Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот boabbb » 05 дек 2014 08:39

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:
0007 написа:Аз не знам как Арсенал се споменава в борбата за нещо - 1/8-финал в ШЛ и 4-тото място си е запазената марка и цел на венгерчовците в последните години и като ги постигнат купонясват като за световно,още малко и паради ще направят :lol: И тия приказки за паричките въобще не ги слушайте - Крьонке е с богатство от около 3 млрд,да не говорим,че Арсенал дават и повече пари за заплати от Челси(смятайте каква политика водят) . :lol:

Запазена марка е нещо, което става постоянно. Да, последните 4 сезона Арсенал отпада на осминафинал, но през тези 4 сезона има и едно 3 място. Преди това имаме и четвъртфинали, както и полуфинал. Не малко и 3-ти места. А да не говорим за периода преди Емирейтс. Ако завършим още 1-2 сезона на 4 място и отпаднем на осминафинал и аз ще призная, че ни е запазена марка. ;) Евала на Венгер, че през този период 2006-2014, в който нямахме много пари и не хвърляхме луди пари за трансфери като изключим Йозил през 2013, а Санчес го взехме това лято, когато изплатихме стадиона. Евала на тая човек, че през този период ни държи на високо ниво, въпреки че се конкурирахме с отбори, които хвърляха 3-4 пъти повече пари от нас. За това Венгер заслужава уважение. А за периода му 1996-2006, когато разполагахме с парите на Юнайтед спечелихме не малко трофеи и стигнахме исторически за нас финал в ШЛ и исторически период без загуба за ВЛ - 49 поредни мача без загуба.

Остави го, бе ;) Той е фен на един средняк, дето е някакъв фактор от 10-тина години ... Чичо Роман замине ли си ( рано или късно ще стане ) - приключват :roll: Това е положението ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 05 дек 2014 10:35

boabbb написа:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:
0007 написа:Аз не знам как Арсенал се споменава в борбата за нещо - 1/8-финал в ШЛ и 4-тото място си е запазената марка и цел на венгерчовците в последните години и като ги постигнат купонясват като за световно,още малко и паради ще направят :lol: И тия приказки за паричките въобще не ги слушайте - Крьонке е с богатство от около 3 млрд,да не говорим,че Арсенал дават и повече пари за заплати от Челси(смятайте каква политика водят) . :lol:

Запазена марка е нещо, което става постоянно. Да, последните 4 сезона Арсенал отпада на осминафинал, но през тези 4 сезона има и едно 3 място. Преди това имаме и четвъртфинали, както и полуфинал. Не малко и 3-ти места. А да не говорим за периода преди Емирейтс. Ако завършим още 1-2 сезона на 4 място и отпаднем на осминафинал и аз ще призная, че ни е запазена марка. ;) Евала на Венгер, че през този период 2006-2014, в който нямахме много пари и не хвърляхме луди пари за трансфери като изключим Йозил през 2013, а Санчес го взехме това лято, когато изплатихме стадиона. Евала на тая човек, че през този период ни държи на високо ниво, въпреки че се конкурирахме с отбори, които хвърляха 3-4 пъти повече пари от нас. За това Венгер заслужава уважение. А за периода му 1996-2006, когато разполагахме с парите на Юнайтед спечелихме не малко трофеи и стигнахме исторически за нас финал в ШЛ и исторически период без загуба за ВЛ - 49 поредни мача без загуба.

Остави го, бе ;) Той е фен на един средняк, дето е някакъв фактор от 10-тина години ... Чичо Роман замине ли си ( рано или късно ще стане ) - приключват :roll: Това е положението ;)

Понякога ме удря емоцията и почвам да пиша и може да не спра ако не се усетя. :D Иначе от сега до края на договора на Венгер той е задължен да печели трофеи и да подобри класирането на отбор, защото не изплащаме стадион. Даже годините от 2007 до 2013 не ги считам за успешни, но исках да кажа, че с парите, които разполагахме е много, защото в някои от сезоните имахме дори по-малко средства от Тотнъм, но пак сме си в четворката. Ето за пример давам периода 96-2004, когато разполагахме с парите на Юнайтед и в този период спечелихме 3 титли и 3 купи на Англия. Просто искам да обясня, че Венгер не е слаб мениджър и не е специалист по провалите, а е постигнал много и ние феновете на Арсенал трябва да го уважаваме, а не да го плюем. Иначе и аз съм на мнение, че ако не това лято най-късно лятото на 2016 е време да си замине, защото не виждам какво повече може да даде на отбора. Дано не съм прав и ме опровергае.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 дек 2014 10:38

Той така или иначе трябва да се пенсионира скоро, на 65 е вече, мисля :roll: Въпросът е, че трябва наистина качествен заместник, а не да правиме изпълнения ала "Дейвид Мойс" :lol: :lol: Аз лично смятам Пеп Гуардиола за подходящ заместник на Венгер :? Не го харесвам особено, но е факт, че стилът му е печеливш

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 дек 2014 12:19

Защо никой не коментира играта на хора като Бергкамп, Анри, Виера, Пирес, Фебрегас, Уолкът, Рамзи и т.н. а сте се вперили в някакви тенекии

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 дек 2014 13:00

drvasko98 написа:Защо никой не коментира играта на хора като Бергкамп, Анри, Виера, Пирес, Фебрегас, Уолкът, Рамзи и т.н. а сте се вперили в някакви тенекии

Така е, бе :lol: Важното е да играеме свестно, пък за тенекетата ... Миналата година като спечелихме купата, аз не съм я вдигал, нито съм вземал премия :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 дек 2014 13:12

boabbb написа:Той е фен на един средняк, дето е някакъв фактор от 10-тина години ... Чичо Роман замине ли си ( рано или късно ще стане ) - приключват :roll: Това е положението ;)

:lol: :lol:

Нали е ясно, че Абрама ако реши да се оттегли, няма да го направи ей-така, а ще обяви Клуба за продан ?
А сега си отговори, каква ще е цената... И този, дето ще извади кинтите, дали ще е някакъв бедняк.

Свърши тая със "Средният Челси"... Макар че и тогава бъркахме надълбоко в здравето на "Големите". :mrgreen:
И не ни пречеше да сме фенове. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 05 дек 2014 13:46

boabbb написа:Той така или иначе трябва да се пенсионира скоро, на 65 е вече, мисля :roll: Въпросът е, че трябва наистина качествен заместник, а не да правиме изпълнения ала "Дейвид Мойс" :lol: :lol: Аз лично смятам Пеп Гуардиола за подходящ заместник на Венгер :? Не го харесвам особено, но е факт, че стилът му е печеливш

Заместника на Венгер трябва внимателно да се избере, а не сега да махаме Венгер и да търсим по време на сезона на сляпо. А Гуардиола не го искам по простата причина, че не ми харесва как учи отборите си да симулират. Предпочитам мъжка игра и раздаване до последно отколкото играчите ни да са някакви педеруги. Също така заместника не трябва да има коренно различен стил на игра, а да бъде подобен на Венгеровския и то най-вече този през най-добрия ни период. Между другото не изключвам като вариант сега Анри да се върне като футболист за половин сезон, а през следващия да бъде в щаба и като дойде времето Венгер да се пенсионира Анри да ни поеме или някоя друга легенда на отбора, който е запознат със стила на Венгер. Рисковано ще е да взимаме някой без опит като треньор, но щом става дума за хора като Анри не е проблем. Колкото до Челси не си мислете, че ако Абрамата реши да ги продаде няма да се намери някой, който да купи клуба. Винаги ще се намери някой да купи отбор като Челси.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 дек 2014 16:40

Голям мач на Сейнт Джеймс Парк :)

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 06 дек 2014 16:50

Нека празненствата започнат сега ! 8-)
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 дек 2014 17:07

Това с опита да се завърши без загуба е пълна шитня :) Юнайтед през 2010/2011 го караше 28/29 мача без поражение и после натрупа 2-3 бързи, но си стана шампион.

Върни се в “Архив”