Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: И втората проба положителна на К.Стоянов е положителна

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 11:43

POPCORN написа:.тема от 12 мнения 11 на сини ревли!!

Ами щом се налага да са сини, сини ще са, поне са обективни, за разлика от вас, които нямате доблестта и честта да признаете очевадни и обичайни издънки в клубът ви!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 11:45

BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:.тема от 12 мнения 11 на сини ревли!!

Ами щом се налага да са сини, сини ще са, поне са обективни, за разлика от вас, които нямате доблестта и честта да признаете очевадни и обичайни издънки в клубът ви!

обективни?ти и обективизъм, все едно аз и батман!Не ставай смешен плс!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 21 дек 2011 11:46

Я да питам "сините шамани - борци за свобода и справедливост" по тяхната подуенска логика кое е по-голямо нарушение - да пиеш сироп за кашлица, защото те боли гърлото или пък да се натряскаш, като малоумен и да се качиш в колата си и да шофираш ?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 11:46

аве каква банка ве собственик е бойко т както и на булгар табак умишлено парите минават през иституция която няма офиси и бизнес в бг за да несе знае кои релния собственик

абе все едно..да се спасяват..въобще не ми пука за Левски , ако ще и Абрамович да им е собственик :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 11:48

IOTUR4O написа:Я да питам "сините шамани - борци за свобода и справедливост" по тяхната подуенска логика кое е по-голямо нарушение - да пиеш сироп за кашлица, защото те боли гърлото или пък да се натряскаш, като малоумен и да се качиш в колата си и да шофираш ?

друго си е да се натряскаш и да караш..те редовно го правят, ама Батков им спасява задниците
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 11:51

POPCORN написа:
IOTUR4O написа:Я да питам "сините шамани - борци за свобода и справедливост" по тяхната подуенска логика кое е по-голямо нарушение - да пиеш сироп за кашлица, защото те боли гърлото или пък да се натряскаш, като малоумен и да се качиш в колата си и да шофираш ?

е те са обективни бе :lol: :lol: те левскарите си го обичат тоя номер..като цяло за от дембеле, после минев ли беше кой беше, сега тоя цигането, имаше и още някой ...редовно а и рабех май беше :lol: :lol:

При нас такива изхвърчат като мръсни котета, докато при вас се пледира за тях. Ха открии си сам разликите между клубовете ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 дек 2011 11:52

Явно Корнфлекса яко се комплексира, като отговаря на всеки и като гледам е единствен от ЦДНА-то... :)

И все пак и сам война е войн... или в случая Васьо Царевицата.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 11:54

кой изхвърча бе?Дембеле ли изхвърча или може би Рабех?Не смяташ ли,че те искаха да се махнат а не вие да ги гоните?Отговарям, защото такива палячовци като тебе и тоя blue champion ме дразнят адски много защото са на всяка манджа мерудия и сте комплексирани!Гледайте си банките там и не се занимавайте с ЦСКА!аз нямам нужда някой да ми приглася като ти, да разчитрам на blue avalanche и на тоя blue champions и да си викам еххх колко съм прав :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2011 12:02

POPCORN написа:кой изхвърча бе?Дембеле ли изхвърча или може би Рабех?Не смяташ ли,че те искаха да се махнат а не вие да ги гоните?Отговарям, защото такива палячовци като тебе и тоя blue champion ме дразнят адски много защото са на всяка манджа мерудия и сте комплексирани!Гледайте си банките там и не се занимавайте с ЦСКА!аз нямам нужда някой да ми приглася като ти, да разчитрам на blue avalanche и на тоя blue champions и да си викам еххх колко съм прав :lol: :lol:

В грешка си пич и май теб те гонят комплекси, като си мислиш, че все някой се занимава с отбора ти. Ние просто си даваме мненията(най-често напълно обективни ) в различните теми, така, че никой не е тръгнал да се занимава точно с твоя отбор ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 12:05

BLUE CHAMPIONS написа:
POPCORN написа:кой изхвърча бе?Дембеле ли изхвърча или може би Рабех?Не смяташ ли,че те искаха да се махнат а не вие да ги гоните?Отговарям, защото такива палячовци като тебе и тоя blue champion ме дразнят адски много защото са на всяка манджа мерудия и сте комплексирани!Гледайте си банките там и не се занимавайте с ЦСКА!аз нямам нужда някой да ми приглася като ти, да разчитрам на blue avalanche и на тоя blue champions и да си викам еххх колко съм прав :lol: :lol:

В грешка си пич и май теб те гонят комплекси, като си мислиш, че все някой се занимава с отбора ти. Ние просто си даваме мненията(най-често напълно обективни ) в различните теми, така, че никой не е тръгнал да се занимава точно с твоя отбор ;)

едно е да даваш норма,но мнение друго е с мнението ти така да си го написал, че да дразниш хората които са от ЦСКА!Твойте мнения не са нормални, а са заядливи !Просто си оставаш смешен...както за това ,че всички щяха да напускат ЦСКА!

Споко, няма за какво да се притеснявате! Щом има и се таят надежди, "некорумпираното" ни БФС е винаги в услуга!

това ли ти е обективното?Защото аз не виждам нищо смислено в това мнение освен да дразниш хората!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”