или букитата имат нещо друго предвид?
Ман Сити, Байерн, Ливърпул, ПСЖ и Челси са грубо казано в една коефициентска равнина и веднага след тях сме ние.
Разбира се, това може само да ме радва, колкото и изборът на определен коефициент да оказва пряко последващо влияние/гаранция за нещо.
Моите предпочитания за 1/8-финалите са италианци без Интер, португалци, Виляреал или отбор от групата на Лил.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!