Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rebel
Контакти:

Re: ботевисти ще се извините ли на мъри ???

Мнениеот rebel » 19 мар 2014 23:43

STENLI написа:Забравихме ли резила с Любимец,Г.делчев,Локо Сф,Берое.А къде са Бобан и Галчев.Защо трябваше да се продава Тошко.Кауна и Кривия са виновни за всицки тия простотии

Да паднеш от Берое не е резил. :lol:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 19 мар 2014 23:57

rebel написа:
STENLI написа:Забравихме ли резила с Любимец,Г.делчев,Локо Сф,Берое.А къде са Бобан и Галчев.Защо трябваше да се продава Тошко.Кауна и Кривия са виновни за всицки тия простотии

Да паднеш от Берое не е резил. :lol:

Сигурно....ако е еднократно,ама като стане серия и почва да става тегаво...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 20 мар 2014 09:40

saract написа:Двамата централни надапатели в Ботев повече си пречат отколкото помагат.Защо им трябваше да вадят големите пари да ги купуват и двамата при положение че имат и Иван Цветков и Вандер.А иначе ми се виждат канарите в средата на терена беззъби и безидейни.Там трябваше да купят някой.Защото Мариян Огнянов не е нищо особено а Иршак средна хубост.

Малко статистика : Хамза и Доре 6 мача 8 гола 3 асистенции

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 20 мар 2014 09:45

kanari написа:
saract написа:Двамата централни надапатели в Ботев повече си пречат отколкото помагат.Защо им трябваше да вадят големите пари да ги купуват и двамата при положение че имат и Иван Цветков и Вандер.А иначе ми се виждат канарите в средата на терена беззъби и безидейни.Там трябваше да купят някой.Защото Мариян Огнянов не е нищо особено а Иршак средна хубост.

Малко статистика : Хамза и Доре 6 мача 8 гола 3 асистенции

Триото Генков-Макриев-boji86 как са със статистиката?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 20 мар 2014 10:00

Popokatepetal написа:
T&T написа:На Мъри трябва да се извинят само тези, които смятаха че "полягва" на Левски и не защитава интересите на Ботев. Тези, които смятат Мъри за слаб треньор не му дължат извинение, тъй като все още не се е доказал в Ботев.

Да, ама проблемът е, че същите тези хора сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.И вместо да се засрамят или извинят, са налазили нашия форум и се подиграват. Супер долно племе..

Аз бях един от хората, които бяха сигурни, че Мъри легна първия мач. Играта говореше за това. Беше откровено неадекватна, а след 15-тата минута просто липсваше. Очевидно обаче, проблемът е бил с "правилния" футбол, а не с извънфутболни договорки. Затова мога и си поднасям извиненията за заблудата и съмненията, които бяха масови сред хората, които присъствахме на мача. Което пак не променя факта, че играта ни е по-слаба, отколкото се предполага при наличието на футболистите, с които разполагаме.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 20 мар 2014 11:03

Raoul_Duke написа:
Popokatepetal написа:
T&T написа:На Мъри трябва да се извинят само тези, които смятаха че "полягва" на Левски и не защитава интересите на Ботев. Тези, които смятат Мъри за слаб треньор не му дължат извинение, тъй като все още не се е доказал в Ботев.

Да, ама проблемът е, че същите тези хора сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.И вместо да се засрамят или извинят, са налазили нашия форум и се подиграват. Супер долно племе..

Аз бях един от хората, които бяха сигурни, че Мъри легна първия мач. Играта говореше за това. Беше откровено неадекватна, а след 15-тата минута просто липсваше. Очевидно обаче, проблемът е бил с "правилния" футбол, а не с извънфутболни договорки. Затова мога и си поднасям извиненията за заблудата и съмненията, които бяха масови сред хората, които присъствахме на мача. Което пак не променя факта, че играта ни е по-слаба, отколкото се предполага при наличието на футболистите, с които разполагаме.

Истината е, че вчера нашите играха много-по зле, от колкото вие на Герена. Никой обаче не омаловажава победата ви като твърди, че сме ви легнали за да реанимираме Мъри например. На мен ми писна всеки път като победиме да се говори за лягане, съдии. Поведение, типично за чорбата. Мислех, че вие сте друга бира.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 20 мар 2014 11:45

Не! В момента отбора е тотално дезориентиран на терена и отговорност за това има само треньора! Да докаже, че може да върне стила на игра от началото на сезона и лично ще му се извиня! До тогава => работа под напрежение до дупка! За тези пари, в този отбор, няма как да работи на спокойствие. Ако сега се прекърши, какво да очакваме от него в бъдеще?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот volf » 20 мар 2014 12:11

Господин Стоилов, ще споделите ли каво наистина се случва с и в Ботев!?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 мар 2014 12:15

volf написа:Господин Стоилов, ще споделите ли каво наистина се случва с и в Ботев!?

Ще ти разкрия г-н Магаре.просто и тука ме разкриха кво представлявам.Но ще поостана до лятото,че след тва такава заплата няма да взимам докато съм жив ;)Хасково Марек там ще ме търсиш вече
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 20 мар 2014 12:38

костенурк написа:
volf написа:Господин Стоилов, ще споделите ли каво наистина се случва с и в Ботев!?

Ще ти разкрия г-н Магаре.просто и тука ме разкриха кво представлявам.Но ще поостана до лятото,че след тва такава заплата няма да взимам докато съм жив ;)Хасково Марек там ще ме търсиш вече

Прравилен отговор :lol:

Върни се в “Архив”