karabadabul написа:СРещу Ботев Враца колко имаше по обяд??? - 2000. .
само го каза - срещу Враца и то на какъв етап, а пак 2000
един мач извън Колежа без значение къде и кога намаля посещаемостта с 1/3 от раз...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
karabadabul написа:СРещу Ботев Враца колко имаше по обяд??? - 2000. .
drughi написа:Ако Лудогорец решат като Черноморец да не играят, имате шанс да ги биете, иначе не ми се мисли.
karabadabul написа:Мачът ще е в сряда от 14:00 часа и е пълна глупост да отлагат ремонта, защото е ясно, че в работен ден по обяд и в Брестник и на Христо Ботев едва ли ще се съберем повече от 4000. Нека не говорим глупости за пълен стадион на полуфинала, защото в сряда по обяд зная колко ще сме...........
kartago написа:kokorz написа:Вие тук вярно, че подценявате Лудогорец.Като погледнете класирането на двете групи на двата отбора не би трябвало да е така.Но нищо, вече свикнахме всички да ни се точат за победа и какви ли не резултати.Говорите за селекция в Ботев, добре, но забравяте и селекцията в другия отбор.Нищо.Ще се получи отворен мач, в който сме фаворити определено.Ще се получи отворен мач, точно за стила на Лудогорец и смятам, че ще бием с два гола разлика.Ботев се класира на два пъти с доза късмет, трети път стомната се чупи!Купата смятм, че ще ни е по - голям приуритет.Все пак сигурно излизане в Европа.И играем срещу отбор от Б-група, който не върви добре в първенството.
Е да, добър отбор сте, но всички споменават за изригването ви в София срещу ЦСКА и някак си много удобно подминават мача в Бургас, който въпреки, че завърши наравно малко ви приземи и вас защото не показахте абсолютно нищо!!!

TribuneEast1912 написа:Вие луди ли сте бе пичове, какви са тия глупости дето ги пишете? Когато и да е мача, където и да е мача едно е сигурно - по-малко от 5000 няма как да има. Какво ме интересува мен с кой играем, Ботев Пловдив е на ЧЕТВЪРТФИНАЛ с реални шансове за продължаване напред, каква по-голяма мотивация трябва да има човек, за да се освободи от всякакви задължения? Аман от негативизиъм.
А за лудогорци не ги знам какво ще правят, но още едно нещо е сигурно - за пръв път ще се сблъскат с адът наречен Трибуна ИзтокНаздраве.
karabadabul написа:v.s. написа:От по-близкото време-И в Ловеч полуфиналът беше в Сряда,но това не ни попречи да принудим домакините да отворят допълнителен сектор ,за да ни поберат.
То ядрото от 1000-2000 навсякъде ще отидем, но няма да сме много по обяд в работен ден и то на четвъртфинал. И аз искам да сме поне 10000, но реалността е друга.
А в Ловеч мача бе късно и си спомням, че доста от колите тръгнахме точно в 17:00 след работа. СРещу Ботев Враца колко имаше по обяд??? - 2000. Сега колкото и да ни се иска повече от 4000 едва ли в рабоен ден по обед заради - Лудогорец) Айде сериозно. Колкото и да си надъхан комшията ти Иван дето идва пет пъти в годината на мач и прави калабалъка няма да си пусне отпуск заради Лудогорец. Ако отложат ремонта заради публиката дето щяла да дойде в сряда на обяд е глупост. Повече бихме се събрали даже в Стара загора на осветление вечерта. Те Лудогорец доста ядове браха на този стадион даже.
obi4am_pirin написа:Успех на Ботев!Успех канари!Традицията историята трябва да победи тази еднодневка!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост