Това за комунизма у нас и бай Тошо, няма какво да го коментираме. Хал-хабер си нямаш от света. Интересно ми е друго, какво визираше с расизма и че Байдън бил типичен комунист ? В смисъл комунистите са били расисти, ли ? Все бях чувал нелепици, ама това е уникално. Айде, за нацистите и фашистите бях чувал, че са расисти, ама комунистите да били такива, това е направо уникално прозрение.
NBA Regular Season 20-21
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Тръмп
Боже Господи, ти ли ще ми обясняваш глупости за американската история. Наясно ли си, че точно Джон Кенеди е започнал да ровичка около Федералният резерв ?! А именно, че няколко месеци преди убийството, Кенеди решава да отнеме монопола на Федералния резерв в печатането на американските долари и да го възложи на държавна фирма. И започва отпечатването на истински американски долари, на които най-отгоре вече пише не "Федерален резерв на САЩ" (който е бил частна фирма, откъдето и да го погледнеш), а "Правителство на Съединените американски щати". Освен това иска да сложи и край на монопола около търговията с петрол в онези години, което да бъде в интерес на държавата. Иначе основната причина, поради която го ликвидират е опитът да подаде ръка на СССР за краят на "Студената война". Няма войни, няма и пари... Голяма част от военно-промишлените предприятия са собственост на ФБР и ЦРУ. Така, че не ми обяснявай малоумщини, колко голяма заплаха бил Тръмп. Абсолютен идиот е, и фактът, че американците тоя човек са го избрали за президент в един даден момент, показва, колко деградирала е тая държава. Ууууууу... голяма заплаха е тоя Тръмп. Много е опасен ! Много... На ФБР, ЦРУ, МОСАТ, ДАНС и КГБ направо им се разтрепереха мартинките от снимката му.
Това за комунизма у нас и бай Тошо, няма какво да го коментираме. Хал-хабер си нямаш от света. Интересно ми е друго, какво визираше с расизма и че Байдън бил типичен комунист ? В смисъл комунистите са били расисти, ли ? Все бях чувал нелепици, ама това е уникално. Айде, за нацистите и фашистите бях чувал, че са расисти, ама комунистите да били такива, това е направо уникално прозрение.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Тръмп 2020
Кенеди е искал да го закрие федералния резерв. Тези хартийки са били на бюрото му преди да му пръснат мозъка. Това е била най-сериозната причина за смъртта му, не желанието му да спре войната с жълтите. Атакувал им е парите. За комунистите, както казах - комунизъм=нацизъм.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
Титан на логическата мисъл
pill написа:Кенеди е искал да го закрие федералния резерв. Тези хартийки са били на бюрото му преди да му пръснат мозъка. Това е била най-сериозната причина за смъртта му, не желанието му да спре войната с жълтите.
Колкото си наясно с баскетбола, толкова си наясно и с историята... Както и да е.
pill написа:За комунистите, както казах - комунизъм=нацизъм.
Да, де... ама защо, това те питам. Какво те навежда на тази мисъл. Обоснови се...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA Regular Season 20-21
Кенеди е убит по заповед на извънземните, защото е щял да съобщи за тяхното съществуване, а шофьорът му Гриър е заменен от извънземно и застрелва Кенеди. Казах.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Промития мозък
Не съм твърдял, че съм специалист по история, но тези неща за Кенеди се знаят. Книжата за закриването на Фед са били на бюрото му в Далас и моментално са предприели ход. Whatever... От 20-годишни комунистчета акъл не приемам.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
- Drunken_Master
- Контакти:
Титан на логическата мисъл
Какво стана със сравненията, които направи, между комунистите и расистите ? Нещо пак взе да даваш "назаден" ?
Подкрепям Дидкко. Не трябва да го оставяме всеки ден да се бори сам срещу целия свят. Тежко е дори за Бог. Комумнетата са гадни глобалисти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Лейкърс, Селтикс
Лейкърс искали Серж Ибака и Тристан Томпсън. По-добре конгоанеца, макар, че в последните години играта му в защита доста регресира. Тристан е доста непостоянен.
Ние пък готвим Галинари за евентуален заместник на Хейърд, ако той си набие камшика. Жабара не е лош защитник...
Ние пък готвим Галинари за евентуален заместник на Хейърд, ако той си набие камшика. Жабара не е лош защитник...
- Drunken_Master
- Контакти:
RIP
Бостън Селтикс обяви неприятната новина за кончината на една от най-големите легенди на клуба и на баскетбола въобще. На 86-годишна възраст е починал Томи Хейнсон. Причината за смъртта му не се посочва в официалните съобщения.
Хейнсон остава завинаги в историята на „келтите“, тъй като е бил част от всичките 17 шампионски титли от НБА, спечелени от клуба. Осем от тях той печели като играч, две като треньор, а при останалите седем е телевизионен коментатор на мачовете на Бостън.
Томи Хейнсон е избран от Бостън Селтикс в драфта на НБА през 1956 г. Още в първия си сезон е избран за най-добър новобранец и помага на тима си да спечели първата шампионска титла в историята на „келтите“. След осем спечелени шампионата прекратява кариерата си през 1965 г. и неговият №15 е изваден от употреба от клуба.
През 1969 г. е назначен за треньор на Селтикс, където остава до 1978 г. За този период печели титлите от НБА през 1974 и 1976 г., а през 1973 г. Хейнсон е определен за Треньор на годината. През 1981 г. става телевизионен коментатор за мачовете на Бостън.
През 1986 г. е приет в Залата на славата на баскетбола като играч, а през 2015 г. Томи Хейнсон получава същата част и в ролята си на треньор. Само още трима са били приемани в Залата като играчи и треньори. Те са Бил Шарман, Джон Уудън и Лени Уилкинс.
Да почива в мир - слушал съм му коментари и разбира се съм чел за него. Пушел е като комин още като играч. 86 години е прилична възраст, дай боже и ние да я стигнем. Поне доживя да види как ви изравнихме по титли.