Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот HekakaB » 25 юли 2016 15:18

Evil23 написа:....."оздравителите", тъй като са твърде малобройни. ..

Абе май други са малобройните..

http://www.strawpoll.me/10735192/r
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2016 15:19

Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа: От тук нататък има два варианта - приемаме даденостите с Ганчев, или погребваме ЦСКА!

Първият вариант не изключва втория. 8-) Вие като фенове можете да преминете към всеки друг клуб, но това не спасява ЦСКА.

Искаш да кажеш, че не спасява АД-то от 99-та година. ЦСКА е публката, червения екип и "Българска армия"!

Публиката се разпръсна - едни отидоха към Ганчев, други към новосъздадения отбор, трете се отказаха. С червени екипи са много отбори. "Българска армия" се дава на този, на когото решат властимащите, това го видяхме. Значи да разбираме, че премиерът и министърът решават кой е ЦСКА и кой не е? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 15:24

Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Сега започват мачовете и няма да има такъв без да отнасяте сериозната порция подигравки . Респект вече към този отбор няма да има . 31<4 !?
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 15:26

miro_rz написа:Аз изкам ЦСКА в елита , но не този хибрид Цска-Литекс-Етрополе .
Сега започват мачовете и няма да има такъв без да отнасяте сериозната порция подигравки . Респект вече към този отбор няма да има . 31<4 !?

А респект към ЦСКА на феновете ще има ли?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 25 юли 2016 15:28

Red Warrior написа:... Дори при боклуците и Лупи пак бяхме в челото на класирането.

Моето скромно мнение е, субективно естествено, е че точно това "чело" при "Титан" и Лупи е причината за възникването на "ЦСКА-София". Повече от 10 години изминаха, откакто на много хора им стана ясна високата цена, с която заплащахте тогавашните първи места. И не иде реч за спортни теми, а за финансови - безогледно пръскане на пари. Резултатът не е там колкото шампионски купи и купи на България имате през този период. Резултатът е "ЦСКА-София".

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 25 юли 2016 15:32

GOLEADOR написа:

Разбира се, но към феновете на Литекс, бяха добри фенове, не създаваха проблеми. Аз уважавах и уважавам феновете на Литекс , които сега ще бъдат ЦСКА- София 8-)
Проблем за мен лично ..няма от това припознаване..въпрос на личен избор ! Машинациите, задкулисието ми идват обаче в повече ! Създаде се цяла нова А и Б група за да се угоди на тази машинация :evil:
С какво право Царско село (още един клонинг на бивши армейски кадри) ще играе в Б група ! Тоя отбор е от А окръжна бе ??.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юли 2016 15:37

snakebite написа:
GOLEADOR написа:

Разбира се, но към феновете на Литекс, бяха добри фенове, не създаваха проблеми. Аз уважавах и уважавам феновете на Литекс , които сега ще бъдат ЦСКА- София 8-)

А кои сте вие :?: Джапанки, селски тен и малотрайни колбаси ... не искаме респект от вас ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 15:40

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа: От тук нататък има два варианта - приемаме даденостите с Ганчев, или погребваме ЦСКА!

Първият вариант не изключва втория. 8-) Вие като фенове можете да преминете към всеки друг клуб, но това не спасява ЦСКА.

Искаш да кажеш, че не спасява АД-то от 99-та година. ЦСКА е публката, червения екип и "Българска армия"!

Публиката се разпръсна - едни отидоха към Ганчев, други към новосъздадения отбор, трете се отказаха. С червени екипи са много отбори. "Българска армия" се дава на този, на когото решат властимащите, това го видяхме. Значи да разбираме, че премиерът и министърът решават кой е ЦСКА и кой не е? :)

Ами фактите показаха, че държавата си каза последната дума. Иначе ЦСКА е това, което кажат феновете. Тези, които се отказват не припознават онова от летището. Онези са "професионални" фенове по финансови причини. Пак ти казвам - АД-то от 99-та не е ЦСКА от 48-ма.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 15:42

snakebite написа:
GOLEADOR написа:

Проблем за мен лично ..няма от това припознаване..въпрос на личен избор ! Машинациите, задкулисието ми идват обаче в повече ! Създаде се цяла нова А и Б група за да се угоди на тази машинация :evil:
С какво право Царско село (още един клонинг на бивши армейски кадри) ще играе в Б група ! Тоя отбор е от А окръжна бе ??.

Питах за феновете на ЦСКА които основаха свой клуб.За тях респект ще има ли?
П.П.
Защо и как умря А група след изваждането на ЦСКА е писано много и не е тема на днешния разговор.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 юли 2016 15:43

GOLEADOR написа:

Времето ще покаже , но аз съм скептичен .
Изображение

Върни се в “Архив”