Blue_Lion написа:zlobul написа:Бих казал , че сектор Б от момента в който тара прати 4-ата в казан на практика е безполезен .Всеки един истински левскар за каквито се имате повечето би изпитал истински неприазъм към лицата тодор батков и георги иванов -го*ньо . И докато тара е виновен , то го*ньо е два пъти по виновен от него , просто защото този човек е легенда на Левски , хората му се радваха и му вярваха (аз включително ) , а той какво направи ?....подигра се с всичкото това доверие на хората . Та за сектора .......редът се определя от шепа наркопласьори , а уникално ограничения владимир владимиров -гугутката е оявен за техен "шеф" , което е непростимо , т.е. по голямо падение от това не може да има .
п.с. господин " син лъв" пиша навсякъде че тара съсипва от 3 години клуба , а не ,че тара е от три години в Левски ясно !Във времената когато тара печелеше народното доверие , в Левски работеха едни други хора , а отбора игра 1/4 финал и влезе в групите на шл . На едните се даде 1 година кредит на доверие , но доверието се оправда , а на един друг вече трета година "овцете" на гугутката му гласуват доверие , а отбора нищо не играе , на всичкото отгоре и изцепките следват една след друга .
Добре, спирам за малко със сарказма ! Тара съсипва Левски от преди това, поне за мен от Зимата на 2006та или края на участието на Левски в ШЛ ! От тогава, Тара взе нещата в свои ръце и резултата е налице ! Гонзо даде много на Левски като играч, като треньор не се справи, а като директор направи добри неща, но направи и грешки ! Нещо което не отчиташ е, че Гонзо в момента е единствения който обича ЛЕВСКИ в това ръководство ! Да, направи грешки - ФАКТ ! Но е важно да се отбележи, че сам, без никакъв опит искаше да помогне на Синия клуб в момент в който нямаше кой друг ! Това му изигра лоша шега, защото той отнася пешкира за сметка на Тара, за което на мен не ми е приятно ! Но сега Гонзо се дръпна настрани, надявам се да остави Костов да работи и ще видим какво ще стане ! В момент, който е труден за любимия клуб, най-малкото от което ЛЕВСКИ се нужда е разделение ! Идеята ми е да се гласува доверие на Костов и момчетата - не на Тара или на Гонзо ! Г. Иванов едни го харесват, други не - ок ! Относно Сектор Б, не си прав, и си далеч от истината, но това е твоето мнение и няма смисъл да спорим ! Нито съм човек на Владимиров, нито нищо - обичам Левски и си подкрепям отбора и в добро, и в лошо ! Пак казвам, говорете с/у Гонзо, но не го обиждайте ! Също така, основния цирей за Левски е Батков ! Това е моето мнение, но държавата и времето в което живеем ни дават хора като Тара - но едно е сигурно, той няма да е вечен - ЛЕВСКИ е вечният ! Надявам се, поне си ме разбрал
Разбирам те напълно , но това не го оправдава за казанската криза , защото тази обида , някои са я преживели , но аз не . Никога няма да забравя интервщто на го*но след това . ТОВА НЕ БЕШЕ ИНТЕРВЯ НА ЧОВЕК КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ОТБОРА .
П.С АЗ ПОМНЯ ....ПОМНЯ .